Horoscoop 17 t/m 23 september 2014

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: U kijkt bij uzelf naar binnen en daar ontdekt u dat u iets dwars zit. U wilt daar graag mee afrekenen. Dat hoeft niet onmiddellijk, maar bedenkt wel vast een strategie hoe u ermee wilt omgaan. Dan komt u er zeker uit.

Geld: Een kleine financiële misstap hoeft geen grote serieuze gevolgen te hebben, zolang u het niet erger maakt. Corrigeer een fout zodra u deze opmerkt en neem de oorzaak daarna weg.

Gezondheid: Voldoende nachtrust houdt u op de been. U bent in principe gezond, maar u moet wel weerbaar zijn om dat zo te houden. En nachtbraken hoort daar niet bij, ook al bent u nog zo'n avondmens.

 

Liefde: U kunt iemand verrassen die daar niet op rekent. Als u iets origineels bedenkt, zal dat aangename gevolgen hebben. Houd het wel luchtig en zie maar wat ervan komt. Dat zou best kunnen meevallen.

Geld: Het draait nu om uw persoonlijke kwaliteiten, waarmee u prestaties kunt leveren die geld in het laatje brengen. En u beleeft er ook nog eens plezier aan.

Gezondheid: Het is goed om met snoepen en drinken een grens te trekken. Het maakt niet alleen dik, u wordt er ook slap van. Daarna kost het weer extra moeite om in een normaal patroon te komen.

 

 

Liefde: Uw heimelijke verlangen naar spanning en avontuur maakt u onrustig. Om die honger te stillen, kunt u die fantasie gaan beleven, maar bedenk wat de risico’s zijn. Soms is het beter sensatiezucht te bedwingen.

Geld: Iemand vertelt u een geheim of geeft u vertrouwelijke informatie over geldzaken. Daar zult u voorzichtig mee moeten omgaan om niet in de problemen te komen.

Gezondheid: Uw energie is grenzeloos en uw roekeloosheid ook. Dat kan een fatale combinatie zijn als u niet tijdig op de rem trapt en goed nadenkt over waar u precies mee bezig bent.

 

Liefde: Af en toe moet u duidelijk voor uzelf opkomen om te voorkomen dat u zich in een hoek laat drukken. Durf de strijd aan te gaan en doe dat met verve. Als u niet meteen uw zin krijgt, is dat geen reden om op te geven.

Geld: Doorgaan tot u erbij neervalt, ook al zakt de moed u misschien even in de schoenen. Zoek medestanders en zo nodig advies en u wordt de winnaar die u zo graag wilt zijn.

Gezondheid: Een zenuwenoorlog denkt u te kunnen bedwingen door een extra glaasje te nuttigen, maar het is de vraag of uw lever het daarmee eens is.

 

Liefde: Van nature bent u bijzonder loyaal, maar deze week kriebelt het en wilt u uit de band springen. U hebt behoefte aan vrijheid en levensruimte. Knellende banden moeten even wat losser gaan zitten.

Geld: Uw arbeidsethos wordt alleen gewaardeerd als u met uw carrièredrang anderen niet op de tenen gaat staan. Leven en laten leven zou het motto moeten zijn.

Gezondheid: Bedenk hoe u deze week wilt relaxen, want als u daar geen gehoor aan geeft, kan dat leiden tot frustratie. Laat de vlinders in uw buik maar los, ze landen vanzelf op de juiste bloem.

 

Liefde: In de liefde is de storm gaan liggen, maar dat wil niet zeggen dat de wind niet opnieuw kan aanwakkeren. Even schuilen is dan de beste remedie. En vooral aardig blijven.

Geld: Eens in de zoveel tijd zult u orde op zaken moeten stellen als het gaat om administratie en financiën. U hebt een hekel aan papierwerk, maar de opluchting is groot als u uw zaakjes voor elkaar hebt.

Gezondheid: Uw stofwisseling kan voor problemen zorgen als u er slordige voedingsgewoontes op nahoudt.  Met regelmatige maaltijden, niet te vet of te zoet, blijft u fit en fruitig. 

