×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Touriya Haoud reageert voor het eerst op Sylvie-rel

08.10.2018 - Niet eerder wilde Touriya Haoud reageren op alle commotie die is ontstaan, nadat zowel zij als Sabia Boulahrouz in interviews uithaalden naar Sylvie Meis. Tot nu. Aan Weekend vertelt zij exclusief wát er precies is gebeurd.

Lees verder
Willem-Alexander en Máxima gaan op bezoek bij Britse koninklijke familie

08.10.2018 - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontmoeten tijdens hun staatsbezoek aan Groot-Brittannië later deze maand verschillende leden van de Britse koninklijke familie. Koningin Elizabeth heeft onder meer haar zoons prins Charles en prins Edward en hun echtgenotes opgetrommeld. Ook de hertog van Kent komt in actie, zo blijkt uit het maandag gepubliceerde programma.

Lees verder
Take That-zanger Gary Barlow open over doodgeboren dochtertje

08.10.2018 - Gary Barlow is in zijn autobiografie A Better Me bewust heel open over de dood van zijn dochtertje. De Take That-zanger hoopt met zijn verhaal anderen een steuntje in de rug te geven, vertelde hij het publiek op het Cheltenham Literature Festival. Poppy kwam in 2012 dood ter wereld, een paar dagen voordat Gary's vrouw Dawn was uitgerekend.

Lees verder
Fifty Shades-acteur Jamie Dornan wordt voor de derde keer vader

08.10.2018 - De vrouw van Jamie Dornan is zwanger van het derde kind van het stel.

Lees verder
Tineke de Nooij heeft vrede met overlijden man

08.10.2018 - Tineke de Nooij heeft na een relatie van dertig jaar afscheid moeten nemen van haar man Peter IJkelenstam. Hij overleed zaterdagavond na een lang ziekbed. 'De kinderen en ik, we hebben er allemaal vrede mee', vertelt Tineke.

Lees verder
Kylie Jenner wil gezinsuitbreiding

08.10.2018 - Kylie Jenner denkt al voorzichtig na over gezinsuitbreiding. De 21-jarige zou graag een zusje willen voor haar zeven maanden oude dochter Stormi.

Lees verder
Bill Cosby wil de cel uit

08.10.2018 - Minder dan twee weken nadat hij naar de gevangenis werd gestuurd, vraagt Bill Cosby om vrijlating, een nieuwe behandeling van zijn zaak én een nieuwe rechter. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die vrijdag zijn ingediend, en dit weekend zijn vrijgegeven aan Amerikaanse media.

Lees verder
Kylie Minogue heeft fikse keelontsteking

07.10.2018 - De Australische wereldster Kylie Minogue heeft zondagmiddag haar concert van die avond in Dublin moeten afzeggen. De zangeres laat op Twitter weten dat ze een keelontsteking heeft.

Lees verder
Ozzy Osbourne kampt met infectie

07.10.2018 - Ozzy Osbourne heeft zaterdag een handoperatie ondergaan in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. De 69-jarige rocker heeft last van een infectie. Dat maakte zijn management bekend op de site van Ozzy.

Lees verder
(Kan)ye West verwijdert social media-accounts

07.10.2018 - Kanye West heeft zijn sociale media verwijderd. De 41-jarige rapper verdween zaterdagmiddag (lokale tijd) zonder waarschuwing en zonder reden van Instagram en Twitter.

Lees verder
Man Tineke de Nooij overleden

07.10.2018 - Zaterdagavond heeft Tineke de Nooij definitief afscheid moeten nemen van haar man Peter IJkelenstam. ‘Mijn lieve Peet is vanavond overleden,’ aldus Tineke. ‘Hij is er niet meer. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij er niet meer is.’

Lees verder
Tina Turner kreeg nier van haar man

06.10.2018 - Tina Turner heeft in april vorig jaar een niertransplantatie ondergaan vanwege ernstig nierfalen. Haar man doneerde een van zijn nieren, onthult de 78-jarige zangeres in de biografie My Love Story die later deze maand uitkomt.

Lees verder
Totempaal Mies Bouwman alweer weg

06.10.2018 - De totempaal voor Mies Bouwman, die afgelopen woensdag door Matthijs van Nieuwkerk werd onthuld bij Beeld en Geluid in Hilversum, is alweer weggehaald. Het zes meter hoge kunstwerk ter herinnering aan de in februari overleden televisiepresentatrice was te wankel.

Lees verder
Charles Aznavour in besloten kring begraven

06.10.2018 - Frankrijk heeft zaterdag afscheid genomen van de Franse zanger Charles Aznavour. In de Armeense kathedraal in Parijs kwamen familie, naasten en officieel uitgenodigde gasten bijeen voor een religieuze ceremonie voor de maandag overleden artiest.

Lees verder
Isa Hoes herdenkt haar overleden man Antonie Kamerling

06.10.2018 - Vandaag is het precies acht jaar geleden dat Antonie Kamerling een einde aan zijn leven maakte. Isa hoes staat op Instagram stil bij het gemis van haar geliefde man en vader van haar kinderen.

Lees verder
Ben Affleck en Jennifer Garner tekenen scheidingspapieren

06.10.2018 - Ben Affleck en Jennifer Garner zijn weer een stapje dichter bij hun officiële scheiding. De twee hebben eindelijk de scheidingspapieren getekend.

Lees verder
Operazangeres Montserrat Caballé overleden

06.10.2018 - De Spaanse operazangeres Montserrat Caballé is op 85-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het ziekenhuis in Barcelona waar ze is gestorven.

Geniet nog een keer van Barcelona door Montserrat samen met Freddy Mercury
 Johnny de Mol over trouwdag: 'Gaaf'

06.10.2018 - Johnny de Mol en Anouk van Schie trouwden vrijdag in het zuiden van Portugal voor het oog van familie en vrienden. Ook Anouks dochter Kiki (5) en hun zoontje Johnny jr. van bijna zes maanden waren erbij.

Lees verder
Alle winnaars van een Gouden Kalf 2018

05.10.2018 - In Utrecht zijn vrijdagavond de Gouden Kalveren 2018 uitgereikt. De meeste beeldjes (vijf, waaronder die van beste film) gingen naar de film Bankier van het Verzet. In Blue won in drie categorieën, onder meer voor beste regie en scenario.

Lees verder
William Rutten dankbaar voor steun

05.10.2018 - Op Instagram laat William Rutten weten dankbaar te zijn voor de 'warme berichten' die hij de afgelopen dagen heeft ontvangen. De fotograaf onthulde woensdag dat zijn pasgeboren zoontje in het ziekenhuis is opgenomen.

Lees verder
| 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 1396 |