Horoscoop 20 t/m 26 april

Wat zeggen de sterren deze week?

                                                                                                                      

Liefde U denkt dat u liefde nastreeft, maar u kunt zich vergissen als u te gretig bent in uw benadering. Uw sleutelplaneet Venus ligt op ramkoers met de rebelse Uranus waardoor u in een gecompliceerde situatie verstrikt kunt raken. Geld U kunt op het kompas van uw intuïtie varen omdat u vasthoudt aan uw dromen. U neemt de juiste beslissing als u bij de feiten blijft, dus ga recht op uw doel af. Gezondheid Hoogste tijd om toe te geven aan de genoegens waar u naar verlangt. Lichamelijk plezier is goed voor uw gestel en uw stemming en verbetert uw energieniveau.
                                                                                                                                             

Liefde Tevredenheid is ver te zoeken als u blijft vinden dat het gras aan de andere kant van de heuvel groener is. Een volwassen benadering van uw relatie brengt de rust terug in uw hart. Geld U moet aan uw verplichtingen voldoen en geen hersenspinsels najagen. Waardeer het moment, pluk de dag en wees dankbaar voor wat u wel hebt. Gezondheid Accepteer een lichamelijke tekortkoming en ga na wat de betekenis voor u is. Er wordt namelijk iets mee bedoeld.

 

Liefde Ook al bent u zeker van uw relatie, toch kan uw angst voor afwijzing u motiveren om de discussie uit de weg te gaan. Het is beter om u niet te verstoppen. Geld Als een collega of zakenrelatie het niet met u eens is, kunt u de neiging hebben om u emotioneel terug te trekken. Dan toch maar liever een confrontatie. Gezondheid Het is gezonder uw zorgen in alle openheid te delen. De reactie kan u aangenaam verrassen als u bereid bent dat risico te nemen.

 

Liefde Onzekerheid kan een lastige situatie veroorzaken, vooral als u denkt dat een relatie niet eerlijk tegen u is geweest. Het kan ook dat iemand iets mooier wil voorstellen dan het is. Geld Meestal hebt u anderen wel door als ze u willen misleiden, maar nu is het uw angst die uw bezorgdheid aanwakkert. Check alle feiten voordat u de verkeerde conclusies trekt. Gezondheid Uw optimisme redt u. Uw gezondheid is goed en met blijheid geeft u die de juiste impuls.

 

Liefde U kunt geen wijs worden uit uw gevoelens omdat u tijdelijk het vermogen kwijt bent om uw keuze met logica te analyseren. Leg de kaarten op tafel en herschik ze tot een overzichtelijk geheel. Geld Neem niet alles wat u wordt verteld voor waar aan. Dat kan later tot frustratie leiden. Bedenk dat als uw keuze wordt gekleurd u de kluts nogal kwijt kunt raken. Gezondheid De nare periode zou tot het verleden moeten behoren, dus werk flink door aan dat herstel.

 

Liefde Uw verbeeldingskracht maakt overuren en uw fantasie gaat met u op de loop, waardoor u het zicht op de werkelijkheid verliest. Er wordt aan u getrokken, dus kies bewust. Geld Verwarring over uw behoeftes kan een onverstandige keus betekenen, dus neem geen belangrijke besluiten totdat de helderheid in uw hoofd en hart terugkeert. Gezondheid Nee, u hebt het niet te druk. U hoeft alleen maar onbelangrijke dingen na te laten en uw welzijn voorrang te geven.

 

Liefde Een herinnering uit uw kindertijd kan u van uw stuk brengen als u niet zeker weet of het ook echt is gebeurd. U realiseert zich dat er een andere versie mogelijk is waar u niet eerder aan dacht. Geld Laat u niet verblinden en misleiden door macht en status, maar vraag door tot u precies het naadje van de kous weet. Handel dan pas. Gezondheid Impulsieve voornemens om uw leefstijl te veranderen zijn af te raden. Oriënteer u eerst over de consequenties. leefstijl is onnodig. 

 

Liefde U neemt in uw omgeving het heft in handen, maar uw opvatting kan een rare situatie opleveren. U denkt dat dit goed is, maar men kan het grondig met u oneens zijn. Geld Helaas is uw heldere logica onvoldoende om anderen te overtuigen hoe ze zaken moeten aanpakken. Laat ze zelf ontdekken wat goed voor ze is. Dan hebt u minder gedoe aan uw hoofd. Gezondheid Het beste medicijn tegen lusteloosheid is een lange wandeling met ferme tred. Daar knapt u van op.

Liefde Iemand die u van vroeger kent kan onrust veroorzaken. Neem afstand en vermijdt contact om een probleem met die persoon uit de weg te gaan. Geld U bent even afgeleid hoewel u doorgaans pienter bent als het om geldzaken gaat. Als u iets ziet wat u wilt kopen is het toch beter even te wachten. Gezondheid U denkt dat u een beloning hebt verdient voor al uw harde werken, maar gun uzelf wat meer tijd voor leuke dingen en dat zal u beter bevallen dan u vermoedt.

 

Liefde U bent zeker van uw romantische bedoelingen, maar iemand kan dat verkeerd opvatten. Er loeren problemen als onderdrukte gevoelens uw boodschap kleuren. Geld Vraag of uw visie goed wordt begrepen om zeker te zijn dat uw woorden correct overkomen. Spreek recht vanuit uw hart. Dan kunnen er geen misverstanden ontstaan. Gezondheid Uw voedselpatroon verdient aanpassingen. Kies vooral voor licht verteerbaar en kauw eens wat langer dan u gewend bent.

Liefde Probeer niet aan de verwachtingen van een ander te voldoen, want die zijn onrealistisch. Geloof in uzelf. Er is geen enkele reden om aan uw eigen integriteit te twijfelen. Geld U bent geneigd snel verkeerde conclusies te trekken door niet eerst uw eigen veronderstelling te checken. Kijk nog eens zorgvuldig naar een voorstel. Gezondheid Door uw gretigheid denkt u te weten wat u van uzelf verlangt, maar te veel zelfanalyse kan een spaak in het wiel steken.

Liefde Als u denkt dat tussen u en een dierbare de kou uit de lucht is kunt u de illusie koesteren dat alles koek en ei is. Houdt uw prioriteiten in de gaten als sociale druk uw plannen doorkruist. Geld Concentreren op uw werk is beter dan rommel opruimen. Uw eigen belang verdedigen voorkomt een crisis. De gevoelens van een ander erkennen haalt de druk van de ketel. Gezondheid U kunt nu hogere eisen stellen aan uw fysieke conditie omdat u in goede vorm verkeert.