 

Liefde: U dobbert gelukzalig op een liefdesgolf, maar u weet niet waar u gaat aanspoelen, dus houd het roer recht en zet koers in de richting van een eldorado waar u gelukkig blijft.

Geld: Nu doorpakken. Verzamel kracht en moed om iets recht te zetten wat krom dreigt te gaan. U hebt een talent om dingen uit te stellen, maar daar doet u uzelf uiteindelijk geen plezier mee.

Gezondheid: Neem afstand, bekijk een heikele situatie, bepaal wat u te doen staat en doe dat ook. Het zal u geestelijk en lichamelijk goed doen, want u komt er sterker uit tevoorschijn. 

 

Liefde: Uw goede humeur beïnvloedt uw omgeving, waardoor u gemakkelijk contacten legt en een aanval van flirterigheid u overvalt. Dat versterkt uw zelfvertrouwen en biedt mogelijkheden uw kennissenkring uit te breiden.

Geld: Het is tijd de droomwereld te verlaten en gericht aan uw doelen te werken. Dat heeft al snel effect en dat merkt u in uw portemonnee. Niet dralen dus, maar doen.

Gezondheid: U gaat een kwetsbare periode tegemoet. Dat is geen reden voor bezorgdheid, maar wel voor voorzichtigheid en voorzorg. Met de juiste maatregelen blijft u gezond.

 

Liefde: Als u uw oog hebt laten vallen op een interessant type, maar u weet niet goed hoe u dat moet aanleggen, moet u minder verlegen zijn. Uw openhartigheid wordt op prijs gesteld.

Geld: Als u iets wilt bereiken, moet u erop afstappen en vertellen wat u wilt of hoe u erover denkt. U wilt uw horizon verbreden en nieuwe ontdekkingen doen, dus kom overeind en doe iets.

Gezondheid: U bent heel alert op klein lichamelijk ongemak, waarmee u voorkomt dat het erger wordt. Met tijdig ingrijpen hebt u alles onder controle en voelt u zich fris als een hoentje.

 

Liefde: Uw fantasie kan deze week op hol slaan, met alle gevolgen van dien als u die daadwerkelijkheid uitvoert. Vergeet daarbij uw eigen belang niet, want u wilt het iemand graag naar de zin maken. Als u dat overdrijft, doet u uzelf tekort.

Geld: Let scherp op een bepaalde aanbieding. Daar kunt u veel plezier van ondervinden als u de kans grijpt en niet wacht op een nog beter voorstel.

Gezondheid: In het verkeer dient u goed op te letten. Vooral op de fiets kan het bij bepaalde weersomstandigheden gevaarlijk zijn als u met uw hoofd in de wolken zit.

 

Liefde: In de liefde is het niet helemaal koek en ei. U weet niet precies hoe u daarmee moet omgaan. Neem de tijd daar goed over na te denken en trek uw conclusies. Praat erover met iemand die u vertrouwt.

Geld: In geldkwesties is het oppassen geblazen. Ondoordachte uitgaven kunnen u in de problemen brengen en geld lenen is nu geen goed idee. Wacht tot u het zeker weet.

Gezondheid: Ergernis opkroppen heeft als gevolg dat uw maag en darmen het zwaar te verduren krijgen. U bent weliswaar taai, maar niet van beton, dus gooi er maar uit wat u dwars zit.

 

Liefde: Dominant gedrag wordt niet door iedereen gewaardeerd. U hebt het zelf niet eens in de gaten, dus let goed op reacties. Uw hang naar aandacht en waardering heeft een schaduwzijde. Zoek vooral uw zonzijde.

Geld: Uw zelfbewustzijn is toegenomen door een recent succes, maar dat stimuleert u om door te draven, waarbij u grenzen kunt overschrijden. Werk aan zelfbeheersing.

Gezondheid: De Leeuw is vatbaar voor de zogeheten managerziekte en daardoor kunnen hart en bloedvaten onder druk komen te staan. Op tijd ontspannen en vooral leren delegeren.