×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Veel bezoekers bij graf prins Friso

12.08.2018 - Enkele witte rozen markeerden zondag het graf van prins Friso op het kerkhof bij de Stulpkerk in Lage Vuursche. De prins overleed precies vijf jaar geleden, op 12 augustus 2013.

Lees verder
Glennis Grace: 'Ik kan AGT winnen'

12.08.2018 - Glennis Grace drong deze week door tot de kwartfinales van America's Got Talent (AGT). De Amsterdamse zangeres deed dat met een vertolking van Nothing Compares 2 U van Prince. Maandag vliegt ze weer naar Los Angeles waar zij zich voorbereidt op de liveshow van 21 augustus (22 augustus Nederlandse tijd). Welk nummer ze dan ten gehore brengt is nog geheim, zegt Grace. 'Het is in ieder geval een heel moeilijk nummer.'

Lees verder
Mick Harren haalt uit naar Peter R. de Vries

12.08.2018 - Mick Harren heeft op Facebook uitgehaald naar Peter R. de Vries. De zanger is boos dat de misdaadverslaggever vrijdag in RTL Boulevard insinueerde dat Harren bang voor hem is.

Lees verder
 Thomas Markle loog tegen prins Harry

12.08.2018 - Thomas Markle heeft opnieuw, en naar eigen zeggen voor de allerlaatste keer, details over zijn gesprekken met zijn dochter Meghan en haar man prins Harry naar buiten gebracht.

Lees verder
Zomertoneelstuk Katja Schuurman en Thijs Römer in première

12.08.2018 - Katja Schuurman gaat een maand lang met haar ex-man Thijs Römer de film Blind Date van Theo van Gogh op het toneel brengen. Zondag is het toneelstuk voor het eerst te zien in het Amsterdamse DeLaMar theater.

Lees verder
Nieuwe liefde voor vader OG3NE-zusjes

12.08.2018 - Ricardo Vol, de vader van de OG3NE-zussen is weer verliefd. Vorig jaar juli overleed zijn vrouw Isolde aan de gevolgen van de ziekte kanker. Janine is de nieuwe vrouw in zijn leven.

Klik voor de foto van Ricardo en zijn nieuwe vriendin
'Energieke' Pink terug op podium na ziekte

11.08.2018 - Pink stond zaterdagavond weer op het podium. De 38-jarige zangeres, die de afgelopen dagen meerdere concerten af moest gelasten vanwege gezondheidsproblemen, maakte tijdens haar concert in Sydney een 'energieke indruk'.

Lees verder
John Mayer slachtoffer van inbraak

11.08.2018 - John Mayer is vrijdag het slachtoffer geworden van een inbraak. De dader of daders keerden zijn hele huis in Beverly Hills ondersteboven en namen voor ruim 100.000 tot 200.000 dollar aan spullen mee. De buit bestond onder meer uit kostbare horloges.

Lees verder
Peter Faber had heimwee naar intensive care

11.08.2018 - Peter Faber had na zijn ingrijpende openhartoperatie in januari een vreemd soort heimwee naar de intensive care. De acteur is daarom nog een paar keer teruggekeerd naar het ziekenhuis.

Lees verder
Bijzonder moment: zoontje André Hazes ziet voor het eerst zijn vader optreden

11.08.2018 - André Hazes had wel erg bijzonder publiek tijdens zijn optreden op Bonaire. Zijn zoontje kwam voor het eerst kijken!

Lees verder
Mabel kijkt terug op vreugde en verdriet

11.08.2018 - Prinses Mabel is zaterdag vijftig geworden. Ze is het weekeinde vrijdag al feestend begonnen met het bijwonen van de bruiloft van Rolf Snoeren, de 'helft' van haar favoriete modeduo Viktor & Rolf. De bijzondere mijlpaal zelf wordt gevierd met haar dochters Luana en Zaria, en met 'mijn familie en zij die mij dierbaar zijn' zoals Mabel eerder liet weten.

Lees verder
Humberto Tan kreeg lesje in nederigheid

11.08.2018 - Humberto Tan kijkt nog altijd met moeite terug op zijn laatste periode bij RTL Late Night. De kijkcijfers daalden steeds en uiteindelijk moest hij plaatsmaken. 'Dit is de slechtste periode in mijn 25-jarige televisiecarrière', zegt de presentator

Lees verder
Mick Harren vond cel 'hel op aarde'

11.08.2018 - Mick Harren heeft vreselijk veel spijt van het bedreigen van zijn voormalige stiefzoon in een horecazaak in Purmerend. 'Ik heb er echt heel veel spijt van. Ik zeg je eerlijk, het is de hel op aarde,' zei Mick over zijn tijd in de cel. 'En ik begrijp dat je gestraft moet worden voor je daden. Nou ik heb nu al mijn portie gehad, en ik weet nog niet wat mij te wachten staat.'

Lees verder
Mabel bij bruiloft ontwerper Rolf Snoeren

11.08.2018 - Prinses Mabel heeft samen met Rolf Snoeren gevierd dat hij in het huwelijksbootje is gestapt. De mode-ontwerper, bekend van ontwerpersduo Viktor en Rolf, trouwde vrijdag in Amsterdam met zijn partner Brandon.

Lees verder
Rechter waarschuwt Ben Affleck en Jennifer Garner

10.08.2018 - Ben Affleck en Jennifer Garner zijn gewaarschuwd door de rechtbank van Los Angeles. Als het acteurskoppel niet opschiet met het afronden van hun scheiding zal de rechter de zaak niet meer behandelen.

Lees verder
Justin Timberlake schrijft boek over leven

10.08.2018 - Justin Timberlake is nu ook een auteur. De 37-jarige zanger maakte vrijdag bekend dat hij zijn eerste boek heeft geschreven. Hindsight & All the Things I Can't See In Front Of Me staat vol foto's en verhalen over belangrijke momenten in zijn leven.

Lees verder
John de Bever beschuldigd van plagiaat

10.08.2018 - John de Bever is deze week twee keer beschuldigd van plagiaat. Eerst kwam collega-zanger Ronnie van Bemmel met het verwijt dat De Bever het liedje Laat Het Licht Maar Uit heeft 'gestolen', daarna was het zanger Winnie Adriaansz die zijn woede uitte over de versie van Jij Krijgt De Lach Niet Van Mijn Gezicht, waarmee De Bever scoorde tijdens het EK vrouwenvoetbal in 2017.

Lees verder
Bill Murray gooit fotograaf tegen deur

10.08.2018 - Bill Murray heeft deze week een fotograaf vastgepakt en tegen een deur gegooid omdat hij dacht dat de man foto's van hem maakte. De bekende fotograaf Peter Simon (71) ontkent tegenover Boston Globe dat hij op zoek was naar de 67-jarige acteur.

Lees verder
Katja Schuurman trouwt komend voorjaar

10.08.2018 - Katja Schuurman trouwt in het voorjaar van 2019 met Freek van Noortwijk. De 43-jarige actrice en de veertien jaar jongere chef-kok zijn al ruim twee jaar verloofd.

Lees verder
Afrojack zegt plotseling jubileumconcert af

10.08.2018 - Afrojack heeft zijn jubileumconcert volgende maand in Rotterdam Ahoy afgezegd. Het optreden van de 30-jarige dj gaat niet door vanwege onvoorziene omstandigheden'.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1369 |