Horoscoop 16 t/m 22 maart 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde U bent opgetogen over wat uw geliefde u te bieden heeft. Dat geeft u een nieuw gevoel van zelfvertrouwen waardoor u uw opwindende plannen en voornemens kunt delen, zoals uw behoefte aan een verandering van leefstijl. Geld Collega’s kunnen niet zo enthousiast zijn als u zou willen, dus temper uw overtuigingskracht. U bent geloofwaardiger als u zich bij de feiten houdt, dan uw voorstellen op te blazen. Gezondheid Een aangrijpende gebeurtenis kan u van uw stuk brengen met mogelijk lichamelijke gevolgen. Praat het zoveel mogelijk van u af. Niets opkroppen.

 

Liefde U weet wat u wilt, maar hoog van de toren blazen is niet de beste manier om uw zin te krijgen. U kunt zich in een emotioneel wespennest begeven als u te veel zegt. Geld Wie deze week jarig is moet op z’n tellen passen en geen gekke uitgaven doen. Volgende week biedt perspectief voor wie een baan zoekt. Gezondheid Met zelfbeheersing kunt u ver komen als u een doel wilt bereiken. Toch is het niet nodig om te fanatiek te zijn. Met een positief gevoel komt het goed.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Liefde U hoeft uw partner niet het achterste van uw tong te laten zien, want uw lief weet waarschijnlijk allang wat u voelt, ook al denkt u dat het uw geheimpje is. Deel uw spirituele inzicht. Geld Uw carrière floreert en u hebt de teugels stevig in handen. In uw vriendenkring ontdekt u mogelijkheden om uw verdiensten te vermeerderen. Gezondheid U bent energieker dan ooit en dat kunt u aanwenden om er nog een schepje bovenop te doen en uw fysieke grenzen te verkennen.

                                                                                                                                 

Liefde Uw enthousiaste bui kan aanstekelijk werken op uw geliefde. Overdrijf niet. Een langdradige liefdesverklaring kan het omgekeerde effect sorteren, tenzij u die waarmaakt met oprechte actie. Geld Sommige mensen ergeren zich aan uw wollige taalgebruik. Het is beter om de Rotterdamse mentaliteit in praktijk te brengen: geen woorden, maar daden! Gezondheid Het hoge tempo van deze week kan u uitputten. Laat u niet opjagen, maar neem voldoende rust en slaap.

 

Liefde U hoeft zich niet uit te sloven om uit te drukken wat u voor iemand voelt. Het gaat u zo gemakkelijk af dat de ander denkt dat u het niet serieus meent. Vermijd zo’n misverstand. Geld De zonsverduistering eerder deze maand noopt tot veranderingen en bijstelling in de planning wat betreft geldzaken. Niet negeren, want het is nodig. Gezondheid Uw uiterlijke verschijning doet er nu toe. Met een verandering van stijl of kapsel voelt zich zelfverzekerder dan ooit.

 

Liefde U overdrijft als u een positief plaatje schildert van uw liefdesleven. Blijf nuchter. De invloed van de spraakwaterval Mercurius kan ervoor zorgen dat uw woorden misleiden. Geld Alles wat u doet laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Laat u niet afschepen met een fooi en onderhandel krachtig en resoluut over een opdracht. Gezondheid Een zuiveringskuurtje kan uw conditie verbeteren. Dat hoeft niet ingrijpend te zijn en ook niet al te lang te duren.

 

Liefde Om uw eigen gevoelens te verklaren hebt u het inzicht van een ander nodig. Een gesprek met een dierbare is voldoende. Er bestaat geen goed of slecht als het gaat om hartsgeheimen. Geld Communicatie is van groot belang, vooral als u erachter wilt komen wat de werkelijke financiële situatie is. Stel vragen. Gezondheid Ontspanning is nu het sleutelwoord. Ook al denkt u dat u moet doorgaan, dan nog is het verstandig om te stoppen. Morgen is er weer een dag.

 

Liefde Uw geliefde kan nogal prikkelbaar reageren. U hoeft zich niet in te houden en uw woorden niet te wikken en te wegen. Zeg wat u voor de mond komt en doe dat vriendelijk. Geld Anderen zullen uw positieve houding op uw werk waarderen en dan maakt het niet meer uit of ze het met u eens zijn of niet. Recht door zee is de beste remedie. Gezondheid Tobben is slecht voor uw hart. Verzet uw zinnen, oefen u in het veranderen van de focus in uw hoofd en hou dat vol.                                                                                                        

Liefde Ook al denkt u te weten wat de beste route is naar het hart van uw geliefde, het bewandelen van zijwegen kan uw kans op succes in de romantiek dichterbij brengen. Geld Wijk af van uw normale routine en neem meer risico door te experimenteren met een ander plan. Met een nieuw perspectief kunt u een project versnellen. Gezondheid Uw verhoogt uw weerbaarheid door meer biologisch fruit en groente te eten en de Omega-3-capsules niet te vergeten.

 

Liefde U bent een open boek en daardoor gaat u soms voorbij aan de gevolgen van uw openhartigheid. Zeggen wat u denkt betekent niet altijd een grotere intimiteit. Geld Houd deze week de hand maar op de knip, want enig tumult op geldgebied kan voor opschudding zorgen. Kalmte kan u redden. Neem geen snelle beslissing. Gezondheid Uw enkels hebben het zwaar te verduren en daarom is het goed ze af en toe te verwennen en te masseren. Zwachtel ze in bij een wandeling.

 

Liefde Uw geliefde kan op eieren lopen om geen onnodige emoties op te wekken. U kunt het goede voorbeeld geven door uw gedachten helder uit te spreken en ze niet voor uzelf te houden. Geld Het accent ligt niet op geld verdienen, maar eerder op geestelijke rijkdom door te lezen en ontwikkeling. Dat zal u minstens zo verrijken. Gezondheid Onrustige dromen kunt u voorkomen door voor u gaat slapen niet te lang televisie te kijken of op uw computer bezig te zijn. 

 

Liefde U wilt niet zwijgen over wat u dwars zit. Daar kunt u over blijven piekeren, maar daar schiet u weinig mee op. Verzamel uw moed en breng uw boodschap zonder franje. Geld U bent niet verantwoordelijk voor de reacties van anderen op uw beslissingen. Blijf trouw aan uzelf en uw opvattingen en wees aardig voor anderen. Gezondheid Uw energiepeil kan iets omhoog. Dat heeft te maken met gezonde voeding en extra beweging. Dan voelt u zich snel als herboren.