Horoscoop 18 t/m 24 mei 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

                                                                                                                      

Liefde: Uw partner kan een afstandelijke indruk wekken en er lijken hindernissen te zijn qua intimiteit. Besteed er niet te veel aandacht aan; de liefdesbeker is halfvol in plaats van halfleeg. Geld: De zon gaat in uw geldhuis schijnen, dus interessante verdiensten lonken aan de horizon. Toch is het niet verstandig belangrijke financiële beslissingen te nemen. Stel die nog maar even uit. Gezondheid: U straalt energie en sprankeling uit en dat blijft niet onopgemerkt. Houd dat vast en doe er nog een schepje bovenop door uw spieren te stalen. 

Liefde: Uw partner kan een afstandelijke indruk wekken en er lijken hindernissen te zijn qua intimiteit. Besteed er niet te veel aandacht aan; de liefdesbeker is halfvol in plaats van halfleeg. Geld: De zon gaat in uw geldhuis schijnen, dus interessante verdiensten lonken aan de horizon. Toch is het niet verstandig belangrijke financiële beslissingen te nemen. Stel die nog maar even uit. Gezondheid: U straalt energie en sprankeling uit en dat blijft niet onopgemerkt. Houd dat vast en doe er nog een schepje bovenop door uw spieren te stalen.

Liefde: Voelt u zich niet bevredigd? Onvervulde wensen worden veroorzaakt door mensen die u niet geven wat u wilt. In een relatie kan het zinvol zijn onderhandelingen te beginnen. Geld: De tijd is rijp om u te oriënteren op onlineactiviteiten en wat dat op den duur kan opleveren. Voorzichtig beginnen met zo’n experiment. Gezondheid: Als de werking van uw lever ineens vertraagt is het goed producten te vermijden die dit orgaan belasten en uw alcoholinname te dempen.

Liefde: U denkt dat het stof in uw leven neerdaalt, maar dat is ijdele hoop. Accepteer hulp van uw geliefde, want hoffelijkheid is een smeermiddel als het gaat om geven en nemen. Geld: Op uw werk boekt u vooruitgang, maar er liggen enkele valkuilen in het verschiet. Deel uw tijd verstandig in om voorbereid te zijn op wat u te wachten staat. Gezondheid: Getob en ongerustheid hebben een negatief effect op het hart. Leer los te laten en een probleem positief te benaderen.

Liefde: U weet wat u wilt en bent in staat om speelse en romantische wensen in praktische activiteiten om te zetten. Wat u ook doet, doe het in het kader van een groter geheel. Geld: Een creatieve oprisping komt voort uit uw verlangen om iets te bereiken. Koppel uw creativiteit aan realistische doelstellingen en uw droom komt rap dichterbij. Gezondheid: Zet eens wat vaker magnesiumrijk voedsel op het menu zoals groene bladgroenten, bonen en noten. U valt er ook van af.

 

Liefde: Een liefdeshobbel hoeft geen probleem te zijn. Het helpt een verborgen spanning aan de oppervlakte te brengen. U omzeilt het liever maar dan stuurt u aan op een conflict. Geld: Als u alles op financieel gebied zorgvuldig en accuraat afhandelt (kleine letters goed lezen!), voorkomt u ergernis. Gezondheid: Ga een belangrijke discussie niet uit de weg, want vergeet niet dat een eerlijke en oprechte communicatie het voornaamste ingrediënt is voor een gezonde verandering.

 

Liefde: U verkent uw eigen grenzen, ook al betekent dat enige afzondering. Voordat u uzelf zielig gaat vinden, kunt u beter glimlachen om de melodramatische soap van uw leven. Geld: U gaat erop vooruit. Uw portemonnee wordt dikker, vooral als u nu een lang gekoesterd plan uitvoert, bij voorkeur in samenwerking met iemand die u vertrouwt. Gezondheid: Neem de noodzakelijke afstand van de sores van anderen om daarmee uw persoonlijke groei te stimuleren. U komt eerst!

 

Liefde: Als u kritisch bent op uw geliefde, analyseer dan eerst uw eigen gedrag voordat u iemand vals beschuldigt. Oordeel niet te snel. Laat uw mening weten, maar probeer niet te veranderen. Geld: U kijkt het liefst naar het ’grote plaatje’ en houdt niet van pietluttigheid, maar deze week is het goed om op de details te letten, hoe vervelend dat ook is. Gezondheid: Hals- en nekmassages zijn nuttig om spanning te verdrijven, vervolg daarna met armen en schouders.

Liefde: U bent huiverig dat uw wereld kan gaan wankelen als u toegeeft aan een gebrek aan controle. Toch is het goed die wonderlijke angsten te erkennen en te bespreken. Geld: Een golf van onzekerheid kan u overspoelen, omdat u zich wilt afsluiten voor impulsen van het onbekende. Raap al uw moed bij elkaar en duik in de financiële perikelen. Gezondheid: Sportieve vrijetijdsbesteding is geen tijdsverspilling, maar het verfrist u en brengt u emotioneel weer in evenwicht.

 

Liefde: Hebt u het gevoel dat uw geliefde bezig is uw gedrag te beïnvloeden en weet u niet goed hoe u moet reageren? Er ontbreken stukjes in de puzzel, maar als u goed kijkt, vindt u ze zeker. Geld: Als u zakelijk uw zin wilt krijgen, zult u moeten schipperen tussen afhankelijkheid en onafhankelijkheid en uw sociale vaardigheden moeten oppoetsen. Gezondheid: Uw energiepeil kan wel een oppepper gebruiken. Denk eens na over mogelijkheden om die te verbeteren en doe dat dan ook.

Liefde: Als u het hart op de tong legt kunt u meer stuk maken dan u lief is. Dat kan verkeerd overkomen bij iemand die veel voor u betekent. Wees geduldig en verlies u niet in tegenspraak. Geld: Ga op zoek naar duidelijkheid in uw geldzaken en bekijk welke verbeteringen er mogelijk zijn. Speur naar overbodige uitgaven en schrap ze. Gezondheid: U bent kwetsbaar voor sluipende bacteriën en virussen, dus extra aandacht voor hygiëne en een gezonde leefstijl is zo gek nog niet.

Liefde: Als u last hebt van verstorende krachten is het goed om de gebruikelijke routine te doorbreken en te gaan feesten, en/of duik in de spirituele wereld. Geld: U krijgt het druk, dus het is van belang dat u zich richt op de taken die nu klaar moeten. Blijf geconcentreerd, want met volharding slaat u zich door die berg werk heen. Gezondheid: Neem een probleem met een korreltje zout, of probeer erom te lachen, dat reduceert de stress. Ga eropuit en maak het hoofd leeg.