×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
'Meghan denkt nog over rol als beschermvrouwe'

10.08.2018 - Hoewel Meghan zich al een paar maanden lid van het Britse koningshuis mag noemen, heeft de hertogin van Sussex nog geen goede doelen waarvan ze zich beschermvrouwe mag noemen, zoals het royals betaamt.

Lees verder
Fajah Lourens verwijt niemand iets rond familiedrama

10.08.2018 - Fajah Lourens denkt niet dat iemand iets te verwijten valt rondom het familiedrama dat haar neefje Elfin twee jaar geleden het leven kostte. 'Het is het lot. Ik denk dat bepaalde wegen zijn uitgeschreven', zegt het model en dj. 'Ik denk ook niet dat dit voorkomen had kunnen worden.'

Lees verder
Tyrese Gibson en ex vechten om dochter

10.08.2018 - De bittere voogdijstrijd tussen Tyrese Gibson en zijn ex-vrouw Norma Gibson is nog steeds gaande. Norma maakt bezwaar tegen Tyrese's poging tot eenhoofdig gezag, wat zou betekenen dat hij hun dochter Shayla meeneemt naar Atlanta om bij hem te komen wonen.

Lees verder
Ex Kourtney Kardashian dreigt met boek met daarin sappige details

10.08.2018 - Younes Bendjima, de kersverse ex van Kourtney Kardashian, zou gedreigd hebben met een boek te komen met daarin allerlei sappige details over de Kardashians, als haar familie niet onmiddellijk ophoudt hem zwart te maken.

Lees verder
Macaulay Culkin weigerde drie keer hoofdrol in Big Bang Theory

10.08.2018 - Macaulay Culkin had een internationaal succesvolle televisieacteur kunnen worden. De Home Alone-acteur werd meermaals benaderd voor een rol in de hitserie The Big Bang Theory, maar bedankte - tot drie keer toe - vriendelijk.

Lees verder
Christina Curry had eetstoornis

09.08.2018 - Christina Curry heeft donderdag onthuld dat ze tien jaar geleden met een eetstoornis kampte. Vlak na de scheiding van haar ouders, Patricia Paay en Adam Curry, had Christina het zo moeilijk dat ze een eetstoornis ontwikkelde. "Ik voelde me verloren, bang en ongelukkig", schreef ze op Instagram bij een oude foto van zichzelf.

Klik voor de foto uit die periode
Niek van der Bruggen onder het mes

09.08.2018 - Veronica-dj Niek van der Bruggen moet binnenkort onder het mes. Hij kampt met een niet werkende nier, vertelde Niek donderdag in De Veronica Middagshow met Niek.

Lees verder
Dave Roelvink stoomt broertje Donny klaar voor Robinson

09.08.2018 - Donny Roelvink vloog gepokt en gemazeld naar een onbewoond eiland voor Expeditie Robinson. De jongste Roelvink-telg werd voordat hij in het vliegtuig stapte klaargestoomd door zijn broer Dave, die in 2016 deelnam aan het survivalprogramma van RTL 5.

Lees verder
Mick Harren na elf dagen op vrije voeten

09.08.2018 - Mick Harren komt donderdag op vrije voeten. De volkszanger mag de behandeling van zijn zaak thuis afwachten, zo heeft de rechter-commissaris van de rechtbank Noord-Holland besloten. Wel moet Harren zich aan bepaalde voorwaarden houden. Hij heeft onder meer een contact- en gebiedsverbod gekregen.

Lees verder
Kim Feenstra herdenkt haar overleden vriend Joshua

09.08.2018 - Vandaag, precies 10 jaar geleden, overleed de toenmalige vriend van Kim Feenstra door een ruzie die uit de hand liep. Samen met zijn dochters staat ze stil bij de overleden Joshua.

Lees verder
Eerste deelnemers Expeditie Robinson (waaronder Jody Bernal) zijn bekend!

09.08.2018 - Influencer Donny Roelvink, zanger Jody Bernal, vlogger Nienke Plas, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en comedian Steven Brunswijk zijn de eerste deelnemers van Kamp Zuid van Expeditie Robinson.

Lees verder
Acteur Cor van Rijn overleden

09.08.2018 - De acteur Cor van Rijn is overleden, heeft zijn familie donderdag bekendgemaakt. Hij stierf afgelopen zaterdag in Amsterdam, 89 jaar oud.

Lees verder
Barbie klaar met drugs en zelfmoordpogingen

09.08.2018 - Het gaat redelijk met Samantha 'Barbie' de Jong na haar tweede zelfmoordpoging, hoewel ze er nog lang niet is.

Lees verder
David Schwimmer het nieuwe liefje van Debra Messing

09.08.2018 - David Schwimmer is te zien in het volgende seizoen van Will And Grace. Zijn personage in de tweede reeks van de reboot is het nieuwe liefje van Grace, gespeeld door Debra Messing.

Lees verder
Moddergooien Brad en Angelina gaat verder

09.08.2018 - De advocaat van Angelina Jolie noemt de reactie van Brad Pitt op de alimentatie-eis van de actrice woensdag 'een schaamteloze poging om de waarheid te verhullen.'

Lees verder
 Superman-actrice Margot Kidder pleegde zelfmoord

09.08.2018 - Margot Kidder, die Lois Lane speelde naast Christopher Reeve's Superman, heeft zelf een einde aan haar leven gemaakt. Dat hebben de autoriteiten in haar woonplaats in de staat Montana woensdag bekendgemaakt.

Lees verder
Glennis Grace gaat uit van eigen kracht in AGT

09.08.2018 - Glennis Grace is nog helemaal in de wolken nu ze door is naar de liveshows van America's Got Talent. De zangeres krijgt van over de hele wereld felicitaties, vertelde ze woensdag.

Lees verder
Piet Paulusma is weer thuis

08.08.2018 - Piet Paulusma heeft het ziekenhuis verlaten. Vorige week woensdag werd hij opgenomen met een acute verstopping in zijn dikke darm, maar inmiddels is hij weer thuis.

Lees verder
Column Patty Brard

08.08.2018 - Eigenlijk was ik nog niet van plan te vertellen over het proefprogramma dat ik vorige week gemaakt heb met Fred van Leer, maar ik ga er nu toch een beetje van verklappen, zonder te veel van het hele format prijs te geven. De reden? Met pijn in mijn hart heb ik van de week het nieuws gevolgd over Barbie, haar ex-man Michael van der Plas en hun kinderen Angelina en Milano. We weten inmiddels allemaal wel dat het niet goed gaat met Barbie en dat Michael met gezwinde spoed terug moest komen uit Spanje om zich wederom over de kleintjes te ontfermen. Inmiddels is besloten dat de twee bij hun opa’s en oma’s geplaatst worden totdat een stabieler thuisfront bij papa mogelijk is, terwijl mama in een kliniek in Schotland zichzelf terug gaat proberen te vinden.

Lees verder
Ariana Grande gewond tijdens Carpool Karaoke

08.08.2018 - Ariana Grande is gewond geraakt tijdens de opnames van James Cordens Carpool Karaoke. De zangeres bezeerde haar hand, maar kan er gelukkig wel om lachen.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1369 |