Horoscoop 24 februari t/m 1 maart 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Er brandt een verlangen in u en u wilt dat vuur aanwakkeren, maar weet niet hoe. Niet zoeken, maar vinden en dat lukt alleen als u de kunst van het loslaten in praktijk brengt. Gewoon oefenen. Geld: U kunt altijd zelf een tweede kans scheppen door rommel uit het verleden op te ruimen en van daaruit opnieuw te beginnen. Dat kan leiden tot een blijvende en bevredigende overeenkomst. Gezondheid: Uw behoefte aan spirituele invulling van uw leven neemt toe. Toch is het verstandig met beide benen op de grond te blijven en niet weg te zweven op een roze wolk.

 

Liefde: Gebruik uw tijd niet om te bepalen wat u wilt, maar juist wat u niet wilt. Als u dat weet, kunt u maatregelen nemen. Geld: Uw geduld wordt op de proef gesteld en daar wordt u nerveus van. Het is verstandig niet te drammen, maar af te wachten wanneer u kunt toeslaan. Gezondheid: Het is goed uw rituelen serieus te nemen. Wat doet u altijd voor u gaat slapen of als u opstaat? Als u dat in kaart hebt gebracht, neemt die nervositeit vanzelf af.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Liefde: Plotselinge gebeurtenissen kunnen veranderingen teweegbrengen in een intieme relatie, of een relatie waarvan u wilt dat die intiemer wordt. Geld: Uw verleden speelt een rol wat betreft uw toekomst. Als ontwikkelingen langzamer gaan, kunt u de lessen van vroeger in praktijk brengen. Gezondheid: Uw keel kan een zwakke plek zijn, dus ook met zachter weer een shawl dragen en bij beginnende kriebel meteen verlichtende zuigtabletten nemen. Dat helpt.

 

Liefde: Doe iets waar u altijd al bang voor was. Denk aan iets wat u niet durfde, maar toch deed. Dan voelt u dat u leeft en hebt u weer iets overwonnen. Geld: Bedenk wie u nu zou willen confronteren. Iets met de overheid wat u nog moet regelen? Het zal u verrijken met een ervaring die uw zelfvertrouwen oppept. Gezondheid: Emoties opkroppen heeft een effect op uw lichaam. Gooi het eruit op welke manier dan ook. Dat lucht op en houdt uw immuunsysteem in balans.

 

Liefde: Uw hulpvaardigheid heeft niet altijd het effect dat u ervan verwacht. Sommige mensen stellen u teleur, maar trek u dat niet aan. Bepaal wat goed voor u is. Geld: U kunt ervan op aan dat er iemand klaar staat om u te steunen. Begeeft u zich op een terrein waar u zich niet zo zeker voelt, dan overwint u. Gezondheid: Voor de spiegel inspecteert u uw lichaam grondig. Dat kan u geruststellen. Ontdekt u iets, dan bent u op tijd om daar snel iets aan te doen.

 

Liefde: U denkt misschien dat u op liefdesgebied in een hoek wordt gedrukt bij gebrek aan keuzes. Maar u ontdekt vanzelf welke mogelijkheden volop aanwezig zijn. Geld: Als u iets wilt bereiken, gaat daar een lange periode van voorbereiding aan vooraf. Het gaat daarbij niet om winnen of verliezen, maar om hoe u het spel speelt. Gezondheid: De vastenmaand is een uitstekende periode om uzelf op enig gebied een beperking op te leggen en u daarna fitter te voelen.

 

Liefde: U hoeft niet klakkeloos te accepteren wat uw geliefde u vertelt. Graaf dieper naar wat die u werkelijk te vertellen heeft. Niet ingewikkeld, als u het gesprek serieus neemt. Geld: Wat u nodig hebt, is logisch te denken. Wat in uw gedachten opdoemt, hoeft niet per se te zijn wat u wilt. Laat ruimte voor fouten en ontdek de waarheid. Gezondheid: Let op voldoende variatie bij het avondeten en wie nog geen vegetariër is, probeer het dan eens een dagje per week.

 

Liefde: U  hebt die bevestiging niet echt nodig, want u komt er zelf wel achter. U kunt zich wel laten adviseren door mensen die van u houden en het beste met u voor hebben. Geld: U bent met iets bezig wat u aan het hart gebakken zit, maar wilt graag de opinie van anderen. Bedenk dat er net zoveel meningen zijn als bladeren aan een boom. Gezondheid: Liever lui dan moe? Introduceer een reeks oefeningen van tien minuten als start van de dag. Lekker strekken.

                                                                                                            

Liefde: Accepteer een voorstel van uw lief en vertrouw op de goede afloop. U wordt beschermd, dus risico loopt u niet. Bepaal zelf het moment waarop u wilt meewerken. Geld: Is een leuke kans aan uw neus voorbij gegaan? Een nieuwe komt eraan. Dat kan een ontmoeting zijn met iemand die u voorziet van iets wat u net nodig hebt. Gezondheid: Tobberig gedrag is geen goed idee. Zoek ontspanning en zet de zorgen opzij. Die kunnen wel wachten. Morgen is er weer een dag…

 

Liefde: U kunt door een spontane ontmoeting in de zevende hemel terecht komen, maar laat u niet gek maken door een bepaalde belofte of een cadeautje. Eerst tot tien tellen. Geld: U begint aan een nieuw hoofdstuk en dat lijkt lastig, maar met inzicht kunt u de voetangels en klemmen uit het verleden vermijden en recht op uw doel afstevenen. Gezondheid: Nederland is koploper in het gebruik van bestrijdingsmiddelen, dus spoel groente en fruit grondig af.  

 

Liefde: Ook als u het in de liefde wel best vindt, is het toch raadzaam af en toe wat smeerolie in de romantische molen te doen om alles op rolletjes te laten verlopen. Geld: Iemand zal u iets duidelijk maken. Dan gaat er een nieuwe wereld voor u open. Er zijn mensen die graag met u willen samenwerken en dan gaat het een stuk sneller. Gezondheid: Wrok is een negatieve emotie die uw neurologie kan beïnvloeden en daarmee uw conditie. Vergeven is de beste oplossing.

 

Liefde: Singles kunnen kiezen: een serieuze relatie of het spel. Veel Watermannen zullen voor het laatste kiezen en maar zien wat ervan komt. Geld: U neemt nogal wat hooi op de vork en weet dan niet meer weet waar u moet beginnen. Het zal u lukken als u duidelijk definieert wat u wilt. Gezondheid: Als u blijft hollen, struikelt u over uw voeten en moet u steeds opstaan. Houd een redelijk tempo aan neem tijd voor plezier. Dat brengt ook uw lichaam in balans.