×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Twitteraars nemen het op voor neergesabelde Maan

11.10.2018 - Op Twitter nemen mensen het op voor Maan. De zangeres kreeg woensdagavond op social media kritiek over zich heen om haar vertolking van Het dorp van Wim Sonneveld in de uitzending van De wereld draait door.

Lees verder
Goed nieuws: zoontje William Rutten mag het ziekenhuis verlaten

11.10.2018 - Het pasgeboren zoontje van William Rutten mag het ziekenhuis verlaten! Ruim een week geleden werd hij met hoge koorts in het ziekenhuis opgenomen.

Lees verder
Channing Tatum aan het daten geslagen met Jessie J

11.10.2018 - Channing Tatum is na zijn scheiding van Jenna Dewan weer terug op de markt en de Britse zangeres Jessie J lijkt de gelukkige te zijn die met hem aan het daten is geslagen. De twee zouden elkaar momenteel regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake. Dit meldt een bron aan Entertainment Tonight. Channing en Jesse hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte.

Lees verder
 'Selena Gomez opgenomen in kliniek'

11.10.2018 - Het gaat niet goed met Selena Gomez. De entertainer werd de afgelopen weken tot twee maal toe opgenomen in het ziekenhuis, waarbij ze de laatste keer een mentale inzinking kreeg. Naar aanleiding daarvan is ze nu opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt.

Lees verder
Verne 'Mini-Me' Troyer pleegde zelfmoord

10.10.2018 - De dood van acteur Verne Troyer is officieel aangemerkt als zelfmoord. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van het rapport van de lijkschouwer.

Lees verder
Dochtertje Chantal Bles in het ziekenhuis

10.10.2018 - Jada, het tweejarige dochtertje van styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos, is afgelopen week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het meisje had hoge koorts, zo liet Chantal woensdag weten via Instagram Stories.

Lees verder
Kluun en Saskia Noort zijn meer dan vrienden

10.10.2018 - Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, en Saskia Noort zijn meer dan alleen vrienden. Van een relatie willen de schrijvers echter nog niet spreken, zo reageerde een woordvoerder in RTL Boulevard op geruchten over liefdesrelatie.

Lees verder
Beyoncé herenigd met haar vader

10.10.2018 - Het lijkt erop dat Beyoncé en haar vader Matthew Knowles hun al jarenlang durende ruzie hebben bijgelegd. Dinsdag kwam er een einde aan de On The Run II Tour van Beyoncé. Na afloop van het laatste concert van deze tour plaatste Beyoncé een foto mét haar ouders op Instagram.

Lees verder
Prins George en prinses Charlotte zijn vrijdag bruidsjonker en -meisje

10.10.2018 - Prins George en prinses Charlotte, de oudste twee kinderen van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, zijn vrijdag zoals verwacht weer bruidsjonker en -meisje. Dit keer tijdens het huwelijk van prinses Eugenie en Jack Brooksbank, zo maakte het Britse hof woensdag bekend.

Lees verder
Naomi van As en Sven Kramer onthullen geslacht baby

10.10.2018 - Eind april maakten Naomi van As en Sven Kramer bekend een kindje te verwachten. Vandaag onthulden ze dat ze de ouders worden van een meisje.

Lees verder
Dochter Irene Moors timmert aan de weg als model

10.10.2018 - Irene’s dochter timmert hard aan de weg om model te worden.’ Ze doet het af en toe voor een bureau, maar ook voor allerlei evenementen. Het is dus niet op dagelijkse basis. Soms komt er een leuke opdracht voorbij en dan staat ze weer even met een vrolijke lach en een tasje, sjaaltje of blouse op de foto’, vertelt Irene trots aan Weekend.

Lees verder
Kjeld Nuis zet tattoo voor zoontje Jax

10.10.2018 - Kjeld Nuis heeft er een tatoeage bij! De schaatser liet zijn zoontje Jax als tattoo vereeuwigen op zijn kuit.

Lees verder
Owen Wilson onverwachts voor de derde keer vader!

10.10.2018 - Owen Wilson bevestigt woensdag, nadat hij een vaderschapstest had ondergaan, dat hij vader is geworden van een derde kind. De moeder van het meisje bracht afgelopen juni naar buiten dat Wilson de vader is van haar kind. De acteur bood hierna aan om een vaderschapstest te doen. Nu mag hij zich dus niet alleen vader noemen van zijn twee zoontjes, maar ook van een dochter.

Lees verder
Hans van der Togt keert terug naar Amsterdam

10.10.2018 - Hans van der Togt is definitief teruggekeerd naar Amsterdam, waar hij nog altijd zijn eigen woonboot heeft in het centrum van de stad.

Lees verder
Column Patty Brard

10.10.2018 - Voor Expeditie Robinson bleef ik tot nu toe niet speciaal thuis, maar daar gaat na de laatste aflevering verandering in komen. Ik ben team Corry Konings. RTL vraagt de laatste seizoenen ook wat oudere kandidaten mee, die het natuurlijk niet moeten hebben van het winnen van de spelletjes, maar wel van de tactiek om erdoorheen te zwijnen. Of Corry er nog inzit vanwege haar tactische spel of door haar doorzettingsvermogen weet ik niet, maar ik vermoed toch dat de generatie van Corry Konings een betere focus heeft en bovenal een veel groter doorzettingsvermogen.

Lees verder
Nu in de winkel!

10.10.2018 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
 Beckhams verkopen huis in LA voor 30 miljoen

10.10.2018 - David en Victoria Beckham hebben hun stulpje in Beverly Hills definitief van de hand gedaan. Het stel verkocht hun villa voor 30 miljoen euro tijdens een 'stille verkoop', wat inhoudt dat het pand niet via de reguliere weg te koop stond.

Lees verder
Ben Affleck alweer alleen

09.10.2018 - Ben Affleck is alweer klaar met zijn korte flirt met Playboy-model Shauna Sexton. De acteur wil afstand nemen om zich volledig te richten op zijn herstel na een alcoholverslaving.

Lees verder
Irene Moors wordt verrast met supriseparty

09.10.2018 - Irene Moors was behoorlijk verrast toen ze maandag plots werd getrakteerd op een surpriseparty naar aanleiding van haar dertigjarig televisiejubileum. 'Ik wilde eigenlijk meteen weg.'

Lees verder
Angela Groothuizen en Chantal Janzen in Amerikaanse tv-show

09.10.2018 - Angela Groothuizen en Chantal Janzen werken mee aan een nieuw Amerikaans tv-programma. Het gaat waarschijnlijk om de CBS-show The World's Best, een talentenjacht waarbij de acts niet alleen door een Amerikaanse jury worden beoordeeld maar ook door vijftig entertainmentexperts uit de hele wereld.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1395 |