×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 Allerlaatste show van Hardwell via livestreams te zien

09.10.2018 - De show van dj Hardwell en het Metropole Orkest in de Ziggo Dome in Amsterdam is uitverkocht. Het gezamenlijke concert op 18 oktober, tevens de laatste show van Hardwell, is voor thuisblijvers ook via livestreams te zien. Dit maakte de dj dinsdag bekend.

Lees verder
Waylon onthult: ik ben wel eens opgenomen in het ziekenhuis na overdosis drugs

09.10.2018 - Waylon is na een leven vol drugs getransformeerd in een huismus. 'Ik ben de saaiste rock-’n-roller die er is', zegt Waylon in een interview. Waylon onthult in ook dat hij in het verleden in het ziekenhuis is opgenomen na een overdosis.

Lees verder
Felicitaties voor jarige hertog van Kent

09.10.2018 - De hertog van Kent viert dinsdag zijn verjaardag. De neef van koningin Elizabeth is 83 jaar geworden. Het Britse koningshuis besteedt op sociale media aandacht aan zijn verjaardag.

Lees verder
André Hazes wil tweede kindje met Monique

09.10.2018 - André Hazes zou zijn gezin wel willen uitbreiden met de komst van een tweede kindje: 'Een tweede zoon lijkt me zo vet.'

Lees verder
Geen huwelijksreis voor Johnny de Mol en Anouk

09.10.2018 - Johnny de Mol en zijn kersverse vrouw Anouk van Schie, die vrijdag elkaar het jawoord gaven, gaan voorlopig niet op huwelijksreis. Ze blijven nog een paar dagen in Portugal, zei de presentator dinsdag

Lees verder
Theatershow van Andy en Melisa gaat dinsdag in première

09.10.2018 - In Theater Orpheus in Apeldoorn gaat dinsdag de show Andy & Melisa Live on tour in première. In de voorstelling deelt voormalig profvoetballer Andy van der Meijde het podium met zijn vrouw Melisa Schaufeli. Na zes try-outs is Melisa behoorlijk zenuwachtig voor de première. 'Echt spannend', zegt ze.

Lees verder
Zien: Ed Sheeran zingt voor verjaardag Bruno Mars

09.10.2018 - Bruno Mars vierde maandag zijn 33e verjaardag met taart en een live-versie van Happy Birthday. De muzikant werd toegezongen door vakgenoot Ed Sheeran.

Lees verder
Kanye West heeft deze week afspraak met Trump

09.10.2018 - Rapper Kanye West ontmoet donderdag de Amerikaanse president en Trumps schoonzoon en adviseur Jared Kushner. Volgens bronnen van The New York Times staat eerst een ontmoeting met Kushner op de planning, gevolgd door een lunch met Trump.

Lees verder
Nick & Simon in actie voor Sulawesi

08.10.2018 - Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis treden woensdag op in Hilversum tijdens de nationale actiedag voor het Indonesische eiland Sulawesi. Ook andere BN'ers als Wilfried Genee doen mee aan de actie. Genee geeft een masterclass sportjournalistiek en liefhebbers kunnen racen tegen Tom Cornel en Robert Doornbos.

Lees verder
Vrienden herdenken Anneke Grönloh met staande ovatie

08.10.2018 - De herdenking van zangeres Anneke Grönloh is maandag geëindigd met een staande ovatie van de 120 aanwezige bevriende collega's en intimi. De besloten bijeenkomst trok volgens haar manager vele bekende generatiegenoten van de vorige maand overleden zangeres.

Lees verder
Johnny en Anouk kijken terug op bruiloft

08.10.2018 - Johnny de Mol en zijn kersverse vrouw Anouk van Schie hebben voor het eerst sinds hun jawoord afgelopen vrijdag weer iets op sociale media geplaatst. Beiden kijken met een foto terug op hun bruiloft.

Lees verder
Touriya Haoud reageert voor het eerst op Sylvie-rel

08.10.2018 - Niet eerder wilde Touriya Haoud reageren op alle commotie die is ontstaan, nadat zowel zij als Sabia Boulahrouz in interviews uithaalden naar Sylvie Meis. Tot nu. Aan Weekend vertelt zij exclusief wát er precies is gebeurd.

Lees verder
Willem-Alexander en Máxima gaan op bezoek bij Britse koninklijke familie

08.10.2018 - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontmoeten tijdens hun staatsbezoek aan Groot-Brittannië later deze maand verschillende leden van de Britse koninklijke familie. Koningin Elizabeth heeft onder meer haar zoons prins Charles en prins Edward en hun echtgenotes opgetrommeld. Ook de hertog van Kent komt in actie, zo blijkt uit het maandag gepubliceerde programma.

Lees verder
Take That-zanger Gary Barlow open over doodgeboren dochtertje

08.10.2018 - Gary Barlow is in zijn autobiografie A Better Me bewust heel open over de dood van zijn dochtertje. De Take That-zanger hoopt met zijn verhaal anderen een steuntje in de rug te geven, vertelde hij het publiek op het Cheltenham Literature Festival. Poppy kwam in 2012 dood ter wereld, een paar dagen voordat Gary's vrouw Dawn was uitgerekend.

Lees verder
Fifty Shades-acteur Jamie Dornan wordt voor de derde keer vader

08.10.2018 - De vrouw van Jamie Dornan is zwanger van het derde kind van het stel.

Lees verder
Tineke de Nooij heeft vrede met overlijden man

08.10.2018 - Tineke de Nooij heeft na een relatie van dertig jaar afscheid moeten nemen van haar man Peter IJkelenstam. Hij overleed zaterdagavond na een lang ziekbed. 'De kinderen en ik, we hebben er allemaal vrede mee', vertelt Tineke.

Lees verder
Kylie Jenner wil gezinsuitbreiding

08.10.2018 - Kylie Jenner denkt al voorzichtig na over gezinsuitbreiding. De 21-jarige zou graag een zusje willen voor haar zeven maanden oude dochter Stormi.

Lees verder
Bill Cosby wil de cel uit

08.10.2018 - Minder dan twee weken nadat hij naar de gevangenis werd gestuurd, vraagt Bill Cosby om vrijlating, een nieuwe behandeling van zijn zaak én een nieuwe rechter. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die vrijdag zijn ingediend, en dit weekend zijn vrijgegeven aan Amerikaanse media.

Lees verder
Kylie Minogue heeft fikse keelontsteking

07.10.2018 - De Australische wereldster Kylie Minogue heeft zondagmiddag haar concert van die avond in Dublin moeten afzeggen. De zangeres laat op Twitter weten dat ze een keelontsteking heeft.

Lees verder
Ozzy Osbourne kampt met infectie

07.10.2018 - Ozzy Osbourne heeft zaterdag een handoperatie ondergaan in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. De 69-jarige rocker heeft last van een infectie. Dat maakte zijn management bekend op de site van Ozzy.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1395 |