×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Katie Price mag haar kinderen niet meer zien

10.06.2018 - Peter Andre weigert zijn kinderen met Katie Price terug te geven aan het glamourmodel. De 45-jarige zanger is woest over het feestgedrag van zijn 40-jarige ex en om de opvoedkeuzes die zij maakt.

Lees verder
 Bijzondere opnamen Wim Sonneveld afgestoft

10.06.2018 - Instituut Beeld en Geluid in Hilversum vertoont op 24 juni bijzondere opnamen van entertainer Wim Sonneveld (1917-1974), die recent zijn teruggevonden en afgestoft, voor publiek.

Lees verder
Een monument voor Corrie van Gorp

10.06.2018 - Corrie van Gorp krijgt een blijvend eerbetoon in het Oude Luxor in haar geboortestad Rotterdam. Collega-entertainer Richard Groenendijk is de drijvende kracht achter het geheel, een soort installatie waarin de loopbaan van de charismatische artieste (75) wordt belicht en het kostuum van haar beroemdste typetje Mevrouw de Bok centraal komt te staan.

Lees verder
Josh Duhamel gesnapt met Eiza Gonzalez

10.06.2018 - Josh Duhamel en Eiza Gonzalez zijn dit weekend voor het eerst samen in het openbaar gespot. ET Online zag de twee uit een restaurant in Beverly Hills vertrekken na een etentje.

Klink op de link voor de foto
Baby Roxeanne Hazes flink bewegelijk

10.06.2018 - Roxeanne Hazes heeft heel wat te stellen met de baby in haar buik. Echt stilliggen is er niet bij.

Klik voor het filmpje
Prins Philip blaast 97 kaarsjes uit

10.06.2018 - Prins Philip viert zondag zijn 97e verjaardag. Het is de eerste keer dat de hoogbejaarde echtgenoot van koningin Elizabeth dat doet als gepensioneerde. Vorig jaar zomer besloot Philip zich terug te trekken uit het openbare leven.

Lees verder
 Eerste 'Bond Girl' Eunice Gayson overleden

09.06.2018 - Eunice Gayson, het allereerste Bondmeisje, is op negentigjarige leeftijd overleden. Gayson speelde in 1962 in de film Dr. No de rol van Sylvia Trench, het vriendinnetje van 007. Sean Connery was in die film James Bond.

Lees verder
Heleen van Royen huurde prostituee in

09.06.2018 - Het was al lang een grote wens van Heleen van Royen om eens een trio te beleven. Haar partner Bart zei geen nee en dus werd een prostituee ingehuurd.

Lees verder
Humberto Tan wil niet achterom blijven kijken

09.06.2018 - Humberto Tan kijkt zonder wrok terug op het besluit van de zenderleiding van RTL om de presentator van RTL Late Night te vervangen. "Je moet niet achterom blijven kijken om dat soort dingen. RTL Late Night heeft me heel veel gegeven. Dat is wat ik vooral onthoud, dat wat ik gekregen heb", vertelt Humberto.

Lees verder
Humberto in tranen door optreden Edsilia Rombley tijdens zijn laatste RTL Late Night

09.06.2018 - Humberto Tan kon zijn zakdoekjes in zijn pak houden bij de afsluiting van zijn laatste RTL Late Night. Aan het einde van de show van vrijdag, waarin Humberto onder meer de kijker bedankte, hield hij het droog.

Lees verder
Guus Meeuwis is weer Groots in Eindhoven

09.06.2018 - Guus Meeuwis is weer begonnen aan zijn hoogtepunt van het jaar: zijn concertreeks Groots met een zachte G. Vrijdag gaf de Brabander de eerste van vier concerten in het Philips Stadion.

Lees verder
Zus koningin Máxima begraven in Argentinië

08.06.2018 - De zus van koningin Máxima, Inés Zorreguieta, is vrijdag in Argentinië begraven. De uitvaart was in de buurt van Buenos Aires, in aanwezigheid van Máxima en koning Willem-Alexander en hun drie kinderen, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

Lees verder
Hilary Duff in verwachting van tweede kind

08.06.2018 - Hilary Duff is zwanger van haar tweede kind, een dochter. De zangeres en actrice maakte het blijde nieuws vrijdag bekend via Instagram bij een foto waarop haar babybuik duidelijk te zien is.

Klik op de foto
 Geer en Goor gaan tóch weer samenwerken

08.06.2018 - Gerard Joling en Gordon zijn weer de beste vrienden. De twee, die het na het verschijnen van de biografie van Gordon het even niet zo goed met elkaar konden vinden, gaan samen op zoek naar senioren met een gouden keeltje. Voor de ouderenvariant van The Voice, The Voice Senior, kruipen Geer en Goor samen op een draaiende stoel.

Lees verder
Huwelijk Tim Akkerman inderdaad op de klippen

08.06.2018 - Tim Akkerman gaat inderdaad scheiden. Vrijdag bevestigde de zanger geruchten dat zijn huwelijk met Stephanie na bijna elf jaar op de klippen is gelopen.

Lees verder
Humberto Tan kijkt uit naar einde RTL Late Night

08.06.2018 - Humberto Tan leeft met gemengde gevoelens toe naar zijn allerlaatste RTL Late Night. 'Ik ben gewoon heel erg nieuwsgierig', zei Humberto, die deze hele week niet op de hoogte is van de inhoud van de latenighttalkshow. 'Maar ik kijk ook wel uit naar het einde.'

Lees verder
Jamie Oliver schrikt van overlijden Anthony Bourdain

08.06.2018 - De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft geschrokken gereageerd op het plotseling overlijden van zijn Amerikaanse collega Anthony Bourdain. 'Ik moet zeggen dat ik in shock ben na het horen van het nieuws dat Anthony Bourdain is overleden', twittert de Brit, die de kok vernieuwend noemt.

Lees verder
Prinses Adrienne gedoopt

08.06.2018 - Prinses Adrienne, de jongste dochter van prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill, is vrijdag rond het middaguur gedoopt. De doopplechtigheid vond plaats in de paleiskapel van de koninklijke residentie Drottningholm op de dag van de vijfde trouwdag van Adriennes ouders.

Lees verder
Moeder Albert Verlinde overleden

08.06.2018 - Een trieste dag vandaag voor Albert Verlinde. Nog geen half jaar na zijn vader, is ook zijn moeder Henny overleden.

Lees verder
Koninklijk gezin aangekomen in Buenos Aires

08.06.2018 - Het koninklijk gezin is vrijdagochtend aangekomen in Buenos Aires in verband met het overlijden van Inés Zorreguieta, het zusje van koningin Máxima. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane landden om 5.28 uur (10.28 uur Nederlandse tijd) op luchthaven Ezeiza, melden Argentijnse media.

Lees verder
| 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 1344 |