×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Mel B mag eigen huis niet in na klacht ex

08.06.2018 - Mel B en Stephan Belafonte kunnen maar niet ophouden met ruziemaken. Stephan stapte onlangs naar de rechtbank omdat Mel zich niet aan de scheidingsvoorwaarden zou houden. Hij kreeg gelijk, waarna zowel de Spice Girl als haar ex de woning niet meer in mogen.

Lees verder
Argentijnse justitie onderzoekt dood Inés

08.06.2018 - De Argentijnse autoriteiten hebben donderdagavond meer details vrijgegeven over het tragische overlijden van Inés Zorreguieta, de jongste zus van koningin Máxima. Volgens het eerste onderzoek was er geen sprake van een misdrijf, zo liet officier van justitie Cinthia Oberlander weten. Het stoffelijk overschot is meegenomen voor autopsie, zoals gebruikelijk bij het vermoeden van zelfdoding.

Lees verder
Koninklijk gezin naar Argentinië

07.06.2018 - Het koninklijk gezin gaat naar Argentinië voor de uitvaart van Inés Zorreguieta, de woensdagavond op tragische wijze overleden jongste zus van koningin Máxima. De begrafenis is in besloten kring, zo liet de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten. Inés Zorreguieta was peettante van prinses Ariane.

Lees verder
Inés was enige volle zus van Máxima

07.06.2018 - Inés Zorreguieta is de enige volle zus van koningin Máxima, net als zij een kind uit het tweede huwelijk van haar vader Jorge met María del Carmen Cerruti. De koningin heeft verder twee broers, Martin en Juan, en drie halfzusters uit het huwelijk eerste huwelijk van Jorge: Maria, Angeles en Dolores.

Lees verder
Er komt nooit een Friends-reünie

07.06.2018 - Liefhebbers van de sitcom Friends die nog steeds hopen op een reünie, hoeven niet meer te rekenen op nieuwe afleveringen of een bioscoopfilm. Friends-bedenker David Crane zei woensdag dat dat nooit zal gebeuren.

Lees verder
Holland Festival leeft erg mee met Máxima

07.06.2018 - De organisatie van het Holland Festival, dat donderdagavond in aanwezigheid van Máxima zou openen, leeft erg mee met de koningin die haar zus heeft verloren. De koningin zal niet aanwezig zijn, maar de opening van het evenement in Amsterdam gaat verder wel door als gepland, aldus een woordvoerster.

Lees verder
Hoger beroep drugszaak Frank Masmeijer uitgesteld

07.06.2018 - Bij het hof van beroep in Antwerp zou donderdag het hoger beroep in de grote drugszaak beginnen waarin voormalig tv-presentator Frank Masmeijer een vermeende rol speelt. Deze is echte uitgesteld en wordt verplaatst naar later dit jaar.

Lees verder
Dood zus Máxima groot nieuws in Argentinië

07.06.2018 - De dood van de zus van koningin Máxima, Inés Zorrguieta, is in de Argentijnse media als een bom ingeslagen. De familie Zorreguieta is door het huwelijk van Máxima met Willem-Alexander al snel prominent nieuws in het Zuid-Amerikaanse land, maar de "tragische zelfmoord" van de sympathieke en artistieke dertiger Inés trekt buitengewoon veel aandacht.

Lees verder
Premier Rutte geschokt door overlijden zus Máxima

07.06.2018 - Premier Mark Rutte heeft geschokt gereageerd op de dood van de zus van koningin Máxima.

Lees verder
Zus Maxima overleden

07.06.2018 - Inés Zorreguieta (32), de jongste zus van koningin Máxima, is woensdagavond in Buenos Aires overleden. Dat bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst, die zegt dat het vermoedelijk gaat om zelfdoding.

Lees verder
René van Kooten beklimt Alpe d'Huez

07.06.2018 - Circa 4500 deelnemers doen donderdag mee aan de Alpe d'HuZes. Onder het motto 'Opgeven is geen optie’ beklimmen ze de Alpe d'Huez, de beroemde 'Nederlandse' berg uit de Tour de France. Daarmee willen ze geld inzamelen voor het onderzoek naar de genezing van kanker.

Lees verder
Robbie Williams geëvacueerd wegens hotelbrand

06.06.2018 - Robbie Williams is geëvacueerd wegens een felle brand in een luxueus hotel in het centrum van Londen. Robbie Williams was een van de vele gasten die in veiligheid zijn gebracht.

Lees verder
Justine Pelmelay breekt voet

06.06.2018 - Justine Pelmelay heeft haar voet gebroken. De zangeres moet tot haar grote spijt zes weken rust houden. 'Ik maakte tijdens een optreden een vreselijke smak,' vertelt Justine deze week in Weekend.

'Ik maakte een vreselijke smak'
Mark van Eeuwen weer single

06.06.2018 - Enkele weken geleden schreef Weekend al dat het er op lijkt dat Mark van Eeuwen en zijn vriendin Anne de Blok uit elkaar zijn. Vrienden van de acteur weten het inmiddels zeker. De Flikken-acteur zou sinds kort weer als vrijgezel door het leven gaan.

Lees verder
Froukje weer vrijgezel

06.06.2018 - Froukje de Both is weer vrijgezel. Dat kan Weekend deze week onthullen. Na een relatie van bijna zes jaar zijn de tv-presentatrice en haar DJ niet langer samen.

Lees verder
Column Patty Brard

06.06.2018 - Al heel lang liep stylist Fred van Leer met het idee rond om een boek uit te brengen. Als hij pogingen ondernam om dit te realiseren, was hij nooit tevreden en gooide hij het idee telkens weer overboord. Deze week kwam de lang gekoesterde droom van de stylist alsnog uit; Leer Van Fred ligt in de winkel! Een heerlijk boek van een heerlijk mens. Wij lagen van de week toevallig naast elkaar op het strand in Noordwijk bij Beachclub O en dat was redelijk hysterisch. We hebben ’t gepresteerd om van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds bij te kletsen en herinneringen op te halen. We wisten beiden niet meer waar we elkaar nou voor het eerst ontmoet hadden, maar waren het erover eens dat de oorzaak daarvan drank moet zijn geweest.

Lees verder
Barbie: 'Ik ben tien weken clean'

06.06.2018 - Samantha de Jong vertelt deze week in een exclusief interview met Weekend over de donkere maanden die achter haar liggen. Ze is openhartig over haar zelfmoordpoging én vertelt ook waarom zij aan de drugs ging.

Lees verder
Vertederende nieuwe foto Estelle en Oscar

06.06.2018 - Het Zweedse hof heeft woensdag ter gelegenheid van de Zweedse nationale feestdag een nieuwe foto gepubliceerd van prinses Estelle en prins Oscar, de kinderen van kroonprinses Victoria en prins Daniel. 'Een groet van de koninklijke familie', staat bij het plaatje waarop de kinderen lachend poseren in de tuin van slot Haga. Estelle draagt een blauw-gele jurk, de traditionele Zweedse klederdracht.

Lees verder
Ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker maken doorstart

06.06.2018 - De voormalige Dolly Dots Esther Oosterbeek (58) en Anita Heilker (57) gaan weer samen optreden. Onder de naam Just A Little Bit More gaat het duo onder meer oude hits van de in de jaren tachtig razend populaire groep zingen.

Lees verder
Nu in de winkels!

06.06.2018 - Haal 'm snel!

Lees verder
| 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 1344 |