Horoscoop 23 t/m 29 juli 2014

Wat zeggen de sterren deze week?

Liefde: In de liefde kunnen er soms strubbelingen zijn waardoor u zich meer op uw vriendinnen gaat richten. Als u ze over uw liefdesleven in vertrouwen neemt, hoeft u hun advies niet klakkeloos over te nemen.

Geld: Als u werkt aan een  groot project, bent u op de goede weg, maar verwacht geen wonderen. Uw geduld wordt op de proef gesteld en niet alles loopt even soepel. Neem rustig de tijd om iets voor elkaar te krijgen.

Gezondheid: Het zal u opvallen dat uw behoefte aan spirituele kennis toeneemt. Uw innerlijke wereld vraagt om aandacht. Uw interesse in de onzichtbare wereld is groot en dat doet u goed.

 

Liefde: Hebt u een relatie, dan lijkt het wel of u allebei op een andere planeet woont. Trek geen snelle conclusies en neem geen overhaaste beslissingen. Wacht af en probeer elkaar beter te begrijpen.

Geld: Concentreer u op wat belangrijk is en laat de rest schieten. Niet alles is wat het lijkt, ook op uw werk. Wees behoedzaam met collega’s en vooruitzichten die u worden voorgespiegeld.

Gezondheid: Er wordt aan alle kanten aan u getrokken. Iedereen lijkt wat van u te willen. Oefen daarom in de kunst van het onderscheiden. Dat brengt de rust die u nodig heeft.

 

Liefde: Voor iemand die altijd aardig gevonden wil worden, is het niet gemakkelijk 'nee’ te zeggen. Dit is een periode om aspecten in uw leven met elkaar in harmonie te brengen. Wie daar niet inpast, valt af.

Geld: U hebt er weinig zin in, maar hard werken is de komende weken het devies. U kent de juiste mensen, dus ga recht op uw doel af en weet u gesteund door anderen. Wie het niet met u eens is, laat u los, ook al kost dat moeite.

Gezondheid: Hebt weleens voetreflextherapie geprobeerd? Deze massage kan duidelijk maken wat u lichamelijk moet oplossen.

 

Liefde: Als u tegenwerking ondervindt, omzeil die dan en doe leuke dingen. Zoek afleiding. Uw seksleven is heftig. Uw armen, schouders en buik zijn gevoelig en worden die aangeraakt, dan zal de opwinding stijgen.

Geld: Neem tijd om de zwakke plekken in uw carrièremogelijkheden te onderzoeken en tref de juiste maatregelen.

Gezondheid: Dit is een week om verkeerde gewoonten af te zweren en een nieuwe attitude aan te nemen. Vernieuwing is de enige manier om met oude patronen te breken. Zowel geestelijk als lichamelijk staan u intense weken te wachten. 

 

Liefde: In de liefde is er geen houvast. Dit zijn van die dagen waarin u heel gevoelig bent voor een onenightstand. Dat kan heel spannend zijn, maar niet altijd. Neem daarom uw verantwoordelijkheid.

Geld: Het zit even niet mee. De enige manier om met problemen om te gaan, is ze aan te pakken en ermee af te rekenen. Als u dat lukt, zal dat een grote opluchting zijn. De komende weken zijn rommelig, dus probeer een vaste koers te varen.

Gezondheid: Angst voor uw gezondheid is een slechte raadgever. Vraag gerust een tweede opinie als u zekerheid wenst.

 

Liefde: Het kost u moeite uw reserves te laten varen. Toch kan een beetje oefening in wat meer impulsiviteit tot verrassende resultaten leiden. Laat u eens lekker gaan.

Geld: Men waardeert u om uw vasthoudendheid en uw geduld, maar uw omgeving verwacht meer enthousiasme van u. Daar hebt u lef voor nodig, want u trekt u het liefst terug in uw veilige bastion en vermijd risico’s.

Gezondheid: Emotionele harmonie is belangrijk om stressvolle aspecten te bestrijden. Zuiverheid in uw hoofd straalt door naar uw lichaam. Laat dus geen negatieve gedachten toe.

