×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Column Patty Brard

05.12.2018 - Er zijn twee dingen die mij heel erg raken: kinderen en dierenleed. Voor zieke kindjes doe ik vaak dingen voor het Prinses Máxima Centrum, op Ibiza doe ik veel voor zielige honden en katten en ik steun bijvoorbeeld ook Rossana Kluivert’s project voor haar hondenasiel op Curaçao. Zwerfhonden zijn een groot probleem daar, die moeten opgevangen worden en massaal gesteriliseerd. In het tijdelijke opvangcentrum zijn nu zo’n slordige 60 honden te gast, maar dat zouden er makkelijk 1.000 kunnen worden. Dat kost natuurlijk geld en Rossana had daarom recentelijk een benefietavond georganiseerd waar geboden kon worden op allerhande verschillende items. Over de telefoon vroeg ze of ik ook wat te veilen had en in een vlaag van verstandsverbijstering riep ik: ’Gooi mij maar in de verkoop voor een dagje winkelen en een high tea in Amsterdam.’ Uiteindelijk werd ik verkocht aan een mevrouw van een winkel in Enschede genaamd House of Snobs. Voor een aanzienlijk bedrag werd ik geacht me te melden bij haar winkel.

Lees verder
Roy Donders bedankt voor steun na faillissement

04.12.2018 - Roy Donders noemt het faillissement van zijn winkel Rojami's verschrikkelijk. 'Met heel veel pijn hebben we vandaag afscheid moeten nemen van de winkel', reageert de stylist van het zuiden op het faillissement. 'Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor de jarenlange steun en klandizie.'

Lees verder
Katie Price voorkomt faillissement met schikking

04.12.2018 - Katie Price heeft een persoonlijk faillissement weten te voorkomen door een schikking te treffen met haar schuldeisers. Dit meldt de BBC.

Lees verder
Droevig nieuws: stiefmoeder Monique Westenberg overleden

04.12.2018 - Erg verdrietig nieuws voor Monique Westenberg. Haar stiefmoeder Maria Westenberg is gisteravond overleden.

Lees verder
Caroline De Bruijn ergert zich aan onbenulligheid collega's

04.12.2018 - Caroline de Bruijn verbaast zich over de nonchalance waarmee sommige nieuwe acteurs de set van Goede Tijden, Slechte Tijden betreden. Volgens de actrice onderschatten de debutanten het spelen in de populaire serie.

Lees verder
Winkel van Roy Donders failliet verklaard

04.12.2018 - De kledingwinkel van Roy Donders is failliet verklaard. De rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft dinsdagochtend het faillissement uitgesproken, bevestigt een rechtbankwoordvoerder

Lees verder
Kanye West biedt excuses aan voor gebrek aan etiquette

04.12.2018 - Kanye West heeft zijn excuses aangeboden aan de acteurs van de theaterproductie The Cher Show. Kanye West heeft genoten van de voorstelling en verontschuldigt zich voor 'zijn gebrek aan etiquette'.

Lees verder
Roy Donders vraagt faillissement aan

04.12.2018 - Roy Donders heeft het faillissement aangevraagd van zijn eigen kledingwinkel in Tilburg. De rechtbank doet dinsdag uitspraak over het faillissement van de zaak Rojami.

Lees verder
Philip Freriks stopt definitief met column bij OVT

04.12.2018 - Philip Freriks stopt met zijn column bij het NPO Radio 1-programma OVT. "Op naar nieuwe avonturen”, zei hij maandag in het televisieprogramma Pauw.

Lees verder
Tiende kind voor Eddie Murphy

04.12.2018 - Eddie Murphy en zijn verloofde Paige Butcher hebben een zoontje gekregen. Het jongetje is het tweede kind van Paige en het tiende van Eddie.

Lees verder
Ellen DeGeneres stuurt Portia onleesbaar liefdesbericht

04.12.2018 - Ellen DeGeneres wilde met een groot gebaar vieren dat zij en echtgenote Portia de Rossi vijftien jaar samen waren. Maar de verrassing kwam niet helemaal uit de verf, liet de presentatrice zien in een video op Instagram.

Klik voor het filmpje
André Hazes-, René Froger- en Gerard Joling-reclames irritantste van 2018

03.12.2018 - André Hazes, Gerard Joling en René Froger zijn dit jaar de irritantste BN'ers in een reclame. Dat blijkt uit onderzoek van consumentenprogramma Radar, dat jaarlijks de Loden Leeuw uitreikt.

Lees verder
Ereprijs Beeld & Geluid voor Tineke de Nooij

03.12.2018 - Tineke de Nooij is maandag in Beeld & Geluid in Hilversum geëerd met een portret. Haar afbeelding hangt vanaf maandag in de Wall of Fame in het omroepmuseum op het Mediapark.

Lees verder
Laatste film met Dave Mantel komt medio 2019 uit

03.12.2018 - Kill Mode, de laatste speelfilm die de zaterdag overleden acteur Dave Mantel heeft gemaakt, gaat medio 2019 in première. Dat heeft producent Get off the road maandag laten weten. De opnames van de sf-film, waarin Mantel de hoofdrol speelt, werden een jaar geleden al afgerond.

Lees verder
Irene Moors beëindigt contract bij SBS6

03.12.2018 - Irene Moors is na februari 2019 niet langer een vaste presentatrice van SBS6. Ze tekent geen nieuw exclusief contract bij de Talpa-zender.

Lees verder
Jessie J en Channing Tatum samen in Amsterdam gespot

03.12.2018 - Jessie J is in Nederland en staat vanavond in AFAS Live met haar The R.O.S.E. Tour. Nu blijkt dat de zangeres niet alleen naar ons land is gekomen; ze heeft haar liefje Channing Tatum ook meegenomen!

Lees verder
Bennie Jolink gaat weer met Normaal het podium op!

03.12.2018 - Normaal keert op Hemelvaartsdag volgend jaar terug op de bühne. Na vier jaar afwezigheid komt de Achterhoekse rockband op 30 mei weer bijeen in Lochem tijdens een openluchtevenement waar ook Rowwen Hèze en De Boetners komen, maakte Mojo maandag bekend.

Lees verder
Marco Borsato ontvangt Top 4000 Award

03.12.2018 - Marco Borsato heeft maandag in de ochtendshow van Radio 10 de Top 4000 Award ontvangen. Borsato kreeg de prijs voor de meeste noteringen van een Nederlandse artiest in de hitlijst van het radiostation.

Lees verder
Gordon noemt Tineke de Nooij zijn bonusmoeder

03.12.2018 - Gordon beschouwt zijn goede vriendin Tineke de Nooij (76) als zijn bonusmoeder en zij noemt hem haar kunstkind. Dat blijkt uit een open brief die hij Tineke schreef op de dag dat zij in Beeld en Geluid in Hilversum wordt geëerd met een eigen portret op de Wall of Fame.

Lees verder
Joan Collins denkt dat vlieg haar overleden zus is

03.12.2018 - Joan Collins krijgt nog vaak bezoek van haar in 2015 overleden zusje, romanschrijfster Jackie. De Dynasty-ster ziet overal waar ze komt een vlieg verschijnen, en denkt dat dat weleens een reïncarnatie van Jackie kan zijn, zo vertelt ze aan The Observer.

Lees verder
| 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 1423 |