Horoscoop 25 t/m 31 maart 2015

Wat zeggen de sterren?

Liefde: U mag zich verheugen in bewonderende blikken. U hebt het verdiend, want uw prestaties en uw uitstraling zijn ernaar. Die aandacht verdrijft uw onzekerheid. Een jaartje ouder? Geniet er met volle teugen van! Geld: Nu nog even doorpakken en de handen uit de mouwen en uw financiële situatie ziet er tegen de zomer een stuk beter uit. Niet al te gretig zijn, want dat keert zich tegen u. Gewoon doorzetten. Gezondheid: Wat extra vitamine D kan u door de gure erfenis van de winter heen helpen. Goed voor het afweersysteem en voor uw botten. Vooral als u zich vermoeid voelt, kan het u stimuleren.

 

Liefde: Weiger nog langer te investeren in foute figuren. De tijd die u overhoudt, kunt u besteden aan mensen die u al te lang hebt laten wachten. Als u iets dwars zit, wordt het tijd dat u laat weten hoe de vork in de steel zit. Geld: De geldstress kan toeslaan als rekeningen blijven komen. Blijf daar rustig bij en vertrouw op een gunstige uitkomst. Dat wordt het dan uiteindelijk ook. Gezondheid: Komt u toe aan minimaal drie uur stevig bewegen in de week? Zo ja, complimenten. Zo nee, maak dan eens een schema en houd u daaraan. U merkt snel het verschil.

 

Liefde: In de liefde kan het wat karig zijn. Gelukkig zijn er voldoende vrienden en vriendinnen die u omringen, waardoor u zich niet alleen voelt. U kunt ook zelf op anderen afstappen, al hebt u daar geen zin in. Geld: De geldpiek moet nog komen en dat kan enkele maanden duren, maar als u nu het heft stevig in handen neemt, legt u de basis. Doorpakken en vooral volhouden. Gezondheid: U kunt even schrikken van een fysiek probleem, maar dat betekent nog geen alarmbellen. Het blijft waarschijnlijk bij schrik, maar u neemt wel maatregelen om fit te blijven.

 

Liefde: Laat u niet overhalen tot iets waar u geen zin in hebt, vooral als u aanvoelt dat het op een liefdesdrama kan uitlopen. Zo erg is het niet om iemand te moeten teleurstellen. Geld: Uw naasten snappen niet hoe u het voor elkaar krijgt, maar het zal wel komen door uw ijver en durf. Daardoor gaat een droom in vervulling. Misschien niet zoals u zou willen, maar het resultaat is bevredigend genoeg. Gezondheid: Nu u zo voortvarend bezig bent, is het een idee het voornemen iets aan uw conditie te doen uit te voeren. Dat is al een tijdje blijven liggen.

 

Liefde: Binnenkort komt een einde aan een strijd die u thuis moet voeren om uw zin te krijgen. Probeer het zo vriendelijk mogelijk af te handelen, want olie op het vuur maakt het erger. Geld: Uw mailbox stroomt vol, maar de berichten zijn niet allemaal even positief. Pas op voor kettingbrieven, die kunt u meteen deleten. In uw brievenbus zit deze week ook iets waar u wat aan hebt. Een leuk aanbod. Gezondheid: U voelt zich goed, maar dat is geen reden om op uw lauweren te rusten. Dit is niet een van uw beste periodes, dus zorg voor voldoende relaxmomenten.

 

Liefde: Mensen in uw omgeving kunnen bijzonder prikkelbaar zijn en dat kan het lont in het kruitvat zijn. Laat u niet verleiden tot aansteken en negeer negatieve opmerkingen.

Blijf dicht bij uzelf. Geld: Ongeduld is nu niet gewenst. U hebt geniale invallen, maar die hoeven niet allemaal meteen te worden uitgevoerd. Geef uzelf een bescheiden podium en werk een en ander punt voor punt af. Gezondheid: Stress ligt op de loer, omdat er druk op u wordt uitgeoefend. Plan daarom zorgvuldig en laat onbelangrijke zaken liggen voor later. Regelmaat helpt u erdoorheen.

