Horoscoop 30 maart t/m 5 april 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: U kunt zich beter bezighouden met uw veranderende gevoelens dan anderen lastig te vallen met uw sores. Gelukkig heeft uw omgeving het goed met u voor, dus luister naar wat zij te vertellen hebben. Geld: Ook al denkt u dat het nooit wat wordt met uw plannen en ideeën, wees niet bang uw handen uit te strekken naar uw dromen, want ze zijn dichterbij dan u denkt. Gezondheid: U hebt de neiging uzelf te zwaar te belasten en dat is een aanslag op uw zenuwen. Leg het accent op alles waarvan u geniet en gebruik uw lichamelijke kracht voor plezierige actie.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Liefde: Als u uw hart voor anderen opent, loopt u geen enkel risico. U bent praktisch genoeg ingesteld om uw fantasiewereld te vertalen naar de realiteit. Dan gaat een wens in vervulling. Geld: Spreid risico zoveel mogelijk, dus niet wedden op één paard. Verdeel en heers is een slimme strategie die geld gaat opleveren. Gezondheid: U imponeert graag, maar dan kunt u te veel van uw lichaam vergen. Dan negeert u signalen die u eigenlijk zouden moeten waarschuwen. 

                                                                                                                 

Liefde: Doe niet te nonchalant, waardoor u uw dromen niet met uw lief kunt delen. Geniet vooral van de emotionele steun die mensen u willen geven en gunnen. Geld: Een collega met visie kan optreden als mentor, maar dan moet u bereid zijn goede raad te accepteren. U kunt gevat uit de hoek komen, maar dat kan verkeerd worden opgevat. Gezondheid: Volg het nieuws over bewerkt voedsel en bepaal voor uzelf hoe u dat zoveel mogelijk kunt vermijden bij de boodschappen.

 

Liefde: U zwelgt graag in bewondering, maar u moet ook duidelijk te maken wat u zelf op uw hart hebt. U bent gretig, maar spreek u pas uit als u zich daar prettig bij voelt. Geld: Uw uitdaging is alert en assertief te zijn, ook al voelt u zich kwetsbaar. Deel uw perspectief met anderen om erachter te komen wat zij daaraan kunnen toevoegen. Gezondheid: Bouw een reserve op voor mindere tijden door aandacht te geven aan de combinatie goede voeding en ontspanning.

 

Liefde: U kunt gecharmeerd zijn van iemand die u ontmoet. Misschien wordt u wel verliefd. Vergis u niet, dat kan zich in uw verbeelding afspelen. Onderzoek eerst de oorsprong van uw verlangens. Geld: Neem afstand van mensen die uw standpunten niet delen. Vertrouw op uw overtuigingskracht en neem ruim de tijd om te bereiken wat u wilt. Gezondheid: Ongeduld kan u parten spelen, waardoor u uw fysieke grenzen overschrijdt. Het hoeft niet vandaag of morgen klaar.

 

Liefde: U droomt van een onrealistische relatie. U vraagt zich af hoe u uw wensen kunt verwoorden. Wees niet te oppervlakkig om de diepte van uw gevoelens uit te drukken. Geld: Weer niet gelukt? Dat is geen reden het op te geven voordat u het nog eens hebt geprobeerd. Zeg wat u voelt en de juiste persoon zal u begrijpen. Gezondheid: U hoeft uzelf niet op te peppen met een extra wijntje of kop koffie. U hebt voldoende mentale kracht om op de been te blijven.

 

Liefde: Doe alles wat nodig is om uw liefde te laten blijken. U zult blij zijn met de amoureuze resultaten die door uw daadkracht en doorzettingsvermogen steeds dichterbij komen. Geld: Wat een heerlijk gevoel dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is een stimulerende ervaring als anderen op uw werk uw artistieke talent erkennen. Gezondheid: Pijn in rug of nek komt door te krampachtige inspanningen. Laat u masseren of beter: doe het rustig aan.                                                                                  

Liefde: Meestal gaat u moeilijke onderwerpen niet uit de weg, maar nu is de verleiding groot. Onderdrukte gevoelens kunnen op een milde en daardoor effectieve manier worden geuit. Geld: U ziet overal mogelijkheden, maar wilt niet dat ze blokkeren waar u nu mee bezig bent. Focus op één ideaal en parkeer al het andere in de wachtkamer. Gezondheid: Piekeren is een zinloze activiteit die uw gezondheid kan ondermijnen. Neem het met een korreltje zout of laat het los.

 

Liefde: U laat  zich door een fantasie meeslepen die u het gevoel van emotionele zekerheid geeft. Uw behoefte aan avontuur kan niettemin voor deining zorgen in uw relatie. Geld: Inkomsten kunnen vertragen, maar u gaat er toch financieel op vooruit als u meer aandacht besteedt aan geldzaken. Gezondheid: Hoe meer u uw zorgen wilt verdoezelen, des te intenser zullen ze zich aan u opdringen. Een open oog voor het vinden van een oplossing zal u wel opfleuren.

 

Liefde: Zet de luiken van uw hart open en laat de liefde zonder reserves op u afkomen zonder daarbij het gevoel te hebben dat u de controle verliest. Dat gebeurt niet. Geld: U wilt een idee verder uitdiepen, maar u voelt zich veiliger binnen uw eigen formele manier van doen. Uw dilemma wordt niet opgelost door een keuze uit alles of niets.  Gezondheid: Uw conditie wordt stabieler en u voelt zich energieker als u vertrouwt op de kracht van uw afweersysteem. 

 

Liefde: Onduidelijke begeertes zitten u dwars. Hoe meer u zich daarop richt, des te heviger spelen die verlangens op. Druk ze niet weg, maar ga na hoe u die droom kunt realiseren. Geld: Creatieve vormen van financiering kunnen u vooruit helpen als u zich maar niet al te diep in de schulden steekt. Gezondheid: U hebt zin in de geneugten des levens, maar eigenlijk hebt u het daar te druk voor. Het ontbreekt u niet aan energie, maak tijd voor leuke dingen.

 

Liefde: Creativiteit en liefde gaan deze week hand in hand. U hebt behoefte aan genegenheid en zoekt mogelijkheden om aan uw trekken te komen.  Geld: Trek u niets aan van wat anderen vinden. U ziet dingen anders. Wacht af en zie wat er op uw pad komt om u dichterbij die ideale situatie te brengen. Gezondheid: Laksheid om een kwaaltje of een gebrek aan te pakken, kan de situatie verergeren. Doe er wat aan, ga naar de instantie die u daarbij kan helpen.