×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

17.10.2007 - Antonie Kamerling krijgt een belangrijke bijrol in het tweede seizoen van de serie Voetbalvrouwen. Hij gaat de minnaar spelen van Liz, de rol van Leontine Borsato.

Lees verder

17.10.2007 - Afgelopen vrijdag presenteerde Jim Bakkum zijn vierde cd, genaamd Vrij, in Haarlem. Dit is het eerste Nederlandstalige album van de zanger. Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

17.10.2007 - BNN-presentatrice Nicolette Kluijver moet zich later deze week melden bij de spoorwegpolitie voor verhoor. Ze trok onlangs aan de noodrem van een trein en moet zich daarvoor verantwoorden.

Lees verder

17.10.2007 - Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

16.10.2007 - Gisteravond mocht Katja in het programma Try before you die! Van BNN zich eens lekker uitleven. Even lekker tongzoenen met Sophie Hilbrand. De eerste poging zag er een beetje fake uit, dus moesten ze het de tweede keer eens echt laten zien...Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

16.10.2007 - Yolanthe Cabau van Kasbergen verschijnt over een jaar misschien wel als blondine op de rode lopers van Nederland. De brunette is erg blij met haar haarkleur, maar zou het best spannend vinden om eens een ander kleurtje uit te proberen. "Wie weet zie je me over een jaar wel met blonde krullen. À la Shakira", lacht Yolanthe.

Lees verder

16.10.2007 - Jan Smit is nog steeds niet helemaal de oude. Nadat de Volendamse zanger eerder geveld werd door een zware griep, moet hij nu van zijn arts al zijn optredens tot en met donderdag afzeggen.

Lees verder

16.10.2007 - Na weken van speculatie is bevestigd dat Ruud de Wild weggaat bij radiozender 538. Dat meldde RTL Boulevard gisteravond.

Lees verder

15.10.2007 - Anouk heeft voor haar nieuwe videoclip Jonas Ackerlund weten te strikken. Een onbekende naam zal je denken, maar deze regisseur heeft in het verleden videoclips geregisseerd voor Madonna en Maroon 5. Anouk wil zich onderscheiden in Nederland als het om videoclips gaat.

Lees verder

12.10.2007 - Chantal Janzen, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Paulien Huizinga zijn de winnaressen geworden van de Beau Monde Awards 2007. De prijzen van het tijdschrift werden donderdagavond uitgereikt in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Lees verder

12.10.2007 - Zanger en Bekende Nederlander Johan Vlemmix is één van de negen personen die heeft gesolliciteerd op de burgemeestersvacature in Eindhoven.

Lees verder

12.10.2007 - Adam Curry beweert een affaire te hebben gehad met Caroline Tensen. En dat niet alleen: als we de voormalige dj moeten geloven, is hij in het bezit van naaktfoto's van de presentatrice.

Lees verder

11.10.2007 - Na het overweldigende succes van Elvis and more, waarbij maar liefst 7500 fans aanwezig waren, presenteren artiesten René Shuman & Angel-Eye een uniek Kerstfeest. In samenwerking met het supermarktketen Jan Linders.

Lees verder

11.10.2007 - Het liedje Mijn vaderland van Frans Bauer is gekozen tot het 'nieuwe Nederlandse volkslied'. De VPRO had woensdag een wedstrijd uitgeschreven waarin artiesten een lied konden inzenden om het Wilhelmus mee te vervangen. De VPRO had de verkiezing uitgeroepen in het kader van de Week van de Democratie.

Lees verder

11.10.2007 - Christine van der Horst gaat trouwen met haar vriend Dave Post. Het stel is acht maanden samen, maar wist al snel dat ze elkaar het jawoord wilden geven.

Lees verder

10.10.2007 - Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

10.10.2007 - In het appartementencomplex waar Georgina Verbaan en Jort Kelder samenwonen is in de gemeenschappelijke tuin een lijk gevonden.

Lees verder

10.10.2007 - Weekend treft Georgina zonder haar vriend Jort Kelder aan na afloop van de uitreiking van de Gouden Kalveren in Utrecht. Denken Jort en Georgina al na over kinderen?

Lees verder

10.10.2007 - Vorige week bracht Weekend een exclusieve fotoreportage van Connie, Hans en hun drie maanden jonge kleindochter Soraiya uit. Deze week kunnen wij melden dat Constanza weer in verwachting is!

Lees verder

10.10.2007 - Wat een timing! Volgens de opiniepeilingen van Maurice de Hond heeft de PvdA een historisch dieptepunt bereikt. Ik vrees dat Wouter Bos momenteel dan ook niet in een al te beste stemming verkeert. En dat terwijl we elkaar deze week in de rechtbank zullen treffen... De minister is nog steeds boos over een door ons in alle onschuld geplaatste foto van hem en zijn dochtertje.

Lees verder
| 1 | ... | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | ... | 1436 |