Horoscoop 6 t/m 12 januari 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Een dierbare is nogal gevoelig en vereist meer aandacht dan u eigenlijk wilt geven. Maar u ontvangt positieve respons als u dit met tact benadert. U zit in een plezierige flow en voelt zich zelfverzekerd. Geld: U hanteert een hoge standaard als het om arbeidsethos gaat. Daarom is het een uitdaging leiding te geven aan wie niet aan uw verwachtingen voldoen. Het vereist wel een flinke dosis diplomatie om langs alle klippen te varen. Gezondheid: U past goed op uzelf en dat is de beste garantie voor een goede gezondheid. Laat de teugels af en toe vieren om de balans te herstellen.

 

Liefde: U drijft voort op de roze wolk waar u al een tijdje op verblijft, dus er is in de liefde geen vuiltje aan de lucht. Samen genieten en eropuit trekken versterkt de band nog meer. Geld: U bent een visionair en loopt over van de ideeën voor de toekomst, maar u weet nog te weinig. Dit is de week waarin u uw opvattingen kunt delen met anderen over het bereiken van een betere wereld. Gezondheid: Wat is er van uw goede voornemens van het vorig jaar terecht gekomen? U hoeft zich niet te schamen als dat tegenvalt, maar u moet het wel blijven proberen.

 

Liefde: Als u zich druk maakt over wat anderen van u denken, weerhoudt dat u ervan te zeggen wat u op uw lever hebt. Wees flink en confronteer uw geliefde met de waarheid over uw gevoelens. Geld: U maakt stap voor stap vorderingen en dat wordt opgemerkt. Daarom is het goed plannen te maken voor de lange termijn en die methodisch te volgen. Dan blijft succes aan u kleven. Gezondheid: Er staan geen bijzonderheden in uw teken, dus als u op dezelfde voet voortgaat en oplet wat wel of niet goed voor u is, blijft u in topvorm. Iets meer zelfdiscipline misschien?

 

Liefde: Een gracieuze houding is beter dan ruw doordouwen. Laat uw zintuigen het werk maar doen. Ga mee met de liefdesstroom en zwem er niet tegenin. Zo komt u steeds dichterbij het geluksgevoel. Geld: Het is tijd voor wintersport en ook al bent u niet op reis, toch is het goed om nu niet harder te werken dan strikt noodzakelijk is. Delegeren! Gezondheid: U hebt de neiging te overdrijven en uzelf uit te putten. Niet doen! Creativiteit overstijgt deze week de productiviteit. U komt misschien in het nieuwe jaar wat langzaam op gang, maar hoe erg is dat?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Liefde: Wees zo flexibel als mogelijk, want er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden. Het is belangrijker dat u met uw lief door één deur kunt, dan uw gelijk te halen. Zelfbeheersing komt eerst. Geld: U beschikt over een sociale inborst, maar deze week ergert u zich toch heel erg aan iemand, waarschijnlijk op uw werk. U staat op het punt uw geduld te verliezen, maar dat maakt het alleen maar erger. Gezondheid: Mocht u ergens last van hebben, dan is verbetering op komst. Vaak gaat een klacht vanzelf over als u zich realiseert wat de oorzaak is.

 

Liefde: Verschillende verlangens strijden om voorrang. Het is moeilijk kiezen. Meestal houdt u uw emoties in toom. U kunt uw geliefde in verwarring brengen als u uw gevoelens probeert te verbergen. Geld: U bent ambitieus en wilt doorzetten. Er is geen enkele reden om uw kaarten tegen de borst te houden. Toon ze. Als u eerlijk en oprecht bent, wordt dat bijzonder gewaardeerd. Gezondheid: Uw dikke darm werk al enige tijd nogal traag. Voor uw spijsvertering is het van belang dat u die stimuleert. Vraag eens advies of kijk op internet wat u kunt doen.

