Horoscoop 18 t/m 24 november 2015

Wat zeggen de sterren deze week?

 

Liefde: U laat deze week weinig van uw gevoelens zien. Werk aan uw zelfbeeld, Schorpioen. U mag er zijn. Kies voor het goede. U bent deze dagen sterk gericht op intimiteit en seksualiteit, maar toont dit niet direct. Open de luikjes van uw hart. Geld: De tijd voor uw jaarlijkse financiële piek is aangebroken. Dat gaat overigens niet vanzelf. U moet er hard voor werken, maar dan zullen de resultaten er ook naar zijn. Gezondheid: Hygiëne is essentieel om te voorkomen dat u een bacteriële infectie oploopt. U lijdt echt niet aan smetvrees als u vaatdoekjes vaak verwisselt en het aanrecht helder houdt.

 

Liefde: U bent gesteld op uw vrijheid. U geniet van het leven en blijft meestal positief. U hebt behoefte aan afwisseling in de liefde. Daarom wilt u een spannende match die u blijft uitdagen. Geld: U kunt zich gaan voorbereiden op successen in het komende jaar. Dus niet afwachten, maar nu zaaien om in 2016 te kunnen oogsten. Neem de tijd voor een zorgvuldige planning. Gezondheid: Uw lever heeft het soms zwaar te verduren en zal niet snel protesteren, dus neem maatregelen om die belangrijke functie (ontgifting!) te ondersteunen en te stimuleren.

 

Liefde: U voelt zich deze week de oudere of wijzere in uw relatie. U bent degene die de weg wijst, maar zorg ervoor dat u niet te bemoeizuchtig bent, want dan raakt u dat overwicht weer kwijt. Geld: Woorden die bij u passen deze week; ambitie, organiseren, vreugde en status. Dat is een inspirerend rijtje en duidt op succesvolle activiteiten. Niet dralen, maar aanpakken en toehappen. Gezondheid: Nu de duisternis eerder valt, bent u een gemakkelijke prooi voor pessimisme of depressiviteit. Zoek daarom licht en luchtigheid op en vooral het plezier.

 

Liefde: U bent nu eenmaal een buitenbeentje en dan kan het liefdespad langs kronkelwegen gaan. Daar is niets mis mee, maar kweek wel voldoende begrip voor uw speciale wensen. Geld: U bent bijzonder betrokken bij de maatschappij. Die interesse kunt u aanwenden om iets op te zetten waar anderen beter van worden en uzelf ook geen windeieren zal leggen. Dat heet wederkerigheid. Gezondheid: Koop maar vast een gezinspak tissues, want de kans dat die jaarlijkse verkoudheid toeslaat, is groot. Met voldoende slaap en een opgeruimd gemoed gaat het snel weer over.

 

Liefde: U stelt veel levensvragen die niet zo snel en afdoende kunnen worden beantwoord. Niet te veel nadenken, geniet van het leven zoals het zich aandient. Het is maar net hoe u ernaar kijkt. Geld: Er gaan deuren voor u open die lange tijd gesloten waren. Dat dankt u aan uw volharding en de wijze waarop u met belangrijke en machtige mensen omgaat. Houd die contacten vast. Gezondheid: Lijfelijkheid en aanraking zijn in deze herfst belangrijk voor uw welzijn. Knuffelen of een aangename massage is goed voor uw humeur. Vraag erom en u krijgt het.