 

 

Liefde: In de liefde kan het stormen en dat lijkt dynamisch, maar het kan ook duiden op verwarring. Blijf positief, overdrijf niets en geniet zoveel mogelijk van wat u wèl hebt.

Geld: U bent bezig met een creatief project, maar verwacht geen snelle resultaten. Laat het op z’n beloop en zie wat ervan komt. Geef zo weinig mogelijk uit, financieel kunt u er daardoor weer bovenop komen.

Gezondheid: Als u zich met sporten of bewegen gaat forceren, maakt u ernstige en misschien onherstelbare brokken. U kunt uw fitnessprogramma beter verdelen over de week.

 

Liefde: Het komt in de liefde op u af als een orkaan, maar als u kalm blijft en u niet gek laat maken, komt u als overwinnaar uit de bus. Niet veel rozengeur en maneschijn, maar wel veel leermomenten.

Geld: Met goede connecties gaan er deuren voor u open. Netwerken betekent nieuwe kansen op een betere baan, dus ga erop uit!

Gezondheid: Uw gezondheid heeft nu voorrang. Neem zoveel mogelijk rust en ontspan u. Dat zal u moeite kosten, want uw emotionele evenwicht is ver te zoeken. Als u oefent in ontspannen en loslaten, zult u daar later plezier van hebben. 

 

Liefde: In de liefde loopt het mogelijk niet op rolletjes. Laat u niet opjutten, maar denk rustig na. Neem de tijd om alles op een rijtje te zetten zonder overhaaste beslissing.

Geld: Dit is een periode om uw huiselijk leven op orde te brengen. U kunt het ook beter in  overeenstemming brengen met uw werk. Ook al bent u met vakantie, het is tijd om te visualiseren wat u werkelijk wilt met uw carrière. Luister daarbij naar wat anderen erover zeggen.

Gezondheid: Ontspan u zoveel mogelijk! Die onrust moet uit uw lijf, want daarmee trekt u lichamelijk ongemak aan. 

 

Liefde: Op het gebied van de liefde wil het nog niet vlotten. Als u geduld hebt en afwacht, zullen zich in de nabije toekomst nieuwe kansen aandienen. Bereid u voor op nieuwe romances, want ze hangen in de lucht.

Geld: Investeer vooral in uzelf. Dat kan ook wat betreft uw algemene ontwikkeling. Uw geest is scherp, dus lees de boeken die u altijd al wilde lezen of begin aan een cursus na de vakantie.

Gezondheid: Doe nu met uw leven wat u wilt. Schrap wat u hindert, sla nieuwe wegen in en geniet van die ontdekkingsreis. Dat voedt uw eigenwaarde en zelfbeeld.

 

 

Liefde: U hebt er zichtbaar zin in en blaakt van de energie en het zelfvertrouwen. Dat dit een onweerstaanbare uitwerking op de andere sekse heeft, ligt voor de hand.

Geld: Financieel gaat het u voor de wind, dus wat zou een mens nog meer kunnen wensen? Wat meer harmonie in de liefde misschien? Dat komt vanzelf als u er de tijd voor neemt en voldoende aandacht aan schenkt.

Gezondheid: U hebt de neiging onnodige risico’s te nemen en dan kan u en anderen in het proces schaden. Te druk bezig zijn met het najagen van genot kan ook onder risicogedrag vallen.

 


Liefde: In de liefde bent u een magneet. Het kost u moeite al die potentiële minnaars van uw lijf te houden. Niet te rigoureus wegduwen, want er kan een serieuze kandidaat tussen zitten.

Geld: Als u nu doorzet en lef hebt, krijgt u wat uw hart begeert. Er zijn een paar voetangels en klemmen, dus niet doldriest voorwaarts, maar met beleid. Wel moet u zelf actie ondernemen; wachten heeft geen zin.

Gezondheid: Ook in het fitnesscentrum blijkt dat u prima in uw vel zit. U hebt energie voor twee, maak daar gebruik van om uw prestaties te verbeteren.