×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Dan Karaty krijgt alvast een Vaderdag cadeau van zijn zoontje

14.06.2018 - Aankomende zondag is het Vaderdag, maar Dan Karaty heeft alvast zijn eerste cadeau ontvangen.

Lees verder
Paris Jackson maakt ondergekladde ster Walk of Fame schoon

14.06.2018 - Paris Jackson heeft de ster van Michael Jackson schoongemaakt op de Hollywood Walk Of Fame.

Lees verder
Kim Kötter prijst haar liefje Jaap de hemel in

14.06.2018 - Kim Kötter is apetrots op haar vriend Jaap Reesema en dat deelt ze met al haar volgers. Volgens haar weet niemand wat Jaap nou eigenlijk allemaal uitspookt, omdat hij het niet zo van de daken roept.

Lees verder
Meghan voor het eerst zonder Harry op pad

14.06.2018 - Meghan, hertogin van Sussex, beleeft donderdag weer een vuurdoop. Voor het eerst gaat ze zonder haar man prins Harry naar een aantal koninklijke verplichtingen. Meghan gaat echter niet alleen naar het graafschap Cheshire, ze vergezelt niemand minder dan koningin Elizabeth.

Lees verder
'Beyoncé zwanger van vierde kind'

14.06.2018 - Fans weten het zeker: het powerkoppel Beyoncé en Jay Z verwelkomen over een aantal maanden hun vierde kind. Tijdens hun show in Glasgow meende een fan die vooraan in het vak stond een klein babybuikje te spotten bij Queen Bey en plaatste daarvan een foto op Twitter. Die foto is inmiddels viral gegaan en zodoende zijn de babygeruchten niet van de lucht.

Lees verder
Justin Bieber is al dagen in gezelschap van Hailey Baldwin

13.06.2018 - Het lijkt erop dat Justin Bieber en Hailey Baldwin hun romance nieuw leven hebben ingeblazen. De 24-jarige zanger en de 21-jarige dochter van Stephen Baldwin zijn al dagen in elkaars gezelschap.

Lees verder
Nicki Minaj heeft geen spijt van relatiebreuk: ze voelt zich sterker zonder man

13.06.2018 - Nicki Minaj heeft zichzelf herontdekt na haar relatiebreuk met rapper Meek Mill. De 35-jarige rapster voelt zich sterker dan ooit.

Lees verder
Column Patty Brard

13.06.2018 - Vijf jaar lang vijf avonden in de week live een talkshow doen, meer dan 1.000 uitzendingen. Dat is echt niet niks! En dan zou Humberto Tan geen emotie mogen tonen bij het afscheid? Nu jank ik al bij het testbeeld, maar ik heb deze week zo met Humberto meegevoeld en meegejankt. Je weet namelijk niet wat je hebt, tot het weg is en we moeten allemaal maar wachten wat we ervoor in de plaats krijgen.

Lees verder
Patricia Paay en GeenStijl hebben geen schikking kunnen bereiken

13.06.2018 - In de zaak van Patricia Paay tegen GeenStijl en twitteraar Eendevanger, de man die een link plaatste naar de beruchte plasseksvideo, hebben de partijen geen schikking kunnen bereiken. De rechter doet nu op 25 juli uitspraak, meldt de rechtbank in Amsterdam.

Lees verder
Vrouw beschuldigt Jamie Foxx van swaffelen

13.06.2018 - Een vrouw heeft aangifte gedaan tegen acteur, zanger en komiek Jamie Foxx omdat hij haar zestien jaar geleden zou hebben geslagen met zijn penis. Foxx noemt de beschuldiging absurd en klaagt haar aan voor smaad.

Lees verder
Vader Frans Duijts overleden

13.06.2018 - Groot verdriet voor Frans Duijts. Zijn vader is gisteravond overleden.

Lees verder
Ronald de Boer wint Superstar Chef

13.06.2018 - Ruim een half miljoen kijkers zagen Ronald de Boer dinsdagavond de finale van Superstar Chef winnen. In de slotaflevering van het kookprogramma van RTL 4 nam De Boer het op tegen actrice Jelka van Houten.

Lees verder
Nu in de winkel!

13.06.2018 - Lees je Weekend, weet je alles!

Lees verder
Jan Versteegh beroofd

13.06.2018 - Jan Versteegh en zijn crew zijn gisteravond beroofd nadat ze TV-opnames hadden gemaakt bij de uitreiking van Massimo Mioretti’s Zakenman van het Jaar 2018.

Lees verder
Ring Ariana Grande kostte 80.000 euro!

13.06.2018 - De kersverse verloofde van Ariana Grande heeft aardig in de buidel getast voor de ring die hij haar gaf. De juwelier van Pete Davidson heeft verklapt dat de comedian 93.000 dollar (bijna 80.000 euro) neerlegde voor het sieraad.

Lees verder
'VI ging te ver met afzeiken Humberto'

12.06.2018 - Het team van RTL Boulevard heeft dinsdag in de uitzending hard uitgehaald naar de 'analisten' van Voetbal Inside. Vooral Johan Derksen hield maandagavond in de eerste zomeraflevering van het voetbalprogramma, dat na de zomer niet meer bij RTL te zien is, een hatelijke monoloog over presentator Humberto Tan. Tan stopte vorige week, tegen zijn zin, na vijf jaar met zijn talkshow Late Night.

Lees verder
Jochem Myjer 'ontmoet' zijn dubbelganger

12.06.2018 - Jochem Myjer heeft dinsdag een kwartier geposeerd in de Kunsthal in Rotterdam bij een levensecht standbeeld van zijn ‘dubbelganger’. De cabaretier, die de expositie Hyperrealisme eerder al had bezocht, was op sociale media aangesproken op het feit dat veel mensen dachten dat het standbeeld van een bodybuilder van Duane Hanson een sculptuur van Myjer zou zijn.

Lees verder
Man van Chantal Janzen vindt haar grappiger op televisie

12.06.2018 - Chantal Janzen is waarschijnlijk grappiger op televisie dan thuis. Dit zegt haar man Marco Geeratz in een interview.

Lees verder
Sharon Doorson bevallen van eerste kindje

12.06.2018 - De dochter van Sharon Doorson is zondag geboren. Het meisje heet Maliya.

Lees verder
Droevig nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos

12.06.2018 - Vanmorgen liet styliste Chantal Bles weten dat Jada, de 2,5 jaar oude dochter van haar en voormalig Formule 1-autocoureur Robert Doornbos, ernstig ziek is. Ongeveer 2 maanden geleden is er een grote tumor met uitzaaiingen bij het kleine meisje ontdekt.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1344 |