×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

09.11.2007 - Estelle Gullit verhuist met Ruud mee als hij trainer wordt in Los Angeles. Ruud heeft een driejarig contract getekend als coach van de voetbalclub Los Angeles Galaxy. Het stel heeft niet lang over het aanbod hoeven nadenken. "Het is een enorme uitdaging", vertelt Estelle. En ze neemt stylist Leco mee!

Lees verder

08.11.2007 - Nu het definitief over is tussen Linda de Mol en Sander Vahle, omdat Sander Linda verlaten heeft voor Heleen Hofstee, komt de voogdij aan de orde. Het laatste wat Sander wil is zijn kinderen minder zien.

Lees verder

08.11.2007 - Jan Smit moet een operatie ondergaan aan zijn stembanden. Dit bleek gisteren na een controle door de twee behandelende KNO- specialisten van Jan in een Rotterdams ziekenhuis.

Lees verder

07.11.2007 - Twaalf Bekende Nederlandse vrouwen staan als pin-up afgebeeld op de nieuwe verjaardagskalender van de Dutchypuppy Foundation.Bekijk hieronder de foto's!

Lees verder

07.11.2007 - 'Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

07.11.2007 - Soms is het moeilijk de balans te vinden tussen rust en onrust. Na een week hard werken, waarin het halve gezin de nachten ook nog eens brakend in de badkamer heeft doorgebracht (lees: met alle liefde als een gek continu bedden verschonen en pyjama’s wassen), wil je op zondag eigenlijk nog maar één ding, rust! Máár... ook weer niet te veel.

Lees verder

06.11.2007 - Good God is de voorloper van Anouk's nieuwe album Who's Your Momma, dat op 23 november in de winkels zal liggen. Om deze nieuwe plaat te promoten zal de zangeres in het voorjaar een aantal grote shows geven in onder meer het Gelredome en het Antwerpse Sportpaleis. De clip van het nummer Good God is geregisseerd door Jonas Åkerlund, die eerder clips maakte voor U2, Robbie Williams, Madonna en The Prodigy.Klik hier om de clip te bekijken!

Lees verder

06.11.2007 - Illusionist Hans Klok was gisteravond toch aanwezig op de wereldpremière van zijn eigen documentaire See You In Vegas, in theater Tuschinski in Amsterdam. Zijn verschijnen was onzeker geworden omdat zijn vlucht vanuit Las Vegas werd geschrapt.

Lees verder

05.11.2007 - Illusionist Hans Klok is vanavond waarschijnlijk niet aanwezig op de première van zijn eigen documentaire See You In Vegas, in theater Tuschinski in Amsterdam.

Lees verder

05.11.2007 - Actrice Lieke van Lexmond staat volgende maand in het kerstnummer van Playboy. Lieke volgt daarmee BN'ers op als Bridget Maasland, Tanja Jess, Froukje de Both en Katja Schuurman.

Lees verder

02.11.2007 - Jan Smit komt maandag vanuit het niets binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. Met zijn single Dan volg je haar benen weet hij So you wanna be a popstar-winnares Maaike net van de hoogste positie af te houden. Zij komt met Don't look for me binnen op de tweede plaats van de hitlijst.

Lees verder

02.11.2007 - Een stunt om het nieuwe programma van Gordon op Radio 538 te promoten, is vrijdag in het water gevallen. "Het was eigenlijk best eng", vertelde Gordon vanaf een boot op het IJsselmeer.

Lees verder

01.11.2007 - "De breuk tussen Linda de Mol en Sander Vahle is definief." Met deze zin maakte de manager van De Mol het nieuws per mail bekent voor heel Nederland, en zo ook Gordon. Terwijl de meesten een paar tellen silstaan bij de mededeling en daarna hun dagelijkse werkzaamheden oppaken, neemt Gordon de tijd om uitgebreid een potje te gaan janken."

Lees verder

31.10.2007 - Nu Ellemieke ten huwelijk is gevraagd door haar geliefde, topkok Sergio Herman, hoopt ze ook haar babywens in vervulling te laten gaan. "Ik wil niets liever dan een kindje!"

Lees verder

31.10.2007 - Het tijdschrift PAPA! Veilt in samenwerking met IKEA tien gepimpte kinderloopwagentjes voor het goede doel.Klik hier om te bieden!

Lees verder

31.10.2007 - Of er een vervolg komt op de populaire serie Gooische Vrouwen is nog niet beslist, maar wel is duidelijk dat Annet Malherbe (Willemijn Lodewijkx) daar geen deel meer van zal uitmaken.

Lees verder

31.10.2007 - Sander Vahle, de ex van Linda de Mol, zou zijn gevallen voor de achterbuurvrouw van zijn zwager John de Mol.

Lees verder

30.10.2007 - Van 23 oktober tot en met 30 oktober ging Weekend op reis naar Turkije. In De Vakantiespecial van Weekend maakten de lezers kans op een zevendaagse reis naar Antalya. Tijdens deze week had Weekend speciaal voor de Weekendlezers een sprankelend programma samengesteld met drie grote feestavonden vol muziek en amusement. Tijdens dit grote vakantiefeest waren er verschillende artiesten aanwezig waaronder; Rob Ronalds, Elz Bakker en Alex.Benieuwd hoe het was? Bekijk de video hieronder!

Lees verder

30.10.2007 - De manager van Anouk sleept haar voor de rechter. De zangeres zette haar band en manager vorige maand aan de kant, na een kort mailtje te hebben gestuurd. Al maandenlang heeft Anouk haar rekeningen aan de manager niet betaald.

Lees verder

30.10.2007 - Idols-jurylid Gordon wordt bedreigd. De entertainer heeft de afgelopen tijd meerdere boze e-mails gekregen, waarin hij wordt ‘verzocht’ op te houden met zijn kritiek.

Lees verder
| 1 | ... | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | ... | 1436 |