Horoscoop 23 t/m 29 december 2015

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Uw geliefde leunt graag op u vanwege uw nuchtere kijk op dingen en uw betrouwbaarheid. U weet meestal precies wat u wilt, maar nu is dat wat mistig. Als dat leidt naar de weg van de minste weerstand, raakt u de regie in de liefde kwijt. Geld: Even geen gedoe over geldzaken aan uw hoofd. Verlummel wat tijd (ook al zit u zo niet in elkaar). Wat u dan ontdekt, kan belangrijker zijn dan het bereiken van uw oorspronkelijke bestemming. Gezondheid: U gaat een plezierpiek tegemoet. Uw gezondheid kan tegen een stootje, maar als u het niet te bont maakt, zal die de komende tijd ook nog verbeteren.

 

Liefde: Als u te veel controle uitoefent, loopt u voortdurend tegen dichte deuren aan. Laat het los en de spanning verdwijnt. Met onbekommerd gedrag geeft u de relatie een prettige impuls. Geld: U loopt over van werklust, maar u weet niet waar u moet beginnen. Stort u er gewoon maar in, het wordt een creatieve week als u geen overdreven aandacht aan de details besteedt. Gezondheid: Uw menslievendheid is te prijzen, maar als u zich verdiept in de zorgen van derden heeft dat zijn weerslag op uw mentale toestand. Verhoog uw weerstand zoveel mogelijk.

 

Liefde: Een bepaalde situatie geforceerd oplossen zorgt ervoor dat uw frustratie omhoog schiet, dus maak u niet zo druk en accepteer de onzekerheid zoveel mogelijk. Kies voor gezelligheid. Geld: Geen paniek als u niet weet hoe u een geldprobleem moet aanpakken, want stress maakt het erger. U hebt het heus wel in de hand, al kunt u wat ontmoedigd raken als u te veel aan uw eigen agenda hangt. Gezondheid: Vissen hebben de neiging deze feestdagen te diep in het glaasje te kijken. Dat is een keertje niet erg, maar bij onmatigheid ligt een verslaving op de loer.

 

Liefde: Uw optimisme lijdt onder een tweestrijd. U weet wat u verlangt in de liefde, dus dat is niet zo gecompliceerd. Maar dat te realiseren is minder gemakkelijk, omdat uw geliefde er anders over denkt. Geld: Het is niet erg als uw financiële doelstelling in 2015 niet is gehaald. Er wacht een kakelvers jaar op u met volop nieuwe kansen. Wees daarom flexibel en pas uw droom aan. Gezondheid: De verleiding is groot om deze dagen op de bank te blijven hangen, maar dat betekent fysieke achteruitgang. Vooruit dus, warm inpakken en de paden op, de lanen in…

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Liefde: U bent actief in de liefde, want Venus staat tot het eind van dit jaar in het zevende huis. U bent populair, neemt zelf initiatieven en onthult iemand uw romantische gevoelens. Geld: U vindt misschien dat u krap zit, maar bij nadere beschouwing valt dat best mee. Uw partner is in een royale bui, want die zit in een financiële piek. Gezondheid: Uw energiepeil kan laag zijn. De verstandige optie is het kalmer aan te doen. Verspil geen moeite aan iets wat u niet onder controle hebt. Spaar uw krachten. Uw uithoudingsvermogen komt terug na voldoende rust.

 

Liefde: Ga na hoe uw gevoelsleven uw humeur beïnvloedt. Uw stemmingen kunnen van dag tot dag wisselen en daardoor kunt u uw zelfbeheersing verliezen. Laat een angstige houding varen en wees flink. Geld: Houd vast aan uw mooie dromen, ook al wordt u overspoeld door alles wat u daarvoor denkt te moeten doen. Blijf realistisch. Begin alleen aan iets waarvan u zeker weet dat u het kunt afmaken. Gezondheid: Onrust kunt u bestrijden met meditatie, een schoonheidsbehandeling of een verwenmassage. Het gaat erom dat u weer aangenaam in uw vel komt te zitten.