 

Liefde: U wilt ruimte voor onafhankelijkheid, maar ook intimiteit. Typisch Weegschaal. De komende tijd staat in het teken van de nieuwe maan waardoor relaties zich verdiepen, stuklopen of een nieuw evenwicht bereiken. Geld: Op uw werk vindt u dat overleg maar tijdverspilling. Toch zult u door die zure appel heen moeten bijten om er het beste van te maken. Protesteren is niet verstandig. Gezondheid: U kunt die frustratie compenseren door in uw vrije tijd precies te doen wat u prettig vindt. Doe dat vooral buiten en in de natuur om uw hoofd leeg te maken.

 

Liefde: Uw hoofd staat niet naar heftige liefdesavonturen. U moet het hebben van vriendschappen en mensen die u kunt vertrouwen.  Die intimi zijn gelukkig ruim voor handen. Maak er gebruik van. Geld: Ga met mensen waar u financieel iets aan kunt hebben uit eten. Of serveer een dineetje thuis om de banden te versterken en eens intensief bij te praten. Zo kunt u uw kansen inschatten. Gezondheid: Laat spanningen in de familiesfeer niet zo hoog oplopen dat het u lichamelijk schade berokkent. Neem gepaste afstand en laat u niet meevoeren op emotionele golven.

 

Liefde: Soms gaat u wat al te laconiek om met mensen om die om u geven. U haalt snel uw schouders op, maar die onverschilligheid kan u parten spelen. Mannen windt u om u vinger en met vriendinnen kunt u hartelijk lachen om uw avonturen. Geld: Wat meer compassie en serieuze betrekkingen maken uw contacten waardevoller en dieper. Daar hebt u op de lange termijn meer aan als u er ook financieel op vooruit wilt gaan. Gezondheid: Besteed extra aandacht aan uw keel, nek en luchtwegen. U hebt nu meer zuurstof nodig dan gewoonlijk, dus zoek de buitenlucht op.

 

Liefde: Het kan bliksemen en donderen in de relatie, maar dat is alleen bedoeld om de lucht te laten opklaren. Met enige souplesse kunt u de oplopende spanning bedwingen. Geld: Er is een financieel probleem in aantocht als u nu niet goed oplet. Meestal hebt u uw zaakjes op orde, maar nu kan u iets ontglippen. Er komt genoeg binnen, maar het tempo waarmee het eruit vliegt, is nogal hoog. Gezondheid: Piekeren helpt niet, het tegendeel is waar. Zorg voor ontspanning en sfeer en houd uw getob in toom, want dat tast uiteindelijk ook uw lichamelijk welzijn aan.

 

Liefde: U vindt het heerlijk om te shockeren, maar daarmee kunt u gevoelige snaren raken. Dat geeft u misschien een kick, maar dat kan anderen pijn doen. Ook al geeft u niet om uw imago, let op uw reputatie. Geld: Uw originele manier van doen is soms vermakelijk, maar kan ook verkeerd worden geïnterpreteerd. Dat kan zakelijk verkeerd uitpakken, dus drijf uw zin niet door. Gezondheid: Dit is een prima week om uw leefstijl eens nader te bekijken. U hebt voldoende mentale kracht om die ten gunste van uw gezondheid te veranderen. Wel doorzetten en volhouden.

 

 

Liefde: Eindelijk weer liefdesgolven op het strand van uw hart. U begon zich al zorgen te maken, maar zolang u op uw charme en stralende persoonlijkheid vertrouwt, hoeft u zich niet druk te maken. Geld: Familieleden kunnen een belangrijke rol spelen op financieel gebied. Misschien steunen ze u bij een onverwachte uitgave, maar die kunt u gelukkig snel weer terugbetalen. In geldzaken blijft het woelig. Gezondheid: De lokroep van de lente verleidt u naar buiten te gaan. Als u daar ruimhartig gehoor aan geeft en er de tijd voor neemt, knapt u zienderogen