×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

09.10.2007 - Prins Floris, de jongste zoon van prinses Margriet, is vader geworden. Zijn vrouw Aimée is dinsdag om 04.37 uur in het VU ziekenhuis in Amsterdam bevallen van een kerngezonde dochter: Magali.

Lees verder

09.10.2007 - Humberto Tan is door luisteraars van radiozender Q-music verkozen tot knapste kale BN'er. De sportpresentator kreeg dinsdag de Kaal Is Het Helemaal Bokaal uitgereikt.

Lees verder

09.10.2007 - Fans van Jan Smit hebben maar mazzel. Ze kunnen alles over hem te weten komen tijdens zijn reality soaps, bijna ieder weekend treedt hij wel ergens op in het land, ze weten hoe hij er in zijn onderbroek uitziet én ze kunnen een hele garderobe à la Jan bij elkaar shoppen in de C&A!

Lees verder

09.10.2007 - Robert Jensen heeft de prijs voor Het Lelijk Ding geweigerd. De talkshowhost had de eer de eerste winnaar te zijn van de prijs voor de slechtste televisiepresentator van Nederland. Ook Holland's Next Top Model-presentatrice Yfke Sturm, die is uitgeroepen tot slechtste televisiepresentatrice van Nederland, wilde het beeldje niet.

Lees verder

09.10.2007 - Ruud de Wild is al maanden niet meer op Radio 538 te horen. Ruud ging op 30 juli voor 4 weken op vakantie, maar de radio-dj meldde zich na zijn vakantie op 27 augustus ziek. Momenteel gaan er steeds meer geruchten dat Giel Beelen de overstap van 3FM naar 538 gaat maken.

Lees verder

08.10.2007 - Velen sites dachten vandaag dat ze een echte scoop over Nicolette van Dam hadden. Eindelijk, de nieuwe vriend van Nicolette is ontmaskerd! Weekend-lezers waren hier allang van op de hoogte, want laten wij dat nou al drie weken terug in het blad bekend gemaakt hebben...

Lees verder

04.10.2007 - 'Finally' presenteerde de 36-jarige soulzangeres Berget Lewis afgelopen maandag haar debuutalbum in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Weekend TV was ook van de partij en vroeg aan verschillende BN’ers wat zij van de zangeres vonden.Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

04.10.2007 - Van Dobben gaat het presteren om de grootste croquet ooit te maken.  Het is alleen nog niet duidelijk welke vulling de croquet krijgt. Wordt het een originele rundvlees- of een bier-, appeltaart, erwtensoep- of haringcroquet?

Lees verder

04.10.2007 - Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan zijn al zeven jaar een stel. Dat is voor Winston aanleiding om het aanstaande huwelijk aan te kondigen.

Lees verder

04.10.2007 - Dick Maas heeft de titel van zijn komedie De Botox Methode aangepast. De film wordt nu uitgebracht onder de titel Moordwijven, zo maakte Independent Films donderdag bekend. De aanpassing komt nadat het Amerikaanse bedrijf Allergan, dat botox produceert, dreigde met een rechtszaak.Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

04.10.2007 - Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

03.10.2007 - Jan Smit treedt op tijdens de TMF Awards. Dat heeft de muziekzender woensdag bekendgemaakt. De Volendamse zanger maakt ook kans op een prijs, want hij is genomineerd voor een TMF NL Award.

Lees verder

03.10.2007 - Binnen een jaar tijd heeft Eigen Huis en Tuin-tuinman Lodewijk Hoekstra zijn langgezochte soulmate gevonden. Bovendien is er een kindje onderweg.

Lees verder

03.10.2007 - Zo verliefd was Linda de Mol nog nooit! Tenminste dat vernemen wij uit haar directe omgeving. Volgens onze bronnen laat de blonde tv-ster geen gelegenheid voorbij gaan om, giechelend als een verliefde puber, sms’jes te versturen. Insiders weten het zeker: Linda is tot over haar oren verliefd, maar.... Wordt het de fitnessleraar, de Belg, de cabaratier of de vrouwengek?Nieuwsgierig naar het hele verhaal? Koop de Weekend van deze week!

Lees verder

03.10.2007 - De rust is teruggekeerd in huize Breukhoven. Alhoewel... Na de hectiek van de afgelopen maanden wegens de, zo wisten sommige mensen zeker, op handen zijnde scheiding van het glamourpaar en alle daarbij horende consternatie, heeft het geluid van advocatenstemmen (het paar won diverse rechtszaken) plaatsgemaakt voor babygehuil.  Beter, denk ik dan.

Lees verder

02.10.2007 - Wendy van Dijk heeft een tatoeage op haar pols laten zetten als eerbetoon aan haar overleden vader.

Lees verder

02.10.2007 - Nicolette van Dam is genomineerd voor een Gouden Ui in de categorie voor slechtste actrice, voor haar rol in de film Zoop in Zuid-Amerika.

Lees verder

01.10.2007 - Na veel geheimzinnig gedoe gaf Frans Bauer afgelopen maart eindelijk toe. Frans en zijn grote liefde Mariska gaan volgend jaar trouwen. Maar de 33-jarige zanger heeft nu opnieuw een hint gegeven.

Lees verder

28.09.2007 - De vriend van Bridget Maasland is voor de grap voor haar door zijn knieën gegaan. De presentatrice ving onlangs op de bruiloft van een bevriend stel voor de derde keer in haar leven het bruidsboeket. "Ze riep: 'drie keer is scheepsrecht', waarop ik de grap afmaakte en haar een aanzoek deed", vertelt Pepijn.

Lees verder

28.09.2007 - Begin dit jaar vond het tweede seizoen van Sterren dansen op het IJs plaats. De Bekende Nederlanders stonden op dat moment nog rijendik voor de deur bij SBS, maar dat is voor serie 3 niet het geval. De ‘BN’ers’ die nu gaan deelnemen aan de show passen niet bij de status A- en vaak ook niet bij B-artiest, maar meer bij het type Z-artiest.

Lees verder
| 1 | ... | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 |