Horoscoop 2 t/m 8 maart 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: U inspireert uw geliefde met uw overtuiging als u niet bang bent radicale actie te nemen op het juiste moment. Een beetje overdrijving heeft het meeste effect. Neem wel op tijd gas terug. Geld: Meestal bent u meegaand, hoewel dat niet altijd meevalt, maar nu hebt u de kans het roer om te gooien en u aan te passen aan een nieuwe situatie. Dat biedt een mooi inkomensperspectief. Gezondheid: De nieuwste versie van het griepvirus is heftig, dus neem voorzorg door voldoende slaap en vitaminen. En natuurlijk hygiënische maatregelen, zoals handen wassen.

 

Liefde: U kunt onrust in de liefde bezweren door kalmte te bewaren en iets niet op de spits te drijven. Leg het accent op genietmomenten. Geld: U bent enthousiast over uw plannen, maar zodra u zich in beweging zet, slinkt uw energie. Stel vast welke richting u op wilt, voordat het pad duidelijk wordt. Gezondheid: Er is verandering op komst , maar het is aan u om te beslissen welke dat wordt. Benader het proactief en neem het heft in handen met de juiste actie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Liefde: Uw liefdesleven kan worden getest door een onverwachte wending. Dat is niet bij voorbaat negatief, want u kunt een verwarrende situatie veranderen in een plezierige. Geld: Wees niet bezorgd als het tegenzit, alles valt weer op z’n plaats. Koester de lichte chaos als mogelijkheid om een positieve kant te kiezen en succes is uw deel. Gezondheid: U blaakt van energie en dat hebt u ook nodig om een vervelend kwaaltje te voorkomen of juist te verhelpen.

 

Liefde: Uw bezorgdheid over het verlies van uw onafhankelijkheid is na de zonsverduistering op de negende naar boven gekomen. Geld: Nieuwe verantwoordelijkheden drukken op uw schouders. Om daar structuur in aan te brengen is het nodig dat u rustig gaat zitten om bij uw kern te komen. Gezondheid: Een kleine oefening om de ruis in uw leven te elimineren, kan het verschil maken. Het zal u verrassen te merken hoe gemakkelijk dat is als u al het onnodige uitbant.

 

Liefde: Als u niet blij bent met een situatie komt dat omdat iemand niet van plan is zich aan uw spelregels te houden. Via een omweg kunt u reageren. Geld: De eclipsen deze maand veroorzaken financiële opschudding. Houdt vast aan uw eigen inzicht, dan stabiliseert u een wankele situatie. Gezondheid: De verwarring kan leiden tot lichamelijk en geestelijk ongemak en daarom is het goed de komende tijd te ontspannen en te rusten om zo onzekerheid te bestrijden.

 

Liefde: U ziet de waarheid pas als u uw ogen ervoor opent. Dan blijkt dat de onduidelijkheid best meevalt. U krijgt vervolgens de oplossing uit onverwachte hoek aangereikt. Geld: Dit is een prima week om schulden af te betalen, eventueel door verkoop van spullen die u niet meer nodig heeft. Dat schept ruimte in uw budget. Gezondheid: Ook voor u geldt dat u in deze turbulente tijd voldoende rust moet nemen om op te laden en er met frisse moed weer tegenaan te gaan.

 

Liefde: In de relatiesfeer is het tijd voor de grote schoonmaak. Alleen de goede blijven bestaan. Dat geeft spanning, maar met een koel hoofd en warm hart overleeft u dat. Geld: U zit in een tijdperk van voorspoed als u tijdig inspeelt op veranderingen in planning en denkwijze. Flexibel reageren is een voorwaarde. Gezondheid: Pas op met zelfkritiek, want daarmee ondermijnt u uw gezondheid. Geef uzelf schouderklopjes en stimuleer uw zelfbeeld in positieve zin.

 

Liefde: U bent een kampioen in harmonie en sierlijkheid, maar dat lijkt nu ver weg. U kunt de oorzaak moeilijk achterhalen, maar  laat u daardoor niet ontmoedigen. Geld: Als iemand met een idee komt aanzetten, schuif dat dan niet meteen terzijde. Kijk er nog eens goed naar, want het kan in uw voordeel werken. Gezondheid: Instabiliteit en drukte hebben een negatieve invloed op uw gestel. Probeer kalmte te bewaren en haal vaker een frisse neus om na te denken.

                                                                                                            

Liefde: Het is weinig effectief om uw geliefde te dwingen iets op uw manier te zien. Concentreer u op de dynamiek van de gebeurtenissen, ongeacht de uitkomst. Geld: Stel uw doelen bij als u een teleurstelling moet verwerken. Zorg voor een back-up van uw computerbestanden, want apparatuur kan haperen. Open geen verdachte e-mail. Gezondheid: Neem afstand als mensen op uw zenuwen werken, want de stress die dat met zich meebrengt, kan u lichamelijk beïnvloeden.

 

Liefde: De gemoederen kunnen thuis hoog oplopen en dat kan zelfs tot een dramatische ervaring leiden, maar als u enkele veranderingen aanbrengt, behoudt u de regie. Geld: Wilt u iets bereiken wat u al lange tijd verlangt, neem dan moedig een route die u niet kent en geniet van het avontuur dat u zal belonen voor uw durf. Gezondheid: Voor het slapen gaan uw enkels masseren heeft een weldadig effect, waarmee u een goede nachtrust krijgt en minder heftig droomt.

 

Liefde: U bent een controlfreak, maar krampachtig een stabiele structuur opeisen is geen optie. Niets blijft hetzelfde, dus pas u zoveel mogelijk aan veranderingen aan. Geld: U schept rust aan het financiële front door achterstallige administratie en correspondentie weg te werken. Vertrouw op de goede afloop van een geldkwestie. Gezondheid: Voorzichtigheid is geboden om aan een vervelend incident te ontsnappen. Goed opletten en niets aan het toeval overlaten.

 

Liefde: Als een geliefde iets van u vraagt waar u niet aan kunt voldoen, leg dan zo duidelijk mogelijk uit waar uw grenzen liggen. Met wat tact zal de ander dat wel begrijpen. Geld: Als u met geldzaken klem komt te zitten, is het noodzakelijk uw strategie te wijzen. Gedoe op de werkvloer is geen reden u daar te veel mee te bemoeien. Gezondheid: U kunt gemakzuchtig zijn wat uw conditie betreft, maar het is van belang het fitnessregime weer stevig op te pakken.