Horoscoop 27 april t/m 3 mei

Wat zeggen de sterren deze week?

                                                                                                                      

Liefde: U laveert in de liefde tussen uw eigen manier van doen en de methode volgens het boekje. U beweegt zich daarom behoedzaam. Enerzijds houdt u zich aan de regels, en u eist het recht op om uw eigen beslissingen te nemen. Geld: Dat geschipper met geld is lastig, maar pas op dat u zich niet autoritair gaat gedragen tegen mensen die u in dit geval te vriend moet houden. Vooral als ze nog geld krijgen. Gezondheid: Blijf in de spiegel kijken. Dan kunt u zelf de diagnose stellen wat er moet gebeuren om uw conditie te stimuleren. Profiteer van wat de lente u biedt.
                                                                                                                                             

Liefde: U voelt zich senang in uw ’comfort zone’, maar dat is niet genoeg. Emotionele schokken zijn welkom, zolang ze prettig zijn en u niemand bezeert. Geld: U wilt een grens verleggen tot het punt waarop gedane zaken geen keer nemen. Het kan u niet schelen wat anderen van uw uitgaven vinden, zolang u zich er goed bij voelt.  Gezondheid: De lente nodigt uit tot nieuwe fitnessactiviteiten. Houd er rekening mee dat alles wat u doet fysieke gevolgen kan hebben.

Liefde: Veilig weggedoken in uw beschermende schild weten invloeden van buitenaf u toch te raken. Die opwinding van buitenaf is interessant en boeiend, dus loop er niet voor weg. Geld: Houd gezamenlijke geldzaken op orde, anders wordt het een bron van conflicten. Opletten en vooral accuraat zijn. Gezondheid: Als de nerveuze energie is weggeëbd, kun u uitrusten. Probeer zoveel mogelijk te beseffen dat u intenser leeft dan eerst. Dat geeft u een extra dosis vitaliteit.

Liefde: Er is nogal wat gedoe om u heen, maar dat hoeft u niet van uw stuk te brengen als u kalm blijft. U kunt er zelfs van genieten als u de touwtjes in handen houdt. Geld: U bent succesvol en staat aan de top, waar u hoort. Er zijn mooie kansen in het buitenland. Er is niets wat u nog tegenhoudt. Gezondheid: U ontkomt niet aan emotionele stress. Wees gerust, het stof daalt na enkele dagen neer, en als u voldoende rust neemt, kan het nog lang en lekker nasudderen.

 

Liefde: U voelt u zich verantwoordelijk en wilt serieus genomen worden, maar ook uit de dagelijkse sleur breken. Kies de gulden middenweg. Dat geeft u een goed en tevreden gevoel. Geld: Uw geliefde beleeft een topmaand en daar plukt ook u de vruchten van. Een goede tijd om een veelbelovend project te starten. Gezondheid: U bent op de goede weg wat betreft uw emotionele harmonie. Voor een ontgiftings- of vermageringskuurtje hebt u daarom voldoende kracht.

 

Liefde: Uw zoete planeet Venus gaat rollebollen met de uitbundige Uranus. Dan zijn de poppen aan het dansen en dat kan een wild weekje opleveren. U komt in aanraking met gevoelens waarvan u het bestaan nog niet wist. Geld: U bent bereid om een spelletje mee te spelen om te krijgen wat u ten diepste verlangt. Geniet van de opwinding die dat veroorzaakt voordat die weer verdwijnt. Gezondheid: Tip: een dag zonder vlees, maar met een grotere portie fruit en groente.

 

Liefde: Uw sprankelende gedrag kan enkele problemen aan de oppervlakte brengen. Dat wekt jaloezie op, hoewel u dat eerst niet in de gaten hebt. Geld: Er wordt verwacht dat u hard werkt. Dat doet u het liefst op uw eigen manier. Helaas kunt u dan tegen een muur aanlopen. Laat u daardoor niet van de wijs brengen. Gezondheid: Verdiep u in alternatieve geneesmethoden, zoals kruidentherapie of visualisatie. Het is in uw voordeel als u uw geest daarvoor openstelt.

 

Liefde: Volhouden in de romantiek is de beste manier om uw zin te krijgen. Dan blijkt uw strategie succesvol en beleeft u er plezier aan, ook al loopt het niet meteen op rolletjes. Geld: Als u uw onstuimige behoeftes in de hand houdt, zult u daarmee op uw werk scoren. Anderen hebben nog gekkere ideeën, maar houd vast aan uw eigen opvatting. Gezondheid: Wees voorzichtig met elektrische apparatuur. Eerst even nadenken voordat u bepaalde capriolen gaat uithalen.

Liefde: In uw hoofd knettert het. Uw omgeving kijkt vreemd naar u, waardoor u in woede kunt ontsteken. Bedenk dat de boodschapper alleen maar de brenger van het nieuws is. Geld: Neem uzelf niets kwalijk. Laat hooggespannen verwachtingen varen en u zult versteld staan hoe plezierig het kan zijn als het onverwachte dan een kans krijgt. Gezondheid: Dat harde werken gaat u niet in de kouwe kleren zitten, dus voorkom oververmoeidheid en neem tijdig afstand van de drukte.

 

Liefde: U bevindt zich in woelige wateren. U voelt zich prettig op het liefdespad, al was het alleen maar omdat u het anders aanpakt dan anderen. U geliefde vindt dat ook. Geld: U bent niet alleen origineel, maar de bevrediging komt vooral voort uit de overtuiging dat u bezig bent met iets wat bijdraagt aan een groter en hoger plan. Gezondheid: Wanneer u te veel aan uw hoofd hebt zal uw lichaam u waarschuwen om het kalmer aan te doen. Luister daar dan goed naar.

Liefde: U hebt zin in een nieuw contact, maar u weet niet hoe u dat moet doen. De netten van uw droomwereld kunnen een grote vis vangen. Dat lukt als u geen tijd verspilt. Geld: Concentreer u op uw creativiteit en geef daar lucht aan. Maak u niet druk over de resultaten. Die blijken later als het stormpje in uw hoofd is gaan liggen. Gezondheid: Door nu aan uw conditie te werken bouwt u aan de weerstand die u later nodig hebt. Dat vereist wel enige zelfdiscipline.

Liefde: U verlangt naar vrijheid en neigt naar alles wat uw adrenaline verhoogt. U leeft op de toppen van uw zenuwen en kunt niet stilzitten. Daardoor bent u overgevoelig. Dat kan conflicten opleveren met mensen van wie u houdt. Geld: In principe gaat het u voor de wind, afgezien van een onverwachte nota. Maar er komen gelukkig ook onverwachte inkomsten. Gezondheid: Doe waar u zin in hebt om de onrust te bezweren. U hebt veel meer ruimte in uw hoofd dan u denkt.