Horoscoop 6 t/m 12 april 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: In plaats van druk uit te oefenen op uw geliefde is het beter uw intuïtie te volgen en aandacht te besteden aan uw veranderende gevoelens. Vermijd mensen met een negatieve invloed of nog beter, verbreek dat contact. Geld: Pak een slepend probleem voortvarend aan en stel dat niet uit, hoezeer u er ook tegenop ziet. Dan komt een wonderlijke wens die al enige tijd op uw verlanglijst staat uit. Gezondheid: U bent veeleisend voor uzelf en dat kan wel wat minder. Aangename en rustgevende activiteiten thuis brengen u weer in balans en verhogen uw weerstand.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Liefde: Gebruik uw energie om geluk op langere termijn te realiseren. Dat u daarbij een andere weg moet inslaan lijkt beangstigend, maar verzamel moed en doe het. Geld: Ga recht op uw doel af en werk zoveel mogelijk samen. Investeer vooral in uzelf door uw garderobe aan te vullen en daarmee indruk te maken. Gezondheid: U bent bezig met een spirituele zoektocht die uw innerlijk groei bevordert. Daarmee verwerft u een nieuwe visie die u beter in balans brengt.                                                                                                                 

Liefde: Verlies uw eigenbelang niet uit het oog als het gaat om kwetsen van een intieme relatie. Maak dingen niet onnodig moeilijk om spanningen uit de weg te gaan. Stel gerust een lastige vraag. Geld: Denk na voordat u met iemand in zee gaat op zakelijk gebied. Check achtergronden en stel een beslissing even uit. Gezondheid: Uw energiepeil gaat vooruit. Als u zenuwslopende activiteiten uit de weg gaat, zult u zich sterker voelen en daarmee een reserve opbouwen.

 

Liefde: Overhaast niets in de liefde, want dat loont de moeite niet. Iemand uit het verleden kan in uw hart komen spoken, maar dat is een tijdelijk verschijnsel. Wuif het maar weg. Geld: Een leuke meevaller is nog geen reden om het snel over de balk te gooien. Het kan het begin zijn van nog meer welvaart. Wees voorzichtig met een nieuw gedurfd plan. Gezondheid: Reizen naar het buitenland kan enig risico met zich meebrengen. Of u gaat niet, of u let goed op.

 

Liefde: U blaakt van zelfvertrouwen en dat betekent succes als u zich op het liefdespad begeeft. Romantiek bloeit bij een avondje stappen, want flirten gaat u goed af. Geld: Uw optimisme opent deuren en als ze klemmen, trapt u ze gewoon open. Niet te doldriest te werk gaan, blijf behoedzaam in uw aanpak. Gezondheid: Dat enthousiasme heeft ook een keerzijde, want als u uw grenzen overschrijdt, zult u dat later met een kater of misschien nog erger moeten bezuren.

 

Liefde: Schuchterheid helpt niet bij een verovering die u voor ogen staat. Verzin een speelse strategie en verwonder u over het snelle, succesvolle resultaat. Geld: Er dreigt een storing in geldzaken, maar met een nuchtere kijk op de zaken bent u in staat het financiële roer recht te houden. Gezondheid: Vervang gevoelspatronen waarvan u weet dat ze niet goed of schadelijk voor u zijn door uw geest te zuiveren en uw lichaam daarmee een goede dienst te bewijzen.

 

Liefde: U bent een graag gezien gast op feesten en partijen en die charme levert u leuke contacten op, maar helaas ook enkele jaloerse blikken. Trek u daar niets van aan. Geld: Voorspoed staat met een hoofdletter in de sterren. Dat bereikt u alleen als u niet ongeduldig bent en u de koers zorgvuldig uitstippelt. Gezondheid: U wilt graag weer in uw oude ritme komen na een periode van fysieke zwakte. Dat lukt pas als u zichzelf dirigeert en zorgt voor regelmaat.

 

Liefde: Lentekriebels geven u een gevoel van onoverwinnelijkheid. Als u uit bent op iemand met macht en status is het zinnig tijdig op de amoureuze rem te trappen. Geld: Uw werklust wordt door anderen opgemerkt en helpt u vooruit. Leg de juiste contacten en denk niet dat het vanzelf gaat. Klamp iemand aan die u verder kan helpen. Gezondheid: Vind een gezonde uitlaatklep voor uw energie of opgehoopte wrok. Loop het eruit of doe het door te dansen en te zingen. 

 

Liefde: Als u wegloopt voor een moeilijke situatie zal die alleen maar verergeren. Houd contact met ongemakkelijke gevoelens en ze zullen ze sneller verdwijnen. Geld: Een openhartig gesprek haalt de kou uit de lucht bij een financiële kwestie. Een flexibele opstelling betekent niet dat u bij voorbaat bakzeil haalt. Gezondheid: Te overdreven met uzelf bezig zijn kan de oorzaak zijn van een kwaaltje. Gun uzelf vakantie in uw hoofd en laat de boel maar waaien.

 

Liefde: Het accent ligt op activiteiten in het gezin of de familie. Geniet van kleine dingen en oefen erin die te herkennen. Geld: Achter de schermen zijn er ontwikkelingen waar u nog geen weet van hebt. Achterdocht is niet nodig, maar als u alles goed in de gaten houdt, bent u veilig. Gezondheid: Let goed op de momenten waarop u uw spieren aanspant en ook op uw ademhaling. Dat kan duiden op stress. Als u daar alert op bent, wordt u vanzelf weer rustig.

 

Liefde: U bent nogal op uzelf gericht en dat kan uw partner irriteren. Breek uit dat bolster en schenk extra aandacht aan uw omgeving door royaal te zijn met complimenten. Geld: Uw budget staat geen extreme uitgaven toe, hoezeer u ook staat te popelen om die aankoop te doen. Steek uzelf niet in de schuld. Daar krijgt u spijt van. Gezondheid: U hebt de kracht om bergen te verzetten en u lichamelijk in te spannen. Maar te lang doorgaan geeft kans op ongelukken.

 

Liefde: Een nuchtere kijk op liefdesperikelen is voor u als romantica te veel gevraagd, maar blijf met beide benen op de grond en zet die roze bril soms even af. Geld: Meng u niet in een discussie die u niet aangaat, want dat kan uw positie in gevaar brengen. Geef alleen gefundeerd advies als iemand u daarom vraagt. Gezondheid: Als het om uw lichaam gaat, is nonchalance vragen om moeilijkheden, dus ga na wat u kunt verbeteren en begin daar vandaag nog mee.