 

Liefde: U kunt deze week een 'ruzie' bijleggen. Als u boos wordt, gooit u het er ook uit. Heerlijk, daarna is het weer goed. U krijgt wel meer moeite met emotionele problemen. Geld: U houdt het ’t liefst eenvoudig en overzichtelijk. U ziet het belang van concrete zaken. Leg vooral het accent op samenwerking, want in uw eentje krijgt u het veel moeilijker van de grond. Gezondheid: Uw libido is sterker dan normaal en dat betekent een verhoogde zin in seks. Geef toe aan die verlangens, want dat bevordert uw lichamelijke en geestelijke conditie aanmerkelijk.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Liefde: Uw focus ligt op huiselijkheid en de emotionele harmonie die daar te vinden is. Als die stabiliteit moet worden aangescherpt, wordt van u verwacht dat u daar uw best voor doet. Geld: U hebt tijd nodig om na te denken over de financiële toekomst. Het liefst slaapt u er nog een nachtje (of weekje) over om alles te laten bezinken voordat u een besluit neemt. Niets overhaasten. Gezondheid: Als u zich vermoeider voelt dan normaal is dat geen voorbode van ziekte, maar een signaal dat u het wat rustiger aan moet doen en overdag best een dutje mag doen..

 

Liefde: U wil 'leren' en u schrijft graag.  U hebt zin om te lachen, maar dit kan helaas niet altijd. Toch bent u flexibel en veelzijdig en praat alles recht. Wat zwart is, maakt u wit, knap! Geld: De wassende maan heeft een positieve invloed op uw vermogen geld te verdienen. Met die wind in de rug kunt u iets aanpakken waarvan u vermoedt dat het uw financiële positie versterkt. Gezondheid: Uw emoties bepalen uw lichamelijke toestand, dus zorg voor evenwicht. Uw lichaam zal daar positief op reageren. Dwing uzelf naar een lagere versnelling te schakelen.

 

Liefde: U zit lekker in uw vel en bent een warm en koesterend type. U bent in een verzorgende stemming en voelt haarscherp aan wat uw partner nodig heeft. Sociale activiteiten brengen romantiek in de komende donkere dagen. Geld: Misschien is dit wel dé week om een reisje of weekend weg te boeken. Gezellig met een vriend of vriendin. Of neem uw familie mee op reis. Het mag best wat kosten, Kreeft! Gezondheid: Besteed eens wat meer aandacht aan uw bloedsomloop. Die stimuleert u met regelmatige beweging. Dat geldt vooral voor wie een zittend bestaan leidt.

 

Liefde: Vraag raad aan een dierbare als u ergens mee worstelt. U vindt dit moeilijk, maar u moet wel.  U kunt uw partner met een onverwachte show het hoofd op hol brengen. Koop iets leuks en overhandig dat op romantische wijze. Geld: U mag best even op uw lauweren rusten, want u hebt al genoeg uw best gedaan. Dat geeft u ook de kans u op anderen te concentreren en u aan te passen. Gezondheid: Dit is de periode waarin u vitamines en extra calcium nodig heeft voor uw conditie. Vitamine K is volop aanwezig in bladgroenten en kool. De groenteman is uw vriend.

 

Liefde: U valt weinig op en bent afwachtend. Geen probleem, dit hoort bij u. Denk niet te veel na deze dagen. U staat voor iedereen klaar en zeker voor uw lief. Vertel met mooie woorden wat u van iemand vindt. Geld: U hebt het talent om op slimme wijze te investeren en kansen te zien die anderen niet opmerken. Maak daar gebruik van en onderzoek nauwgezet waar u geld aan kunt besteden. Gezondheid: Dit is niet uw beste week, want ongemak kan opspelen. Zorg dat uw weerbaarheid op peil blijft om te voorkomen dat u een paar dagen onder het dekbed moet verblijven.

 

Liefde: U bezit een sterk gevoel voor schoonheid. Uw gevoel voor decoratie zorgt voor kleurrijke veranderingen. U kleedt zich smaakvol en uw charme brengt menig hoofd op hol. Flirten is verrukkelijk. Geld: Uw bestedingspatroon kan voor een conflict zorgen. Daarom kan het goed zijn een bepaalde aankoop uit te stellen tot een geschikter moment om wrijving te vermijden. Gezondheid: Het is raadzaam deze week vooral in  het verkeer goed op te letten en gevaarlijke situaties niet te negeren. Alertheid en voorzichtigheid is geboden, dus kijk goed uit.