Horoscoop 17 t/m 23 december 2014

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: Decemberstress kan uw humeur aantasten en uw relatie onder druk zetten. Schrap een paar activiteiten en geef uw partner een extra knuffel in plaats van een snauw. En vergeet niet meer te glimlachen.

Geld: Als de bodem van de portemonnee is zicht komt, is dat geen reden voor bezorgdheid. Het komende jaar brengt nieuwe financiële mogelijkheden. Als u daarop vertrouwt, komt het vanzelf naar u toe.

Gezondheid: Zelfbeheersing is cruciaal, want als u om u heen slaat, mist u de kans om belangrijke veranderingen in uw denkproces aan te brengen. Rust in het hoofd straalt door naar uw lichaam.

 

Liefde: Als u twijfelt of u een kerstkaart zult sturen aan een oude vlam of iemand waar u een oogje op hebt, is het goed de consequenties daarvan in te schatten. Het zou weleens uit de hand kunnen lopen.

Geld: Een financieel adviseur in de hand nemen om te beslissen wat u het komende jaar met uw spaargeld wilt doen, is geen overbodige luxe, want er komen grote veranderingen.

Gezondheid: U krijgt meer zelfvertrouwen en zelfrespect en dat straalt door in uw uiterlijk, waardoor een goede wisselwerking ontstaat tussen uw lichamelijk welzijn en uw geestkracht.

 

Liefde: Een bestaande relatie krijgt een romantische injectie en wordt opgepoetst tot die glanst als een kerstbal in kaarslicht. Wie nog single is, kan uitzien naar bijzondere en opwindende ontmoetingen.

Geld: U bent nogal gemakkelijk als het om geld gaat, maar neem u voor de komende tijd de focus daarop te richten. Krijgt u nog geld van iemand? Ga er dan meteen achteraan.

Gezondheid: Uw gezondheid verbetert zienderogen en als u ergens last van had, zal dat waarschijnlijk verdwijnen. Dat is geen vrijbrief voor riskant gedrag of overdreven inspanningen.

 

Liefde: U gaat in deze emotionele dagen op in fantasieën en illusies. Niets mis mee, logica kan wachten. Schrijf op wat u voelt in een gedicht en kleur uw leven met het rood van de hartstocht.

Geld: December is een prima maand voor uw carrière, u bereikt uw doelstellingen of komt daar dichter bij in de buurt. Bewaar een extraatje of bonus in ieder geval tot volgend jaar.

Gezondheid: Met uw zorgeloosheid over uw gezondheid is niets mis, maar er gaat iets veranderen. Het is zinvol om op bepaalde signalen te letten, maar die hoeven niet onheilspellend te zijn.

 

Liefde: Als het u moeite kost een gesprek met uw lief op gang te brengen over een delicaat onderwerp, zult u merken dat de woorden vanzelf komen als u gewoon begint. Blijf bij de feiten en verdraai de waarheid niet.

Geld: U ontmoet mensen met een bijzondere status die u willen helpen financieel vooruit te komen als u uw charme gebruikt. U hoeft daarin echt niet te ver te gaan.

Gezondheid: Het peil van uw gezondheid verbetert voortdurend en als u 'nee’ durft te zeggen tegen de overvloed aan lekkernijen zal ook uw conditie er aanzienlijk op vooruit gaan. 

 

Liefde: Het voelt alsof iemand u iets probeert op te dringen voordat u daaraan toe bent. Laat u niets wijsmaken, een passende houding zorgt ervoor dat het niet uit de hand loopt.

Geld: U boekt vooruitgang en succes en als u bereid bent anderen daarin te laten delen, vergroot u die voorspoed extra. Geef weg wat u niet nodig hebt en doe aan liefdadigheid.

Gezondheid: Het ontbreekt u niet aan eetlust en wat dat betreft kunt u de komende dagen uw hart ophalen, maar overdaad schaadt, al wist u dat natuurlijk al lang. Een halve portie kan net zo lekker zijn.

