Horoscoop 8 t/m 14 juni 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

TWEELINGEN

Liefde: U denkt dat alles wat u te vertellen hebt buitengewoon belangrijk is. Bedenk dan dat als u een kritische noot wilt kraken het goed is om dat maar één keer te vertellen. De boodschap wordt door uw geliefde heus luid en duidelijk begrepen. Geld: Jarige Tweelingen kunnen die mijlpaal gebruiken om na te gaan wat het afgelopen jaar is bereikt en waar tekort is geschoten. Maak daarna concrete plannen voor het nieuwe levensjaar. Gezondheid: Dit sterrenbeeld heeft soms last van een trage dikke darm. Een accent op vezelrijk voedsel stimuleert de werking ervan.

 

KREEFT

Liefde: U lijkt optimistisch, maar zegt niet wat er in u omgaat. Enerzijds omdat u gevoelens te complex zijn om in woorden uit te drukken, anderzijds uit angst voor afwijzing. Geld: Er is geen enkele reden om geldzaken te forceren. U merkt vanzelf wanneer het tijd is om uw portemonnee open te stellen voor een uitgave. Gezondheid: Er is met u meer aan de hand dan anderen zich realiseren. Laat het voorlopig maar zo, want u moet dit fysieke akkefietje zelf oplossen.

 

LEEUW

Liefde: De eerste aanzet om te ontsnappen aan raadselachtige gedoe is vriendelijk met uw geliefde te delen wat u bezighoudt. Onuitgesproken gedachten kunnen de reden zijn dat u niet krijgt wat u wilt. Geld: Financieel krachtige figuren zijn u gunstig gezind. Maak er respectvol gebruik van. Gezondheid: Helaas voelt u zich met alle energie die u omringt toch niet voldaan. Harder werken is niet het antwoord en vluchten heeft ook geen zin. Houd een kalmer tempo aan.

 

MAAGD

Liefde: U bent carrière gericht en dat levert spanning op in huiselijke kring. Om iedereen tevreden te houden, is het nodig werk en thuis in overeenstemming te brengen. Geld: Het kost moeite controle over geldzaken te houden nu een onverwachte uitgave u overvalt. U kunt in de verleiding komen iets te kopen wat u niet nodig hebt. Gezondheid: U let goed op uw gezondheid, maar fitness kan als sleur worden ervaren. Zoek dan iets nieuws of doe iets met z’n tweeën.

 

WEEGSCHAAL

Liefde: Het valt zwaar de beperkingen te aanvaarden die u zijn opgelegd. Als u uw rol in een relatie accepteert, opent dat de deur naar iets wat u altijd wilde, maar uit het oog bent verloren. Geld: Er is niets mis met een buitensporige aankoop als u het zich kunt veroorloven, anders zadelt u uzelf alleen maar op met moeilijkheden in de nabije toekomst. Gezondheid: Lichamelijk en mentaal bent u op de goede weg, maar heftige emoties kunnen die opmars verstoren.

 

SCHORPIOEN

Liefde: De tijd om te twijfelen is verstreken. Wat u ook beslist, het zal meer opleveren dan wanneer u afwacht. Vertrouw op uw intuïtie en doe waarvan u denkt dat het goed voor u is. Geld: De dynamiek op uw werk kunt u lastig vinden, maar u hebt nog geen slimme manier gevonden om door de onzekerheid te navigeren. Vraag iemand advies.  Gezondheid: U kunt uw geestelijke gezondheid verbeteren door driftbuien en ongeduld te vermijden. Zelfbeheersing is uw kompas.

 

BOOGSCHUTTER

Liefde: Het is lastig te bepalen of de gevoelens van die ene echt zijn, waardoor het moeilijk is een strategie te bepalen. Blijf geduldig, de waarheid zal zich vanzelf aandienen. Geld: U hebt nagedacht over de weg die u moet afleggen om wat u wilt te bereiken. Dat kan veranderen door mogelijkheden die nog niet tot bloei kwamen.  Gezondheid: Een kwaaltje kan onenigheid in de sociale sfeer als oorzaak hebben. Los het liefdevol op en u voelt zich weer kiplekker.

 

STEENBOK

Liefde: U bent enthousiast en het lukt u zelfs sceptici voor u te winnen. Een liefdeskans wordt er niet slechter op als u er nog een nachtje over slaapt en de waarschijnlijkheid rustig overweegt. Geld: U bezit het talent mensen op afstand over te halen aan uw succes deel te nemen en u te helpen. Blijf nuchter en voorkom overmoedige stappen. Gezondheid: U hebt een gevoelige maag. Een positieve stemming en een verantwoord voedselpatroon zullen de druk verlichten.

 

WATERMAN

Liefde: Misschien heb u nog niet kunnen achterhalen waarom uw liefdesleven zo hectisch is, maar als er een spaak in het wiel wordt gestoken, zal dat u motiveren er iets aan te doen. Geld: Er is niets mis met snel resultaat willen behalen, maar succes komt sneller als u bereid bent kleine veranderingen aan te brengen. Impulsieve acties zullen u daarbij niet helpen. Gezondheid: Neem ruim de tijd om lange tijd in het niets te staren. U mag het ook mediteren noemen.

 

VISSEN

Liefde: Het is niet verstandig actie te ondernemen als u niet over alle feiten beschikt. Iemand kan u helpen, dus schroom niet hulp in te roepen als u die nodig denkt te hebben. Geld: U kunt last hebben van een geldzaak die niet snel kan worden opgelost als u niet alle informatie hebt. Het antwoord ligt voor de hand als u een vermiste rekening opzoekt. Gezondheid: Een virus ligt op de loer, maar die krijgt geen kans als u voldoende rust neemt en lekker slaapt.

 

RAM

Liefde: Ook al ben u verslingerd aan iets of iemand, laat de huidige situatie u niet emotioneel meeslepen. Enige afstand bewaren vermindert de spanning zonder veel drama. Geld: U bent  vastbesloten het onderwerp van uw verlangen te achtervolgen, maar het kan gemakkelijk tussen uw vingers glippen als uw verwachtingen niet realistisch zijn. Gezondheid: Onzinnige fantasieën over een slanke lijn kunnen u nodeloze teleurstelling bezorgen. Blijf nuchter in uw wensen.

 

STIER

Liefde: U ondervindt spanning. Probeer het evenwicht te herstellen met diplomatie. Uw betrokkenheid kan anderen, die hun gevoelens niet willen blootgeven, hinderen. Geld: Wees niet terughoudend als u tegenstand ondervindt. Leg een financieel probleem op tafel, want dat opent de weg naar betere tijden voor iedereen die ermee te maken heeft. Gezondheid: Uw conditie verbetert en u kunt daar nog een schepje bovenop doen door uw emotionele gezondheid te bevorderen.