×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Abonnementsvoorwaarden

Het abonnement gaat zo spoedig mogelijk in. Weekend verschijnt 52 keer per jaar. 

Indien u heeft gekozen voor een welkomstgeschenk dan is de levertijd binnen 4 tot 6 weken na ontvangst van betaling. De aanbieding geldt voor de aangegeven actieperiode en zolang de voorraad strekt. Voor bezorgadressen buiten Nederland geldt een afwijkende prijs, tevens wordt er geen korting of welkomstgeschenk gegeven. U kunt hiervoor contact opnemen met Abonnementenland. Prijswijzigingen voorbehouden. 
 
Bij de keuze voor een welkomstgeschenk zijn verzendkosten van toepassing, deze kosten vindt u terug aan het einde van uw bestelling. Wanneer het welkomstgeschenk van uw keuze niet meer leverbaar is, zullen wij u daar zo spoedig mogelijk schriftelijk van op de hoogte stellen. U kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. Wanneer er geen passend welkomstgeschenk voorradig is, geldt automatisch de korting.
 
Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens 1 maand opzegtermijn, verlengd voor onbepaalde tijd tegen het dan geldende standaard abonnementstarief. Na verlenging heeft u het recht uw abonnement met inachtneming van 1 maand opzegtermijn te beëindigen. Restitutie van het abonnementsgeld zal binnen 4 weken plaatsvinden op het bij aanvang van het abonnement opgegeven bankrekeningnummer.
 
De abonnementsprijzen met ingang van de tweede betaaltermijn zijn als volgt:
  Automatische incasso  Acceptgiro
Kwartaal (13 nummers)  € 26,00 € 28,95
Halfjaar (26 nummers)  € 52,00 € 54,95
Jaar (52 nummers) € 102,00 € 104,95

 

Een abonnement afsluiten? Bel gratis naar 0800- 2244667

Opzeggen kan telefonisch, per email of schriftelijk. Zie contactgegevens Abonnementenland.

Contactgegevens:
Abonnementenland
Postbus 20, 1910 AA Uitgeest
Tel: 0251 - 760144 (ma tm vrij 09:00 - 17:00 uur)
Klantenservice@aboland.nl