Horoscoop 10 t/m 16 februari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: U ontdekt nieuwe wegen in de liefde. Een oude vlam kan opflakkeren of u bekijkt uw partner met andere ogen. Dat kan heel opwindend zijn. Geld: Het heeft veel tijd en moeite gekost, maar nu kunt u eindelijk gaan profiteren van uw inspanningen om een plan (of plannen) ten uitvoer te brengen. Geniet van het succes waar u al zo lang op wacht. Gezondheid: U voelt zich fit omdat u (tijdelijk?) afscheid neemt van een bourgondische leefstijl. Nu een tijdje volhouden en u merkt wat het u aan extra energie oplevert. Laat u niet verleiden tot een terugval.

 

Liefde: U laat zich de kaas niet door uw geliefde van het brood eten en dat betekent gedonder. Zoek naar het gezamenlijk belang. De kans dat u ontvankelijk bent voor een flirt is groot. Geld: Uw energieke benadering van werk valt op. Als u zich aan afspraken houdt en het vertrouwen aantoonbaar waard bent, maakt u vorderingen. Gezondheid: Met sport wilt u steeds beter, maar dat kan ook te gek. Stel haalbare doelen, dat bevredigt net zo goed als een topprestatie.

 

Liefde: U denkt dat het wel snor zit in de liefde, maar er mag wel wat peper in. Ga er samen op uit, maak plannen en investeer extra. Geld: Uw gevoel van eigenwaarde bepaalt uw succes. Stelt u zich timide op, dan neemt een ander de overhand. Een sterke presentatie van uzelf is nodig om verder te komen. Gezondheid: Probeer negatieve gevoelens om te zetten in een optimistische blik. Pas uw houding aan en merk hoe u zo humeurigheid overwint en uw gezondheid bevordert.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Liefde: Er doet zich een romantische kans voor die uit de hand kan lopen. U kunt zich afvragen waarom u daarvoor open staat. Geld: U kunt opheldering in een kwestie krijgen door erover te praten. U krijgt meer zekerheid op financieel gebied en er dienen zich kansen in het buitenland aan. Gezondheid: Zorg voor een hoog energieniveau dankzij verantwoorde voeding, anders kan een kwaaltje de kop opsteken. Frisse lucht en beweging zijn goed om het hoofd leeg te maken.

 

Liefde: Volop kansen voor de single, vooral als familie een handje helpt. Toch is het beter niet halsoverkop in een affaire te duiken. Geld: Er wordt naar u geluisterd en uw aanzien stijgt. U bent communicatief en dat werkt. Vermijd machtspelletjes en bouw aan een stabiele werkrelatie. Gezondheid: Dit is een uitstekende tijd om af te slanken. Geen rigoureuze maatregelen, maar aanpassingen naar minder. Dat combineren met sportieve hobby’s en u bent in topvorm.

 

Liefde: De liefde is deze week een kabbelend beekje. Prettig als er geen gedoe is en u zich kunt ontspannen. Geld: Het is tijd voor grote schoonmaak in geldzaken. Doe weg wat u niet nodig hebt en bezuinig waar dat kan. Zo maakt u ruimte voor nieuwe mogelijkheden en die moeite wordt snel beloond. Gezondheid: Vage klachten kunnen diepere lagen hebben en het is de kunst erachter te komen wat de oorzaak is. Een goed gesprek met een deskundige lost meestal veel op.

 

Liefde: Als de passie inzakt, is dat geen reden voor bezorgdheid. Na verloop van tijd hervindt u de hartstocht weer. Geld: Hier en daar zijn veranderingen nodig om een blokkade in de geldstroom te voorkomen. Lukt dat, dan schijnt de zon in uw portemonnee en kunt u een plan verwezenlijken. Gezondheid: Ga terug naar het moment waarop u meende dat u fysiek in prima vorm verkeerde. Wat is er sindsdien gebeurd? Draai de klok terug door dat beeld vast te houden.

 

Liefde: U ontmoet spirituele en kunstzinnige mensen die uw hart sneller doen kloppen. Het kan uw liefdesleven overhoop gooien, maar de stabiliteit keert terug. Geld: Door uw sprankelende sociale leven hebt u weinig interesse in werk en geld, maar juist daardoor gaat u er op dat gebied op vooruit. Vooral dankzij uw ordelijkheid. Gezondheid: U kunt uw gezondheid beïnvloeden door u af te keren van zorgen (ook van anderen) en veel humor en gezelligheid op te zoeken.

 

Liefde: Wie liefde wil vinden, kan beter niet op zoek gaan. Ook in een relatie is het laten vieren van de teugels bevorderlijk voor romantiek. Geld: Uw creatieve ader staat wijd open en wat daar stroomt, maakt u lyrisch. Als er een onverwacht douceurtje komt, gaat u op volle kracht verder. Gezondheid: Uw gevoelsleven is zo sterk dat zwaarmoedigheid opeens kan toeslaan. Laat dat niet voortwoekeren, maar zoek zo snel mogelijk de zonzijde op en vier het positieve.

 

Liefde: Onderschat de kracht van uw woorden niet. Week ze eerst in zoete wijn en merk hoe dat uw geliefde bedwelmt. Geld: U hoeft geen onmiddellijk succes te verwachten, maar bent gestadig bezig aan het bouwwerk. Het fundament moet sterk zijn, dan komt u iedere dag met een nieuwe kruiwagen aanzetten. Gezondheid: U bent toe aan een onderbreking van de dagelijkse beslommeringen. Als een vriendin u uitnodigt voor een uitje, ga erop in. Daar knapt u van op.

 

Liefde: Uw drang naar onafhankelijkheid is niet altijd gunstig voor de balans in uw liefdesleven, maar u hoeft niet in alles toe te geven. Uw eigen geluk komt eerst. Geld: Koop niet uit frustratie dingen waar u spijt van krijgt. Stel het uit en als u het over enkele weken nog steeds wilt hebben, schaf het dan maar aan. Gezondheid: Bij een opkomende verkoudheid niet denken dat het wel overgaat, maar met kruidenthee en vitamientjes het bed induiken en uitzieken.

 

Liefde: Verwacht geen opzwepende momenten. Dat is aanleiding u te realiseren dat u die fratsen ook niet nodig hebt om het naar uw zin te hebben. Geld: Uw carrière is niet zo belangrijk, want het geld komt toch wel binnen. Daardoor heeft u meer aandacht besteden aan huiselijkheid en familieleven. Dat vormt immers de basis voor de rest? Gezondheid: U verkeert in goede vorm omdat u zichzelf allerlei genoegens toestaat. Daardoor bent u voor anderen aantrekkelijk.