×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

26.09.2007 - Lange Frans heeft niet lang kunnen genieten van zijn vrijgezellenbestaan. De Nederlandse rapper heeft namelijk een nieuwe liefde gevonden in amazone Daniëlle van Aalderen.

Lees verder

26.09.2007 - Afgelopen vrijdagochtend een uur of half elf. Een spannende dag voor Ruud de Wild. Vandaag zal de met zijn werkgever in onmin levende radio-dj voor de tweede keer in het huwelijk treden. Beloofde de 38-jarige Ruud eerder eeuwige trouw aan Tatum Dagelet, dit keer is Aafke de gelukkige.

Lees verder

26.09.2007 - De vriendin van Victor Reinier, Kim Petit,  ligt in coma. Haar toestand is kritiek.

Lees verder

26.09.2007 - 'Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

25.09.2007 - Froukje de Both maakt in drie categorieën kans op Het Lelijk Ding. Deze prijs is dit jaar door Veronica Magazine in het leven geroepen om de slechtste programma's en presentatoren van Nederland 'te eren'.

Lees verder

25.09.2007 - De Nederlandse Spoorwegen doen aangifte tegen BNN-presentatrice Nicolette Kluijver. De verslaggeefster van het programma Try before you die liet zondag op televisie zien hoe zij aan de noodrem trok in een trein tussen Amsterdam en Lelystad.

Lees verder

24.09.2007 - Rossana Lima is vanmiddag in het ziekenhuis van Zaandam bevallen van een kerngezonde zoon. Voetballer Patrick Kluivert en zijn vriendin hebben hun baby Shane Patrick Kluivert genoemd.

Lees verder

24.09.2007 - Bas Muijs speelt een rol in de nieuwe Nederlandse speelfilm Snuf de Hond in oorlog. Hierin brengt de acteur, bekend van de series Goeden Tijden, Slechte Tijden en Voetbalvrouwen, het personage van kapitein Brandenburg tot leven.

Lees verder

20.09.2007 - 'Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

19.09.2007 - Het was maandag groot feest voor Bas van Toor alias Clown Bassie. De clown kreeg niet alleen de eerste DVD van zijn nieuwe serie 'De speurtocht naar Charlie' uitgereikt, ook is Bas van Toor 72 jaar geworden. Onze Weekend fotograaf Mario Nap was aanwezig op het feestje in Bilthoven. Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

19.09.2007 - Hij kan het weten. Royalty-verslaggever Marc van der Linden is ervan overtuigd, de hemel zij geprezen, dat Máxima haar steeds saaier wordende mantelpakken voorlopig aan de wilgen heeft gehangen. Tijdens de opening van het dansfestival in het Muziektheater in Amsterdam liet Máxima eindelijk weer eens zien hoe ongelooflijk sexy ze kan zijn. Het bont gekleurde korte, maar vooral ook (zeker voor prinsessenmaatstaven) blote jurkje trok ieders aandacht. En Máxima? Die genoot er overduidelijk van.

Lees verder

14.09.2007 - Sander Vahle heeft voor het eerst gesproken sinds de breuk met Linda de Mol. De regisseur voelt zich gedwongen om uitspraken in de pers te doen na alle ‘misselijkmakende artikelen’.

Lees verder

12.09.2007 - Helemaal kapot was Gijs Staverman toen zijn vriendin Pearl hem van het ene op het andere moment verliet voor de veel oudere ex-autocoureur Toine Hezemans.

Lees verder

12.09.2007 - 'Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

12.09.2007 - Linda's ex-man Fred Reuter gelooft niet dat Linda's overvolle agenda de reden is dat zij en Sander Vahle uit elkaar zijn. Hij heeft zo zijn eigen ideeën over de oorzaak van hun stuk gelopen relatie.

Lees verder

12.09.2007 - Maandagavond waren regisseur Robert Farrelly en actrice Michelle Monaghan in Nederland ter promotie van de film The Heartbreak Kid. Bekijk hieronder de video!

Lees verder

12.09.2007 - Jan Smit gaat internationaal met zijn kledinglijn! De jeans die binnenkort aan het assortiment worden toegevoegd, zullen in New York verkocht gaan worden.

Lees verder

12.09.2007 - Zanger Marco Borsato kreeg in de afgelopen elf jaar dat de TMF Awards bestaan elke editie één of meerdere awards. In totaal heeft hij al 21 beelden op zijn schoorsteenmantel staan.

Lees verder

12.09.2007 - Nederland gonst nog na van de schok van vorige week. Het overkomt één op de drie stellen, en nu dus ook Linda de Mol en Sander Vahle. In plaats van dat de ideale schoondochter haar geliefde eindelijk – hoe lang hebben we er met z’n allen niet naar uitgekeken? – in vol ornaat het jawoord zou geven, kozen zij onverwacht voor een time-out.

Lees verder

11.09.2007 - Gisteravond was de prèmiere van de nieuwe Nederlandse komedie Sextet, geregisseerd door Eddy Terstall. Onze Weekend fotograaf Mario Nap was ook aanwezig om de vele BN’ers op de rode loper te filmen. Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder
| 1 | ... | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 |