Horoscoop 27 januari t/m 19 februari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Geliefde of familie kunnen op uw zenuwen werken als ze blijven zeuren over wat ze van u verwachten. Maar hoe meer u zich daartegen verzet, des te meer dringen ze aan. Geef niet toe aan onredelijke eisen. Geld: Als u een aanbod krijgt dat aanlokkelijk lijkt, vertel dan dat u tot na het weekend geen besluit wilt nemen. Dat haalt de druk van de ketel en geeft u de gelegenheid te checken. Gezondheid: De winterdip kan nu in volle hevigheid toeslaan, maar dat hoeft geen probleem te zijn als u toegeeft aan vermoeidheid en voldoende rust en slaap krijgt.

 

Liefde: Uw stemmingswisselingen kunnen irritant zijn. U vraagt zich af waarom iemand onaangenaam doet, maar dat heeft te maken met uw uitstraling. Die kan beter. Geld: Als u uw focus niet scherp krijgt, is er niets aan de hand. Uw ware motieven blijken als u over uw faalangst heenstapt. Werk aan een positief zelfbeeld. Gezondheid: In plaats van naar perfectie te streven, kunt u uzelf een vriendelijker benadering toestaan. Geniet van de cadeautjes die het leven biedt.

 

Liefde: In overdrijven bent u heel bedreven, maar u kunt te ver gaan en dan is er geen weg terug. U zult creativiteit aan de dag moeten leggen om een uitweg te vinden. Geld: De regels naar uw hand zetten zal niet lukken. U kunt zich wel herbezinnen of opnieuw beginnen. Dat geeft u een nieuwe kijk op de gang van zaken. Gezondheid: Uw weerstand heeft extra vitaminen nodig. Met meer fruit en iedere dag een flinke portie groente bent u snel op het gezonde niveau.         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Liefde: Als u het gevoel hebt dat iemand u emotioneel chanteert, wilt u zich daartegen verzetten. Doe het beheerst om een conflict te voorkomen. Geld: Maak vanaf het begin duidelijk waar u staat in geldzaken en laat weten hoe u erover denkt, dat maakt het gemakkelijker voor iedereen. Gezondheid: Het is geen doodzonde als u nu al smokkelt met goede voornemens betreffende uw gezondheid. Misschien moet u ze een beetje bijstellen om resultaat te behalen.

 

Liefde: Uw partner kan u ongeïnteresseerd vinden als u het niet eens wordt over dingen. Het zijn tijdelijke strubbelingen die verdwijnen, ook zonder uw bemoeienis. Geld: U bent bereid af te wachten, ook al blijven anderen zich druk maken. Visualiseer uw toekomst in een positief licht en u hebt meer succes dan u verwacht. Gezondheid: Is dat extra pondje er nog niet af? Dan is het een goed plan een dag per week te minderen en daar niet moeilijk over te doen.

 

Liefde: U denkt dat u met liefdevolle aandacht een situatie kunt beïnvloeden. Toch is het beter anderen ruimte te gunnen. Projecteer niet uw gevoelens op anderen, daarmee helpt u ze niet. Geld: De werksituatie is soms niet zoals u die graag ziet, maar als u stennis gaat maken, verergert die. Kalm blijven en uw kans afwachten. Gezondheid: U voelt stress en zou graag willen dat u daar iets aan kon doen. Het kan dat anderen liever niet hebben dat u zich met hun zaken inlaat.

 

Liefde: Fanatiek vasthouden aan uw liefdesagenda maakt frustratie erger. Luister naar een goed advies. U kunt aanpassingen aanbrengen als u de teugels weer in handen hebt. Geld: Er borrelt een leuk plan, maar gebeurtenissen buiten uw invloed zorgen ervoor dat uw doel buiten bereik komt. Het stoort u dat iemand denkt te weten wat goed voor u is. Gezondheid: U bent geneigd de vleespot tot de bodem te legen, maar af en toe de rem erop betekent een gezonder lichaam.

 

Liefde: Uw geliefde leunt op u omdat die veel vertrouwen heeft in uw analytische benadering. U houdt van een praktische aanpak, maar het verwart u als uw antwoorden in twijfel worden getrokken. Geld: Stop met proberen voor ieder probleem van een ander een oplossing te vinden. Ook al denken ze dat u het weet, volg u uw eigen route. Gezondheid: U werkt graag en hard, maar voortdurend een schepje erbovenop zal zich wreken. Een rustig, maar gestadig tempo is beter.

 

Liefde: Geef uw geliefde ruimte om te ademen en eigen beslissingen te nemen. Uw vrijwillige terugtrekking verhoogt de kans dat u krijgt wat u wilt. Geld: U wilt de handdoek in de ring te gooien omdat u er kennelijk niet in slaagt acties van uw collega’s met uw charme te sturen. Maar ze weerstaan uw druk en doen niet wat u ze voorhoudt. Gezondheid: De kans is groot dat u veel op gaat reizen. Dan is het voornemen minder roekeloos de weg op te gaan de juiste.

 

Liefde: Het rommelt in uw gevoelsleven. Een persoonlijk dilemma blijft knagen, omdat u het idee hebt dat u met een onbekende vijand te maken hebt. Geld: U hebt het vermogen duidelijkheid aan te brengen en een dreigend conflict om te buigen in samenwerking. Dan komt iedereen als winnaar tevoorschijn. Gezondheid: Emotionele harmonie is belangrijk voor een stabiele gezondheid. Als u erachter komt waar de schoen wringt, bent u al een eind op weg naar een oplossing.

 

Liefde: De liefde is gecompliceerd omdat beiden niet weten welke richting moet worden gekozen. Dezelfde kant op heeft de voorkeur, maar dan moet er overeenstemming zijn. Geld: U hebt voldoende inspiratie, maar te weinig motivatie om aan een nieuw plan te beginnen. Schort dat plan op tot uw negatieve bui voorbij is. Gezondheid: Er is geen reden iets te forceren. Bekijk alle mogelijkheden op uw gemak, dan komt u vanzelf tot de juiste conclusie en trekt u uw plan.

 

Liefde: U stelt iets uit tot het weekend omdat iets niet zo vlot. Behoed u ervoor uw frustratie op uw geliefde bot te vieren. Dat maakt het erger. Geld: U hoeft niet harder te werken, maar wel doelmatiger, anders put u uzelf uit en dat schiet niet op. Uw gezonde verstand gebruiken is voldoende om uw spoor terug te vinden. Gezondheid: Zwaarmoedigheid kan zomaar toeslaan. De remedie is: vroeger naar bed en de volgende dag iets doen waar u al lang naar verlangt.