 

Liefde: Het gaat lekker in de liefde als u de hakken eens niet in het zand zet, maar meedeint op de golven van de romantiek. Meegaandheid is niet uw sterkste punt, maar komt nu wel van pas.

Geld: Een terugval in inkomsten is niet het einde van de wereld, maar een aansporing om een plan B te bedenken. Neem daar de tijd voor en begin aan iets waar u enthousiast van raakt.

Gezondheid: Uw verlangen naar plezier en spanning is prima, maar af en toe op de rem trappen voorkomt dat u uit de bocht vliegt. Controleer uw snelheid voordat u tegen de muur knalt.

 

Liefde: Een situatie thuis kan extreme proporties aannemen en die kunt u beteugelen met de stem van de redelijkheid. U houdt van logica, dus u weet precies wat u te doen staat. Niets forceren.

Geld: Neem de tijd om uw administratie van het afgelopen jaar op orde te brengen. Ga eens na wat er in het nieuwe jaar kan worden verbeterd en breng die plannen alvast op gang.

Gezondheid: U gaat mentaal in een hogere versnelling en daarbij kunt u aan uzelf voorbij snellen, maar dat is niet de bedoeling. Bedenk eens hoe u uw welbevinden positiever kunt beïnvloeden.

 

Liefde: U hebt een diepere behoefte om contact te maken met een speciaal iemand. Doe dat met iemand die in uw dromen is opgedoken, maar niet in het dagelijks leven. Dat kan verrassend blijken.

Geld: U bent gul en zult daarom ook royaal worden bedeeld, al is niet alles wat u ontvangt geheel naar uw wens. Besef dat het goed bedoeld is en reageer vriendelijk en dankbaar.

Gezondheid: Dit is geen ideale tijd om op dieet te gaan, maar het is verstandig om ondanks alle verleidingen toch op de lijn te letten. U hoeft zich niet schuldig te voelen als dat even niet lukt.

 

Liefde: Er ligt nu een sterk accent op gezinsleven en familieverbanden waarin u streeft naar emotionele harmonie. Dat bereikt u door confrontaties uit de weg te gaan en toegeeflijk te zijn.

Geld: Volgende week trekt Venus door een eclipspunt. Dat kan financiële verstoringen veroorzaken, maar die zijn van korte duur. Het brengt ook veranderingen en noodzakelijke aanpassingen mee.

Gezondheid: Emotionele en psychische kwesties beïnvloeden uw algehele gezondheid en energiepeil. Uzelf oefenen in de kunst van het loslaten zal u helpen de juiste koers te bepalen.

 

Liefde: Geniet van de stabiele situatie na enige turbulentie in uw leven. U wilt plezier en zoekt contact met mensen die u dat kunnen bieden. Daarom liever geen deprimerende gesprekken deze week.

Geld: Familieconnecties spelen een belangrijke rol bij uw inkomen. U hebt een lastige periode achter de rug, maar de vooruitzichten zijn veelbelovend en gelukkig niet van korte duur.

Gezondheid: U krijgt meer inzicht in uw psychische gesteldheid. U ontdekt waarom dingen gebeuren zoals ze zich aandienen en hebt daar begrip voor. Dat beïnvloedt uw humeur positief.

 

Liefde: Als u vindt dat er iets moet veranderen, dan is het nu de tijd dat te doen. Door uit te stellen kan het te laat zijn. Wees tactisch als u anderen bij dat proces wilt betrekken.

Geld: Het is niet verstandig nu aan de bel te trekken voor een situatie die in uw ogen niet in de haak is. Dat kan als een boemerang naar u terugkeren en de kerst verpesten.

Gezondheid: Deze tijd vraagt om gezond voedsel en liefst stevige kost. Twee ons groente per dag lukt misschien niet iedere keer, maar streef er toch naar. En liefst alles zo vers mogelijk.