Horoscoop 17 t/m 23 februari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Uw geliefde kan om hulp vragen, maar u kunt het gevraagde niet leveren. Leg zo neutraal mogelijk uit wat uw beperking is. Uw betrokkenheid zegt voldoende. Geld: Het lijkt onrustig, maar er kan iets gebeuren wat u helpt bij de veranderingen die u voor ogen staan. Een onvoorwaardelijk vertrouwen in de goede afloop zorgt voor kosmische assistentie. Gezondheid: Het carnaval is achter de rug en dan breekt een periode van soberheid aan die u kunt aanwenden om uzelf een bepaalde discipline op te leggen. Minder drinken bijvoorbeeld? Of meer bewegen?

 

Liefde: Uw wensen kunnen lijnrecht tegenover die van uw partner staan en ieder van u wil gelijk krijgen. Dat kan alleen in goede banen worden geleid als beiden water bij de wijn doen. Geld: U boekt gestaag vorderingen als u zich niet laat verleiden tot haastige spoed. Gezondheid: Luister goed naar de signalen van uw lichaam en lach ze niet weg met het idee dat het wel meevalt. Dat zou best kunnen, maar met aandacht voor uw conditie blijft u aan de veilige kant.

 

Liefde: Er is een betekenisvolle verandering op komst, maar het is aan u welke dat wordt. Neem het heft in handen, dan houdt u controle. Geld: U bent in een enthousiaste stemming over uw toekomstplannen, maar zodra u begint, slinkt uw energieniveau. U moet eerst vaststellen welke richting u op wilt, voordat het pad duidelijk wordt. Gezondheid: Bewerkt voedsel is gemakkelijk, maar meestal niet gezond. Het kan geen kwaad eens wat vaker de etiketten te lezen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Liefde: Het kan zijn dat uw lotsbestemming wordt getest door een onverwachte wending. Daarmee kunt u een verwarrende situatie veranderen in een plezierige. Geld: U hebt een vastomlijnd voornemen. Wees niet bezorgd als het tegenzit. Alles valt op z’n plaats. Koester de chaos als een mogelijkheid om een positieve kant te kiezen. Gezondheid: Nu de winter vordert, is het belangrijk dat u uw energiepeil in de gaten houdt en door de juiste voeding uw lichaam koestert.

 

Liefde: Nieuwe verantwoordelijkheden drukken op uw schouders. Om daar structuur in aan te brengen, is helder nadenken vereist. Geld: Dit is een mooi moment om uw kennis aan te scherpen. Wilt u iets leren, zoals Twitter, doe het nu. Gezondheid: Het is nodig dat u rustig gaat zitten om bij uw kern te komen. Die oefening om ruis te elimineren, maakt het verschil. Het is verrassend te merken hoe gemakkelijk het is als u al het onnodige uitbant.

 

Liefde: Een ongeplande omweg kan de aanvullende vrijheid brengen die u in staat stelt op een nieuwe manier te reageren. Geld: U bent niet blij met ongewone omstandigheden. Dat komt omdat anderen niet van plan zijn zich aan uw spelregels te houden. Houd vast aan uw eigen inzicht, daardoor stabiliseert u een wankele situatie. Gezondheid: U bent een harde werker met als risico dat u roofbouw op uzelf pleegt. Neem meer pauzes dan u gewend bent.

 

Liefde: Uw populariteit blijft groeien. Leuk voor uw ego, maar laat anderen delen in wat u hebt en u blijft onverminderd geliefd. Naast uw schoenen lopen verstoort die voortgang. Geld: U krijgt de oplossing voor een probleem aangereikt via een ongebruikelijke weg. Met vertrouwen kunt u opstijgen en vliegen. Houd u ogen open, u herkent de waarheid zodra u die ziet. Gezondheid: Een sterk aura weert kwalijke invloeden af en dat krijgt u door voldoende rust te nemen.

 

Liefde: U beleeft een liefdespiek en het is goed dat ten volle te beseffen. Probeer dat vast te houden. Geld: Er een schepje bovenop doen, brengt nog meer geld in het laatje, maar span u niet tot in het extreme in, want dan keert het zich tegen u. Gebrek aan aandacht voor geld kan echter voor een probleem zorgen. Gezondheid: U bevindt zich in een kwetsbare periode en kunt een aanval op uw gezondheid afweren door u alleen op belangrijke zaken te concentreren.

 

Liefde: Singles kunnen een romantische ontmoeting hebben met iemand die niet op een dubbeltje hoeft te letten. U wordt geïnspireerd door rijke mensen, maar verwacht geen wonderen. Geld: Als iemand met een idee komt dat u niet aanspreekt, is dat geen reden om het weg te wuiven. Kijk er nog eens goed naar en beoordeel het daarna. Gezondheid: Uw energiepeil kan schommelingen vertonen. Laat u daardoor niet ontmoedigen, maar probeer de harmonie weer terug te krijgen.

 

Liefde: U wilt iemand met nadruk uw wil of visie opleggen en dat kan ertoe leiden dat u uw geduld verliest. Als u de keuzes open laat, doen anderen hetzelfde. Geld: Als uw focus op uw gezinsleven ligt, kan dat de basis vormen van waaruit u aan het beoogde succes van uw carrière kunt bouwen. U moet eerst thuis op orde hebben. Gezondheid: Zwakke spieren kunnen de balans van uw ruggengraat verstoren. Regelmatige spieroefeningen helpen u uw houding te verbeteren.

 

Liefde: Bevallen de omstandigheden u niet? U hebt de macht ze bij te stellen, doe dat op de manier die bij u past. Geld: U blijft jagen op de pot met goud aan het einde van de regenboog, maar die duikt steeds ergens anders op. Kies een vaste koers en die pot lonkt aan de horizon. Gezondheid: Is uw gebit nog in orde of denkt u in uw nonchalance dat het wel zal meevallen? Toch maar even nagaan of uw tanden en kiezen extra aandacht verdienen.

 

Liefde: Zekerheid kan ver te zoeken zijn, maar als u bereid bent een vast stramien te verlaten, wacht u een vrolijke route naar geluk. Daar is wat lef voor nodig. Geld: Kansen volop, de tijd is rijp om ze te grijpen. Als u volhardt, zullen de vruchten vanzelf van de boom vallen. Dat kan ook voor een nieuwe baan gelden. Gezondheid: Uw degelijke instelling kan vermoeiend zijn als u maar blijft doorgaan. Uw gezondheid is gebaat bij plezierige activiteiten.