Horoscoop 26 juli t/m 1 augustus

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

LEEUW

Liefde: Wacht niet af! Laat een kans in de liefde niet aan uw neus voorbijgaan omdat u denkt dat die niet interessant genoeg is. Een voorstel kan toch veelbelovend zijn.

Geld: Vergist u zich niet: u zult harder moeten werken om de resultaten te bereiken die u voor ogen staan. Met werklust en overtuiging gaat dat lukken. Gezondheid: Onvoldoende eiwitrijke voeding, zoals vlees, vis, zuivel, bonen, linzen, noten en zaden, kan leiden tot spierverlies en haaruitval.

RAM

Liefde: Zelfverzekerdheid is een mooie start, maar u moet het wel toepassen om te slagen. Uw zelfvertrouwen is geen garantie voor succes in de liefde, maar wel een toegangkaartje. Geld: Bij een geldcrisis hoeft u niets buitengewoons te doen, behalve in uzelf te geloven. U leert hoe u zo praktisch mogelijk te werk kunt gaan en kunt besparen.

Gezondheid: De planetaire kracht verschuift in uw voordeel, waardoor uw gezondheid een opkikker krijgt, maar plezier doet ook wonderen.

STIER

Liefde: Wacht niet op een goed tijdstip om toe te slaan, maar maak uw liefdesdroom nu al deels waar. Wat u ook bedenkt, ga er mee door en dan ziet u wel waar u terechtkomt.

Geld: U kunt uw creativiteit in uw voordeel gebruiken, maar het betreft geen project dat snel klaar is. Dat kan nog wel even duren. Gezondheid: Om ervoor te zorgen dat uw dieet uw stofwisseling niet negatief beïnvloedt, dient u ervoor te zorgen dat u nooit minder calorieën eet dan nodig is.

TWEELINGEN

Liefde: U bent meestal onderweg, maar u boekt nu meer vooruitgang als u op dezelfde plek blijft. Dat dwingt u dieper in uw emoties te duiken om de liefde te vinden die u zoekt. Geld: Nieuwe kansen in geldzaken doen zich voor als u nu aan uw verplichtingen voldoet. Eerst orde op zaken, daarna pas weer lekker uitgeven. Gezondheid: Probeer erachter te komen wat de emotionele oorzaak is van uw rusteloosheid om verspilling van energie te voorkomen. Deel uw zorgen.

 

KREEFT

Liefde: U staat open voor iemand die u gouden bergen belooft of een mogelijkheid om vooruit te komen. Gelukkig hebt u de helderheid van geest om te onderscheiden of dit een echte kans is of luchtfietserij. Geld: Luister goed naar wat u wordt verteld over een aankoop en neem daarna ruimschoots de tijd om die informatie te evalueren. Uw intuïtie is daarbij een waardevolle gids, dus negeer die niet. Gezondheid: Als u niet aan die fase van ongeduld weet te ontsnappen, is het goed te beseffen dat dit tot blessures of conflicten kan leiden. Neem gas terug en relax.

MAAGD

Liefde: De onenigheid lijkt voort te duren. Daarom is het goed wat water bij de wijn te doen. Halsstarrigheid leidt niet tot de gewenste harmonie. Beweeg mee met u geliefde. Geld: U wilt het wat kalmer aan doen, maar als u zich extra inspant zult u worden beloond. Hoe meer lol u eraan beleeft, des te groter is uw kans op succes. Gezondheid: Uw gezondheid verbetert als u vaker rode biet op het menu zet. Dat verhelpt ontstekingen en is een uitstekende antioxidant.

 

WEEGSCHAAL

Liefde: Mensen met invloed en macht zijn nog steeds aantrekkelijk, ook omdat het mes aan twee kanten snijdt: liefde en succes beïnvloeden elkaar. Geld: U hebt belangrijk werk te doen en uitstel maakt het moeilijk om er later weer mee te beginnen. Dus: pluk de dag! Er geen tijd is voor vluchtgedrag. Gezondheid: U zweeft tussen de dingen die gedaan moeten worden en verlangen om weg te zeilen in dagdromen. Bewustwording is de eerste stap naar een gezond evenwicht.

SCHORPIOEN

Liefde: Uw droom volgen voedt uw ziel. U wilt niet worden afgeleid door onnodige ruis. Neem de tijd om liefdesdoelen uit het verleden op een rijtje te zetten of bedenk nieuwe.  Geld: U wordt gedwongen met anderen samen te werken om een eerdere verplichting na te komen. Dat brengt de voorspoed en het succes waar u naar verlangt. Gezondheid: Warmtetherapie is effectief bij vermoeidheid. Een stoombad, sauna of wegzinken in warm water is heilzaam en ontspant uw spieren.

BOOGSCHUTTER

Liefde: U weet wel wat u wilt in de liefde, maar het gaat niet precies zoals u wenst. Als u zich blind staart op één punt, heeft dat een negatief effect op uw persoonlijke leven. Geld: U wilt erkenning van de buitenwereld, maar dat is niet genoeg om uw geldwens te vervullen. Koester uw vriendschappen. Die zullen u deze week verrijken. Gezondheid: De warmte en lichamelijke inspanning kunnen uitdroging tot gevolg hebben, dus drink meer water in plaats van frisdrank.

STEENBOK

Liefde: Voor het verbreden van uw horizon is moed nodig. Als u die bijeen raapt, merkt u al snel wat voor aangename gevolgen dat in de liefde zal hebben. Kijk goed om u heen. Geld: Fraaie kansen vallen zomaar uit de lucht, maar u mist ze als u niet omhoog kijkt. U bent zo geconcentreerd op één bepaald item dat u andere mogelijkheden niet herkent.  Gezondheid: Uw hart krijgt het zwaar te verduren als u tobt en piekert. Buikmassages helpen om tot rust te komen.

WATERMAN

Liefde: Het lijkt alsof het u allemaal niet meer zo interesseert, maar dat is niet zo. U bent bezig te definiëren wat het meest belangrijk in uw leven is. Neem er de tijd voor. Geld: In plaats van aandacht voor uw werk, kunt u meer hechten aan spirituele groei. Deze zoektocht zal uw inkomenspositie verbeteren en biedt het beste van twee werelden. Gezondheid: Meer groente eten verhoogt op den duur uw geluksgevoel.  Zorg voor veel variatie en combineer zo veel mogelijk.

VISSEN

Liefde: Zomaar de handdoek in de liefdesring gooien is geen goede zaak. Benadruk wat er in uw hart leeft. Een compromis is alleen goed als uw bedoelingen oprecht zijn. Geld: Koop niets als u in een slecht humeur bent, maar wacht af tot u van binnen een vredig gevoel hebt en als u het dan nog wilt: koop het. Gezondheid: Te veel roseetjes op een zonnig vakantieterras lijken erbij te horen, maar het lange termijn effect kan wel eens minder gezond uitpakken. Blijf matig.