×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Kate Middleton weer alleen aan het werk na bevalling

03.10.2018 - Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William, heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan een wilde tuin in het centrum van Londen. Het was de eerste keer sinds de geboorte van haar derde kind dat zij weer in haar eentje in het openbaar verscheen.

Lees verder
Rapper Jebroer stapt in het huwelijksbootje

03.10.2018 - Rapper Tim Kimman, beter bekend onder zijn artiestennaam Jebroer, gaat trouwen. Dat vertelt hij in een podcast van FunX-dj Fernando Halman die hij woensdag op zijn YouTube-kanaal Nandoleaks heeft geplaatst.

Lees verder
Gitarist Joop Roelofs (Q65) overleden

03.10.2018 - Joop Roelofs, de gitarist van de iconische Haagse band Q65, is dinsdag op 74-jarige leeftijd overleden. Vrienden van de familie hebben een bericht daarover op Facebook aan het ANP bevestigd.

Lees verder
Nu in de winkel!

03.10.2018 - Lees je Weekend, weet je alles

Lees verder
Even lekker weg… dichtbij

03.10.2018 - We hebben het druk, druk, druk en we willen er steeds vaker even uit voor een korte of lange vakantie om het hoofd leeg te maken en weer op te laden. Om echt gas terug te nemen is een vakantie op één van de veertien Droomparken in Nederland ideaal.

Lees verder
 'Michael Jackson wilde James Bond worden'

03.10.2018 - Hoewel hij een van 's werelds grootste entertainers was, lukte het Michael Jackson niet om een bepaalde droom waar te maken. De zanger had dolgraag op het witte doek willen schitteren als James Bond, zo vertelt talent agent Michael Ovitz in zijn zojuist verschenen biografie Who Is Michael Ovitz?

'The name is Jackson... Michael Jackson'
Anna Faris verwijdert foto na bodyshaming

03.10.2018 - Wat Anna Faris bedoelde als een leuk kijkje achter de schermen bij de opnames van haar podcast, viel helemaal verkeerd bij veel van haar volgers op Instagram. De actrice is te zien in de kleedkamer, maar daar reageerde niemand op. Alle comments gingen over haar gewicht, dat volgens velen schrikbarend laag zou zijn.

Klik voor de foto
Ewan McGregor midden in vechtscheiding

03.10.2018 - De vechtscheiding tussen Ewan McGregor en Eve Mavrakis, de vrouw met wie hij 22 jaar getrouwd was, verloopt allesbehalve soepel. De acteur vindt dat hij veel te veel alimentatie betaalt aan haar, waar zij op haar beurt juist nog meer geld wil zien.

Ex wil veel meer geld zien
Sharon Osbourne verlaat jury The X-Factor na uitschelden kinderen

02.10.2018 - Zangeres Sharon Osbourne verlaat de jury van de Britse versie van The X-Factor. In een verklaring op Facebook stelde de 65-jarige celebrity zelf ervoor te hebben gekozen een jaartje over te slaan.

Lees verder
Sanne Vogel openhartig over miskraam

02.10.2018 - Actrice en regisseur Sanne Vogel heeft afgelopen zomer na vier maanden zwangerschap haar ongeboren kindje verloren. Dat vertelt zij dinsdag in een post op Instagram.

Lees verder
Tyrese Gibson is opnieuw vader geworden van een dochtertje

02.10.2018 - Tyrese Gibson is sinds deze week vader van twee meiden. Zijn tweede dochter, Soraya Lee, kwam maandag ter wereld, maakte de acteur en zanger bekend op Instagram.

Lees verder
Ook Johnny de Mol wordt geroast

02.10.2018 - Na Gordon en Giel Beelen is Johnny de Mol de volgende bekende Nederlander die eraan moet geloven: een roast. Comedy Central maakte dinsdag bekend dat The Roast of Johnny de Mol 'binnenkort' op de buis is.

Lees verder
Samantha Markle verontschuldigt zich tegenover Meghan

02.10.2018 - Samantha Markle, de halfzus van de hertogin van Sussex, verontschuldigt zich voor alle slechte dingen zij over Meghan heeft gezegd. Samantha was allesbehalve positief over Meghan sinds bekend werd dat ze de bruid zou worden van de Britse prins Harry.

Lees verder
'Kim Kardashian' gevaarlijkste zoekopdracht op Google

02.10.2018 - Kim Kardashian is in Nederland de gevaarlijkste celebrity om op te googelen. Wie informatie over haar opzoekt, loopt het grootste gevaar uit te komen op een site die met malware is besmet, zegt beveiliger McAfee. Model Doutzen Kroes staat op plek twee, gevolgd door actrice Naomi Watts.

Lees verder
Victor Mids nog niet toe aan kinderen: 'Ik heb het nog zo druk'

02.10.2018 - Hoewel hij heel gelukkig is in zijn relatie, ziet Victor Mids (31) het voorlopig nog niet zitten om vader te worden. Dat vertelt de illusionist in een interview. 'Ik heb het nog zo druk, de eerstvolgende stap is samenwonen,' aldus Mids, die zes jaar samen is met de 27-jarige Myrthe. De twee gaan binnenkort samenwonen in Amsterdam.

Lees verder
Verdrietige Pink neemt afscheid van hond

02.10.2018 - Bij terugkomst van het Australische deel van haar Beautiful Trauma-tour, moest Pink afscheid nemen van haar geliefde hond Frangelica, die ze 'Nanni' noemde. Het dier werd 16 jaar oud.

Lees verder
Taylor Swift verrast 8-jarige autistische fan

02.10.2018 - Twee jaar geleden maakte doneerde Taylor Swift 10.000 dollar aan een 8-jarig jongetje, dat leidt aan autisme, met de bedoeling hem zo een hulphond te kunnen schenken. Datzelfde jongetje, Jacob, was nu eregast bij haar concert in Houston, waar hij samen met zijn hond Reid, moeder Allison en zus Jordan op de eerste rij zat. Uiteraard volgde er ook een bijzondere backstage ontmoeting met de zangeres.

Lees verder
 Politie Las Vegas heropent zaak-Ronaldo

02.10.2018 - De politie in Las Vegas heeft het onderzoek naar de mogelijke verkrachtingszaak, waarbij topvoetballer Cristiano Ronaldo betrokken zou zijn geweest, heropend. De Amerikaanse recherche is op basis van informatie van het slachtoffer Kathryn Mayorga opnieuw aan de slag gegaan. Dit laat de politie in de gokstad in een summier persbericht weten, die verdere details over deze zaak op dit moment niet verstrekt. Wel voegde de politie eraan toe dat er op 13 juni 2009 een melding was binnengekomen over een seksueel misdrijf. Het slachtoffer kon toen geen informatie geven over de plaats waar de verkrachting had plaatsgevonden. Ook werd de verdachte niet beschreven. Een medisch onderzoek werd nog wel uitgevoerd, aldus de politie.

Lees verder
Koos Alberts postuum onderscheiden met de nieuwe Helden Oeuvreprijs

01.10.2018 - Koos Alberts is postuum onderscheiden met de nieuwe Helden Oeuvreprijs. Alberts' manager Leo Lukassen nam de onderscheiding maandagavond in ontvangst tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. Tijdens de show werd stilgestaan bij de dood van de volkszanger, afgelopen vrijdag.

Lees verder
Patty Brard gaat Hotter than my daughter presenteren

01.10.2018 - Patty Brard gaat het tv-programma Hotter than my daughter nieuw leven inblazen. De 63-jarige tv-persoonlijkheid maakte dat bij RTL Boulevard bekend.

Lees verder
| 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 1395 |