 

Liefde: Dit is geen goede week om op de voorgrond te treden. Pas u aan de omstandigheden aan en geef uw geliefde de ruimte. Zo krijgt u meer inzicht in de status van uw relatie. Geld: U hebt zin om thuis te blijven, maar ja, de verplichtingen maken dat niet altijd mogelijk. Als u geen dag vrijaf wilt nemen, kunt u uw best doen om extra aandacht te besteden aan een gezellige werkomgeving. Gezondheid: Als u gemakkelijke kleding draagt, voelt u zich lekker. Ontspanning is nu belangrijk om uw conditie en uw energieniveau op peil te houden en weer op te laden.

 

Liefde: U zit deze week op uw praatstoel, maar bent ook nieuwsgierig naar wat anderen vertellen. E-mail kan interessante of verrassende nieuwtjes opleveren, in het bijzonder van iemand om wie u veel geeft. Geld: Dit is de perfecte periode om iets te lanceren wat u al een tijd in uw hoofd hebt. Zet het op papier, praat erover en onderneem actie. Dat biedt snel resultaat. Gezondheid: Een wandeling met een kersverse kennis kan u nieuw inzicht geven over hoe u uw leefstijl kunt verbeteren. De wandeling op  zich is al een uitstekend initiatief. Houd dat vol.

 

Liefde: Het is goed om een gesprek te beginnen dat u al een tijd hebt uitgesteld. U wilt niet kwetsen, maar zolang u zich niet uitspreekt, woekert het onbehagen voort. Geld: Uw eigenwaarde krijgt een impuls als u iets koopt waarin u zich heel aantrekkelijk voelt. Besteed geld aan het opvijzelen van uw imago, want zodra u zich van uw beste kant laat zien, bent u onverslaanbaar. Gezondheid: Uzelf verwennen is lekker en als u zichzelf met een frisse blik in de spiegel bekijkt, zult u op ieder niveau sterker worden en de wereld met enthousiasme tegemoet treden.

 

Liefde: Uw elegantie heeft een stimulerende invloed. Het verhoogt uw gevoeligheid naar iemand van wie u houdt. U verstaat de kunst mensen op hun gemak te stellen, maar ga niet zover dat het zicht op uw eigen problemen wordt verdoezelt. Geld: U krijgt steun uit onverwachte hoek als u het aandurft iets op te zetten waar u succes van verwacht. Spring in het diepe en iemand steekt u de helpende hand toe. Gezondheid: Houd de balans tussen uw sympathie voor anderen en uw eigenliefde in de gaten. Als u te ver gaat, doet u uzelf tekort. Enig egoïsme is beter.

 

Liefde: U bent nogal wantrouwend van aard, maar daar hebt u deze week alle reden voor. Iemand houdt informatie achter, maar het is maar de vraag of dat wel zo erg is. Maak er geen drama van. Geld: Wie een baan zoekt, zal er vrij gemakkelijk een vinden en misschien vindt de baan zelfs u wel. U hebt het gevoel krap te zitten, maar bij nadere beschouwing valt dat wel mee. Gezondheid: Als binnenvetter bent u geneigd emoties net zo lang op te kroppen tot de bom barst. Dat heeft effect op uw lichamelijk welzijn. Gooi het eruit en maak schoon schip.

 

Liefde: U hoeft het enthousiasme van uw partner niet meteen de grond in te boren, maar u kunt wel voorzichtig wijzen op de praktische punten. Geef het goede voorbeeld door eerst uw eigen losse eindjes aan elkaar te knopen. Geld: Collega’s vragen uw aandacht en u wilt best naar ze luisteren, maar dat gaat ten koste van uw tijd. Vooral als het gaat om vooruitzichten die niet in de realiteit wortelen. Gezondheid: U hebt het druk en dat kan ten koste gaan van uw energieniveau. Richt u op de hoofdzaken en laat de rest los. Neem voldoende tijd voor uzelf.