Horoscoop 13 t/m 19 april 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde Uw hoofd staat niet naar gedoe en u wilt niet worden lastig gevallen. Dat lukt aardig totdat iemand u dwarszit. Het is beter dat meteen aan te pakken waardoor het emotioneel niet kan gaan woekeren. Geld Geldzorgen kunnen u dwarszitten, maar u laat dat aan de buitenwereld niet blijken. Daar is niets mis mee als u uzelf niet voor de gek houdt. De zon trekt in uw geldhuis en u begint aan een financiële piek. Gezondheid De lente doet u goed en u voelt zich super. Doe er gerust nog een schepje bovenop en verken uw fysieke grenzen. U ziet er stralend en elegant uit. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Liefde De rust in het hoofd is waarschijnlijk weergekeerd, maar u kunt problemen niet onder het tapijt schuiven. Zie een oncomfortabele waarheid onder ogen en draai niet om de hete brij heen. Geld Het vereist enige moed om een financieel probleem aan te pakken, maar daarna is de opluchting groot, want achteraf blijkt het allemaal best mee te vallen. Gezondheid U sprankelt, want u dartelt door het leven en dat is een opsteker voor uw immuunsysteem en uw conditie.                                                                                                                                                      

Liefde Uw liefdesleven is enigszins gestrest. Het enige wat u kunt doen is het niet nog erger maken. Zorg ervoor dat u het zelf naar uw zin hebt. Geld Wees wijs, breng uw financiën op orde en begin met rekeningen te betalen. Dwing uzelf tot actie. Het enige wat anderen hoeven te weten is dat u het heel druk hebt. Gezondheid U kiest voor de zonzijde van het leven, maar denk niet dat de problemen zomaar smelten. Toch is die positieve instelling beter voor u.

 

Liefde U staat aan het begin staat van een nieuwe emotionele cyclus. Laat oude patronen die uw vooruitgang belemmeren los. Op geluk moet u niet wachten; grijp het met beide handen. Geld Geduld is een van uw sterke kanten, maar dat mag u er niet weerhouden om uit te stellen wat u nu zou moeten doen om verder te komen. Of iets nieuws te beginnen. Gezondheid Neem u voor om belangrijke zaken van onbeige te scheiden om rust in te bouwen en uzelf te kunnen opladen.

 

Liefde Romantische ontmoetingen liggen royaal in het verschiet. U blaakt van zelfvertrouwen en die vonk kan dan snel overschieten. Geld U bent snel afgeleid en verliest het zicht op de grote lijnen. Concentreer u op wat werkelijk moet gebeuren. Uw versnipperde aandacht werkt contraproductief. Gezondheid Bepaal uw prioriteiten en dwing uzelf u daar aan te houden. Dat stelt u in staat om na gedane arbeid achterover te leunen en te genieten van extra vrije tijd. 

 

Liefde Ontwikkel uw talent om te genieten van de liefde in plaats van beren op de weg te zien. Pessimisme is een slechte raadgever. Zoek de zonzijde. Geld Uw verantwoordelijkheidsgevoel kan u parten spelen en bezit van u nemen om uw eigen hoge verwachtingen waar te maken. Werken onder druk frustreert dit. Gezondheid U bent verantwoordelijk voor uw eigen welzijn, dus doe eerst wat gedaan moet worden om uzelf tevreden te stellen. Herschik uw agenda en werkzaamheden.

 

Liefde Uw liefdesactiviteiten spelen zich meer in uw hoofd af dan dat er werkelijk wat wordt gepresteerd. Geef uzelf de tijd om met die hersenspinsels is het reine te komen. Geld Schrijf zoveel mogelijk op wat u binnenvalt en maak dat overzichtelijk. Dat biedt u de aanknopingspunten om er een succesvol gevolg aan te geven. Gezondheid Houd er rekening mee dat wat u nu aan fitness doet later tot volle bloei kan komen. Het gewenste resultaat komt in zicht. 

 

Liefde Laat u niet op sleeptouw nemen als iemand wil profiteren van uw lenige geest. Probeer u in te houden als u tekortkomingen signaleert. Doe wat goed voor u is. Geld Houd anderen op afstand als u denkt dat ze een bedreiging vormen voor de financiële progressie die u nu wilt maken. Investeer uw energie in uzelf. Gezondheid Uw lever kan wel wat aandacht gebruiken. Neem eventueel een zuiveringskuurtje, maar een drastische verandering van leefstijl is onnodig. 

 

Liefde Een ontmoeting met een belangrijk persoon kan boeiende perspectieven bieden, maar dan moet u wel op één lijn zitten. Een conflict kan die voortgang verstoren. Geld Ga een confrontatie uit de weg zonder uw eigenbelang uit het oog te verliezen. Kijk naar overeenkomsten in plaats van verschillen. Gezondheid Terwijl u werkt aan uw gezondheidsdoel kunt u iemand ontmoeten die uw bovenmatige interesse kan wekken. Samen sporten kan iets moois opleveren.

 

Liefde Pak liefdesperikelen wat flexibeler aan en u zult succesvol zijn. U hebt van tegenspoed kunnen leren en investeer die kennis in uw liefdesleven. Geld U bent uitstekend in staat om problemen op te lossen, maar het houdt u af van uw werk. Dat irriteert u. Laat u niet gek maken en ga verder met waar u mee bezig was. Gezondheid U bent een noeste werker, maar het zint u niet dat u wordt ingeschakeld om voortdurend kleine crises te bezweren. Voorkom oververmoeidheid.

 

Liefde Richt u vooral op uw gezin en familieleven, want daar heeft men u nodig. Als u op zoek bent naar liefde vindt u die in vooral in familieconnecties. Geld U weet wat u wilt, maar het is teveel en u houdt teveel ballen in de lucht. Ook al bent u een duizendpoot, maar u hebt maar één paar handen. Gezondheid Houd uw energieniveau in de gaten. Doe eerst waar u geen zin in hebt om daarna aan de leuke werkzaamheden te beginnen. Dat geeft u aan een tevreden gevoel.

Liefde Als u even geen licht aan het eind van de tunnel ziet is dat geen reden om te wanhopen. Een relatieprobleem kan verhinderen dat u zich kunt concentreren op uw werk. Geld Zet op een rijtje wat moet gebeuren zonder het idee dat het allemaal snel af moet. Dat is niet nodig, want als u de teugels laat vieren, lossen sommige zaken vanzelf op. Gezondheid Emotionele noden kunnen op gespannen voet staan met uw verplichtingen. Onderdruk spanningen niet, maar geef ze de ruimte.