Horoscoop 22 t/m 28 juni 2016

Wat komt er deze week op uw pad volgens de sterren?

KREEFT

Liefde: Een situatie thuis kan uit de hand lopen, maar dat lijkt erger dan het is. Zelfbeheersing en een inschatting van de toestand zijn dan noodzakelijk. U hebt de kracht van de logica aan uw zijde, dus u weet hoe u het moet aanpakken. Geld: Het kan lastig blijken beslissingen die al genomen zijn te herzien. Ga na waar de oorzaak ligt, want dat helpt om verwarring met helderheid te bestrijden. Gezondheid: Uw lever werkt nog steeds wat trager. Vermijd daarom voedsel dat de lever belast en ook alcoholinname kan bij sommige Kreeften wel wat minder.

 

LEEUW

Liefde: U neemt een nonchalante houding aan naar uw geliefde, toch neemt u uzelf serieuzer dan iemand denkt. Het kan u verrassen wat die persoon u te vertellen heeft. Geld: U hebt behoefte aan betrouwbare informatie over geldzaken. Neem contact op met iemand die u in uw dromen bent tegengekomen en geen alledaagse relatie is. Gezondheid: Als u de fysieke problemen van de vorige maand te boven bent, mag u uzelf complimenteren. Nu doorgaan met een opgewekt humeur.

 

MAAGD

Liefde: U kunt niet beweren dat uw oordeel het enige juiste is. Het zal u moeite kosten om de feiten haarfijn uit te leggen. Toch maar proberen, want anders wordt het hommeles. Geld: U zult een financiële situatie met een flinke dosis realiteit moeten beoordelen, omdat anderen daarvan afhankelijk zijn. Handel uw zaken op een basisniveau af. Gezondheid: Drukte en gedoe aan uw hoofd kunnen de nachtrust negatief beïnvloeden. Zorg voor een rustig ritme en gun uzelf genot.

 

WEEGSCHAAL

Liefde: Uw nieuwsgierigheid komt u goed van pas, want u wilt iets begrijpen wat niet voor de hand ligt. Schrik niet als u ontdekt waar de kink in de kabel zit. Geld: Hoe meer details u vergaart, des te ondoorzichtiger de situatie lijkt. Leg een financiële kwestie even terzijde en de mist trekt vanzelf wel weer op. Gezondheid: Groente en fruit eerst goed afspoelen, want de spuitgrage telers zijn nogal royaal met insecticiden en die sluipen ook bij u naar binnen.

 

SCHORPIOEN

Liefde: Vertrouw op uw gelukkige gesternte en de kosmos stuurt u de juiste informatie. Dan zult op een leuke manier ervaren hoe alles gaat langs de lijnen van de geleidelijkheid. Geld: Uw verdiensten gaan erop vooruit en als u mensen ontmoet met macht en status kunt u uw voorspoed nog verder vergroten. Neem wel een visitekaartje mee. Gezondheid: Er zijn belangrijke veranderingen onderweg en daarom is het goed uw energie te sparen voor de dingen die gaan komen.

 

BOOGSCHUTTER

Liefde: Iemand kan u hard confronteren, maar laat u niet intimideren want het is minder erg dan het op het eerste gezicht lijkt. Schiet niet op de boodschapper. Geld: Achter een donkere geldwolk schuilt de zon en u doet er goed aan die op te zoeken, want dan krijgt u de kans veranderingen in uw denkpatronen te verwezenlijken. Gezondheid: Een pijntje of kwaaltje kan het gevolg zijn onenigheid, maar als u de harmonie snel herstelt, is dat zo weer verdwenen.

 

STEENBOK

Liefde: U bent terughoudend als het om intimiteit gaat. Zet u daar overheen, want als u uw hart opent bereikt u het punt waar u in uw dromenland al had willen zijn. Geld: Hoogste tijd om uw e-mail op te schonen en te beantwoorden. Bel mensen terug die op u wachten en doe al die kleine dingen die u eigenlijk al lang had moeten doen. Gezondheid: U kunt uzelf dwingen tot optimisme, want daarmee doet u uzelf, uw geest en uw conditie een groot plezier. Willen is kunnen.

 

WATERMAN

Liefde: Een aanvaring is van korte duur. Met een accent op aandacht voor uw geliefde plaveit u het liefdespad en blijkt de aantrekkingskracht wederkerig. Geld: U hebt veel te doen, maar weet niet precies hoe u het zult aanpakken. U vertoont uitstelgedrag en doet wat u het leukst vindt in plaats van wat moet gebeuren. Gezondheid: U komt de week fluitend door als u zich niet te druk maakt, maar wel die zaken regelt die nu echt geen uitstel meer dulden. Dat geeft rust en regelmaat.

 

VISSEN

Liefde: Complexe gevoelens woelen in de wateren van uw geest. Die kunt u gerust hun gang laten gaan, want dat hoort nu eenmaal bij u, maar blijf niet in het verleden hangen. Geld: Maak gebruik van uw creatieve energie om te gaan schrijven, schilderen of deel te nemen aan activiteiten die passen in uw spirituele beleving. Gezondheid: Probeer niet te fanatiek bepaalde gevoelens te onderdrukken. Dat hoopt zich op en komt een keer tot een uitbarsting. Gooi het eruit.

 

RAM

Liefde: Denk niet dat u slimmer bent dan uw geliefde; u kunt uw romantische doelen bereiken als u uw integriteit bewaart in alles wat u zegt. Het lukt niet de waarheid te verdoezelen. Geld: Het kan moeite kosten om een zakelijk gesprek op gang te brengen, maar de woorden komen vanzelf als u over dat dode punt heen bent. Gezondheid: Verspil geen energie door te veel te praten of na te denken over dingen die er niet toe doen. Die energie hebt u hard nodig voor zinnige zaken.

 

STIER

Liefde: U vindt het onprettig in een situatie te worden gemanoeuvreerd waar u nog niet klaar voor bent. Als uw relatie u dwingt van mening te veranderen, zet dan uw hakken in het zand. Geld: U neemt uw visie in geldzaken serieus genoeg, maar overspeel uw hand niet en laat enige ruimte open voor een aanpassing. Gezondheid: Spanning in uw schouders duidt op onverwerkte emoties. Vraag iemand of die strakke spieren met een aangename massage kunnen worden losgemaakt.

 

TWEELINGEN

Liefde: De rimpelingen in uw liefdesleven zijn nog steeds niet verdwenen, maar de situatie verbetert als u uw best doet meerdere contacten aan te knopen. Geld: U zit in een hoge versnelling en geeft ze van katoen. U begint dat spelletje leuk te vinden. Niets mis mee, zolang u de voet vlakbij de rem houdt. Gezondheid: Last van vermoeidheid? Wacht niet te lang met gas terugnemen en controleer uw snelheid voordat u tegen een muur knalt. Temper uw opwinding.