 

Liefde: Voorkom complicaties in een langdurige relatie door de waarheid onder ogen te zien. Een overdaad aan liefde kan tot problemen leiden. Temper het vuur tot een waakvlam. Geld: Wees eerlijk tegenover uzelf en anderen, want als u iemand probeert te bedriegen, krijgt u dat weer op uw brood. Geef openheid van zaken over een kwestie. Gezondheid: U bent wat overgevoelig, omdat u de emoties van anderen te veel op u laat inwerken. U kunt wat neerslachtig zijn zonder aanwijsbare reden. Geef daar niet aan toe, want die emotionele onrust lijkt erger dan het is.

 

Liefde: Anderen ervaren u als expressief, maar uw zelfvertrouwen heeft een deukje opgelopen. U kunt die stemming laten kantelen door uw zorgen met iemand te delen. Uw naasten zullen de helpende hand toesteken. Geld: U bent niet van de details, maar dit is een prima tijd om orde op zaken te stellen, de administratie bij te werken en de harde schijf op te schonen. Daarna bent u tevreden over uzelf. Gezondheid: Als uw lever wat traag werkt, kan een zuiveringskuurtje met extract van de mariadistel een uitkomst zijn. Of vraag advies bij de drogist.

 

Liefde: Het accent ligt op familieaangelegenheden en dat valt samen met uw zin in feest en plezier. Die uitbundigheid hebt u nodig om in balans te blijven. Geniet ervan. Geld: U hebt het gevoel dat u wordt overladen met informatie en u kunt niet bepalen wat daarvan zinvol is en wat niet. U bent van de nuchtere feiten, maar de verwarring maakt het lastig. Gezondheid: U kunt zich emotioneel reinigen door gebeurtenissen uit het verleden op een natuurlijke manier te analyseren en daardoor te verwerken. U bekijkt het dan met andere ogen en maakt u er los van.

 

Liefde: U kunt onzeker zijn over de grenzen van liefde als uw fantasiewereld botst met de realiteit van iemand. U bent niet zeker van uw attractiviteit. Het ontkennen van uw verlangens kan frustrerend werken. Geld: U bent een magneet als u zich chic kleedt en met durf mensen tegemoet treedt die in financieel opzicht iets voor u kunnen betekenen. Die kansen kunnen ook van een buitenlander komen. Gezondheid: Uw voeten zijn belangrijke onderdanen die u niet mag verwaarlozen. Koop geen te kleine schoenen omdat u ze mooi vindt en ze er niet in uw maat zijn.

 

Liefde: U weet zich meestal uit een lastig liefdesdilemma te worstelen dankzij uw analytisch vermogen. De oplossing komt in zicht. Volg uw hart en kom op tijd terug in de werkelijke wereld. Geld: Een dierbare krijgt te maken met financiële perikelen en dat brengt noodzakelijke veranderingen met zich mee die op den duur gunstig zullen uitpakken. Vervang of repareer een apparaat. Gezondheid: U hebt behoefte aan zuurstof. Ga de frisse lucht in, doe ademhalingsoefeningen, zet er af en toe flink de pas in of huppel een tijdje! Daar wordt u vrolijk van.

 

Liefde: Beelden uit uw onderbewustzijn komen naar boven. Dat kan zorgelijk zijn, maar u kunt er ook van genieten. Als u wordt gedwongen iets te doen wat niet bij u past, achterhaal de oorzaak, dan verdwijnt het vanzelf. Geld: De maansverduistering aan het begin van de maand ijlt nog na en dat heeft gevolgen voor uw carrière. Dat kan positief uitvallen, maar wees daar niet al te zeker van. Gezondheid: U herstelt snel van enig ongemak en als u van die verbetering gebruik maakt door uw spieren aan te spreken, gaat uw conditie er ook flink op vooruit.