×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
American Horror Story krijgt tiende seizoen

03.08.2018 - Het achtste en negende seizoen van American Horror Story moeten nog uitkomen, maar nu is al duidelijk dat er ook een tiende reeks van de populaire serie komt.

Lees verder
Piet Paulusma onthult waarom hij in het ziekenhuis lag

03.08.2018 - Piet Paulusma is woensdag met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een acute blokkade in zijn dikke darm. Hij is inmiddels geopereerd.

Lees verder
Patricia Paay kijkt weer naar de toekomst

03.08.2018 - Patricia Paay kan de hele zaak rond het lekken van een seksfilmpje waarin ze te zien was, eindelijk een plekje geven. Het gaat nu veel beter met de voormalig zangeres en tv-persoonlijkheid.

Lees verder
Prinses Christina (75) feest met haar familie

03.08.2018 - Prinses Christina viert vrijdag haar 75e verjaardag in familiekring op Ingarö, een van de vele eilanden bij Stockholm. Christina, de jongste zus van koning Carl Gustaf, heeft eerder in de week in een vraaggesprek met het Zweedse persagentschap TT aangekondigd een streep te zetten onder haar publieke activiteiten. Na 45 jaar is het welletjes.

Lees verder
Dirty Dancing terug op witte doek

03.08.2018 - De hitfilm Dirty Dancing keert voor even terug op het witte doek. Bioscoopketen Pathé vertoont de iconische film met Patrick Swayze en Jennifer Grey op 31 augustus en 1 en 3 september.

Lees verder
Instagram Everon Jackson Hooi gehackt

03.08.2018 - Paniek bij Everon Jackson Hooi. De Instagram- en Facebookaccount van de 36-jarige GTST-acteur zijn gehackt.

Lees verder
Karin Bloemen weer op de been na operatie

03.08.2018 - Karin Bloemen heeft voorzichtig haar eerste stappen gezet na haar knieoperaties. De 58-jarige zangeres liep met krukken door Amsterdam.

Lees verder
 Donald Trump: ik was niet te laat bij Elizabeth

03.08.2018 - Enkele weken na zijn bezoek aan Groot-Brittannië heeft de Amerikaanse president Donald Trump zich nogmaals uitgesproken over zijn ontmoeting met koningin Elizabeth. Tijdens het bezoek kwamen berichten naar buiten dat de president de koningin had laten wachten voor hun ontmoeting in Windsor, maar Trump noemde dat 'walgelijk vals nieuws' en beweert nu dat hij niet te laat was, maar juist te vroeg.

Lees verder
Henny Huisman verstopt prijzen op geheime locatie

03.08.2018 - Henny Huisman verbergt zijn Televizierringen op een geheime locatie nadat de 67-jarige presentator denkt doelwit te zijn geweest van criminelen. Eerder deze week werd er ingebroken bij de ouders van de museumeigenaar Hans Jutstra, die de awards van Henny beheert.

Lees verder
Demi Lovato bereid tot opname afkickkliniek

03.08.2018 - Demi Lovato is akkoord gegaan met een behandeling in een afkickkliniek.

Lees verder
Invaller Martsje Paulusma bedankt kijkers

03.08.2018 - Martsje Paulusma heeft donderdag in de uitzending van Piets weerbericht de kijkers bedankt voor de vele beterschapswensen die haar vader sinds woensdag heeft gekregen. De dochter van de SBS6-weerman, die haar zieke vader momenteel vervangt, begon haar weerbericht met het persoonlijke bericht en ging daarna snel verder tot de orde van de dag.

Lees verder
Paris Jackson klaar met leugens en haalt uit

03.08.2018 - Paris Jackson is woedend op Radar Online, dat volgens het model deze week twee keer leugens over haar verspreidde. In een tweet daagt ze de roddelsite uit om iets schandelijk over haar te zoeken dat waar is. 'Probeer het maar, je gaat niets vinden want ik ben ontzettend saai en daar gelukkig mee.'

Lees verder
'Kinderen Barbie voorlopig naar Michael'

02.08.2018 - Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van voormalig realitysterren Samantha 'Barbie' de Jong en Michael van der Plas, worden voorlopig bij hun vader ondergebracht. Dat heeft de kinderrechter donderdag achter gesloten deuren besloten.

Lees verder
Prins George als jongste ooit in modelijst

02.08.2018 - Prins George steelt geregeld de show met zijn outfit. Ook het Britse tijdschrift Tatler is gecharmeerd van de kleding van de vijfjarige zoon van prins William en zijn vrouw Kate en zette hem daarom op de lijst met best geklede Britten.

Lees verder
Opmerkelijk: Kim Feenstra gaat 2000 dieren steriliseren

02.08.2018 - Kim Feenstra maakt zich naast haar werk als model en fotograaf hard voor dieren die op straat leven. Als ambassadrice van Stichting Dierenhulp gaat ze 2000 dieren op de Nederlandse eilanden Curaçao en Bonaire steriliseren.

Lees verder
Moeder vertelt over laatste uren Paul Walker

02.08.2018 - Bijna vijf jaar na de dood van Paul Walker komt er een documentaire over hem uit. Daarin vertellen familie en vrienden over de laatste uren van de acteur die in 2013 bij een crash met zijn auto overleed.

Lees verder
Carrie Underwood komt naar Nederland!

02.08.2018 - Tuckerville 2018 heeft een grote naam toegevoegd aan de line-up. Carrie Underwood is op 1 september te bewonderen tijdens de derde editie van het eendaagse festival in Het Rutbeek, vlakbij Enschede.

Lees verder
Heftig: Paris Jackson aangevallen door man

02.08.2018 - De politie in Los Angeles doet onderzoek naar een man die Seth Green lastigvalt en Paris Jackson onlangs bij de keel greep.

Lees verder
 Samantha (Barbie) meldt zich weer online

02.08.2018 - Samantha 'Barbie' de Jong heeft weer van zich laten horen op sociale media. Het is de eerste keer sinds haar vermeende zelfmoordpoging vorige week.

Lees verder
Vechtscheiding Johnny Depp en Amber Heard gaat gewoon door

01.08.2018 - Er lijkt een nieuw hoofdstuk te komen in de lange, bittere vechtscheiding van Johnny Depp en Amber Heard. De acteur claimt dat zijn ex-vrouw hem heeft mishandeld tijdens hun huwelijk.

Lees verder
| 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 1369 |