Horoscoop 11 t/m 17 mei 2016

Wat hebben de sterren deze week te melden

                                                                                                                      

Liefde: Een topweek voor de liefde, u straalt en geniet. Pak het moment en laat geen kans onbenut: romantiek is binnen bereik. Grijp uw geluk nu het voor uw neus ligt en laat het niet wegglippen. Geld: Ook al staat u helder voor ogen wat u wilt bereiken, u weet niet wat werkelijkheid of fantasie is. Uw doelgerichtheid lijdt daar niet onder. Het inspireert u tot fantastische dingen. Gezondheid: Vermijd gesuikerde frisdranken en bewerkt vlees. Let wat vaker op het etiket en kies voor een gezonde variant. Neem die moeite, want het behoedt u voor ongemak.                                                                                                                                             

Liefde: U hebt een onrealistisch verlangen om het iedereen naar de zin te maken. Een compromis zal niet helpen, dus accepteer datgene wat u niet kunt veranderen. Geld: U kunt uw agenda niet opzijschuiven omdat uw bedoelingen niet stroken met die van mensen om u heen. Trek uw plan en ga rechtstreeks naar het beste resultaat. Gezondheid: Houd uw behoeftes in het oog in plaats van een conflict te dempen. Anders ergert u zich en roept u onheil over uzelf af.

Liefde: U surft op hogere emotionele golven dan u zou wensen. Wat meer geduld geeft overzicht en de rust die u nu nodig hebt. Laat alles gewoon op u afkomen. Niets forceren. Geld: U neemt uw taken serieus en werkt hard, maar denk niet dat u daarmee onmiddellijk bereikt wat u zou willen. Neem de tijd; haast maakt het voor uzelf alleen maar lastiger. Gezondheid: Neem een pauze, want dat kan verfrissend werken. Afstand nemen en loslaten geeft geest en lijf een oppepper.

Liefde: Uw gevoelens zijn sterk. Het is een voortdurende strijd om uw radicale emoties in toom te houden. Aan de buitenkant lijkt alles in orde, maar het kost u moeite om dat te laten blijken. Geld: Uw analytische geest concentreert zich op uw huidige verplichtingen, maar uw instinct wil liever een heel andere kant op. Probeer het maar. Gezondheid: Wees tolerant voor uzelf. U bent maar een mens en u hoeft echt de wereld vandaag niet van de ondergang te redden. Kalmeer!

 

Liefde: Meestal bent u kalm en hebt u uzelf volkomen in de hand, maar uw verstand kan u in de steek laten. Dat kan uw geliefde verwarren, die denkt dat uw benadering de weg wel zal wijzen. Geld: Er zijn geldzaken die aandacht verdienen. Besef dat logisch denken niet altijd de enige weg is naar een verstandige oplossing. Raadpleeg uw intuïtie en volg die gewoon. Gezondheid: Soms moet u dansen op de muziek die u in uw hoofd hoort. Let op het ritme. Beweging doet u goed.

 

Liefde: Thuis kan het een drukte van belang zijn, maar dat is niets vergeleken met de warboel in uw hoofd. Zet rustig op een rij wat u kunt doen om orde te scheppen. Geld: U hebt er niets aan als u uw beste ideeën niet deelt. Als u daar meer open over bent, krijgt u de aanmoediging die u nodig hebt om uw plannen uit te voeren. Gezondheid: Denk aan manieren om uw energie naar buiten te persen en hoe u er uitdrukking aan kunt geven. Dat is beter dan uzelf inhouden.

 

Liefde: Als uw romantische leven niet precies is wat u zich ervan voorstelt, weet dan dat deze situatie niet blijvend is, maar u weet niet welke kant u op moet met intense gevoelens. Geld: Ook al denkt u te weten wat er met uw portemonnee gebeurt, toch kan er iets zijn dat u verrast. Neem daarom geen ingrijpende beslissingen. Gezondheid: Een kwaaltje hoeft niets ernstigs te zijn. Goede nachtrust of een weekend weg kan al verlichting brengen, ook in de ongerustheid.

 

Liefde: Als u in uw binnenwereld verdwaalt, heeft uw lief geen idee waar u uithangt. Trek u niet terug, want daarmee kunt u de emotionele crisis, die u wilt voorkomen, verergeren. Geld: Bij een plotselinge meevaller kan een addertje onder het gras zitten, dus reageer niet impulsief op een uitnodiging of een aanbieding, maar onderzoek het grondig. Gezondheid: In de discussie over hoeveel glazen per dag nu wel of niet mogen, kunt u voor uzelf een limiet stellen.

Liefde: U hebt het talent om de toekomst al in beeld te brengen. U denkt dat u uw dromen kunt laten uitkomen, ongeacht de obstakels die u daarbij in de weg staan. En dat is ook zo! Geld: Waak voor overschatting en neem geen langetermijnbeslissingen op grond van het huidige perspectief. Gun uzelf voldoende tijd voordat u definitieve stappen zet. Gezondheid: Maak ook meer tijd voor hobby’s en gezellige uitstapjes om de druk van de ketel te halen. Zoek ontspanning.

 

Liefde: Het weerbericht in de liefde: wisselvallig met hier en daar een bui. Emotionele intimiteit is nu belangrijk en vooral samen plezier maken. Geld: U hebt lang genoeg geworsteld en wilt resultaten van uw inspanningen. Ook al lijkt de beloning nog ver weg, laat u niet ontmoedigen door uitstel. Het gaat niet sneller als u dramt. Gezondheid: Griep of verkoudheid dwongen u het kalmer aan te doen en uw energieniveau op te vijzelen. Geef toe aan een bezadigder tempo.

Liefde: Er is harmonie en in combinatie met gezellige initiatieven zorgt dit weekend voor een bloeiend liefdesleven. Samen iets doen wat u nooit eerder deed geeft levensmoed. Geld: Slordigheid in geldzaken kan funest zijn, dus hou de vinger stevig aan de financiële pols en let op alle details. Nauwlettendheid levert geld op. Gezondheid: Laksheid in gezondheidskwesties kan vervelende gevolgen hebben, dus vermijd verwaarlozing. Neem uw lichamelijke toestand serieus.

Liefde: U houdt u in, omdat u aanvoelt dat dit niet de juiste tijd is om uw vrijheid af te dwingen. Neem geen drastische maatregelen, maar dagdroom hoe het zal zijn als u later toch de vrijheid krijgt. Geld: Het maakt niet uit of u bepaalde plannen al hebt uitgewerkt en voltooid. Geen probleem, want in de loop van de week wordt alles vanzelf wel duidelijk. Gezondheid: Stel geen overdreven eisen aan uw lichaam, maar luister naar de signalen en leer zo uw grenzen kennen.