×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

12.09.2007 - Maandagavond waren regisseur Robert Farrelly en actrice Michelle Monaghan in Nederland ter promotie van de film The Heartbreak Kid. Bekijk hieronder de video!

Lees verder

12.09.2007 - Jan Smit gaat internationaal met zijn kledinglijn! De jeans die binnenkort aan het assortiment worden toegevoegd, zullen in New York verkocht gaan worden.

Lees verder

12.09.2007 - Zanger Marco Borsato kreeg in de afgelopen elf jaar dat de TMF Awards bestaan elke editie één of meerdere awards. In totaal heeft hij al 21 beelden op zijn schoorsteenmantel staan.

Lees verder

12.09.2007 - Nederland gonst nog na van de schok van vorige week. Het overkomt één op de drie stellen, en nu dus ook Linda de Mol en Sander Vahle. In plaats van dat de ideale schoondochter haar geliefde eindelijk – hoe lang hebben we er met z’n allen niet naar uitgekeken? – in vol ornaat het jawoord zou geven, kozen zij onverwacht voor een time-out.

Lees verder

11.09.2007 - Gisteravond was de prèmiere van de nieuwe Nederlandse komedie Sextet, geregisseerd door Eddy Terstall. Onze Weekend fotograaf Mario Nap was ook aanwezig om de vele BN’ers op de rode loper te filmen. Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

10.09.2007 - De kogel is door de kerk: misdaadverslaggever Peter R. de Vries komt vanaf februari volgend jaar écht met een talkshow over sport, misdaad en media, dit wordt gemeld op de misdaadblog van Aktueel Sportief.

Lees verder

10.09.2007 - Emile Ratelband is voor de zesde keer vader geworden. Zijn 21 jaar jongere vrouw Moon beviel zondag van een gezonde dochter, genaamd Royce Romée. Royce is vernoemd naar de Rolls Royce, net als de oudste zoon van Emile, die Rolls heet.

Lees verder

10.09.2007 - Na een zware week zijn Jan Smit en zijn vriendin Yolanthe even aan het ontspannen in Rome. De twee werden gezien bij het Colosseum in de Italiaanse hoofdstad.

Lees verder

07.09.2007 - Paskal Jakobsen van de Zeeuwse band Bløf gaat trouwen. De zanger vroeg zijn vriendin Doortje ten huwelijk tijdens een bruiloft, vlak voordat hij een nieuw liedje ging zingen. Het huwelijk vindt volgend jaar plaats in april.

Lees verder

06.09.2007 - Kim, de vriendin van acteur Victor Reinier, heeft woensdagochtend in Maastricht een zelfmoordpoging gedaan. Ze ligt momenteel zwaargewond in het ziekenhuis.

Lees verder

05.09.2007 - De wereld van Yolanthe Cabau van Kasbergen stortte in toen ze afgelopen weekend te horen kreeg dat haar vader Xavier Cabau plotseling was overleden. Samen met haar grote liefde Jan Smit, haar broers, zussen en moeder reisde ze meteen naar Ibiza om daar de begrafenis van haar vader bij te wonen.

Lees verder

05.09.2007 - Linda de Mol en regisseur Sander Vahle zijn voorlopig uit elkaar. Sander heeft vorige week de gigantische Gooische villa verlaten en heeft tijdelijk ergens anders onderdak gevonden.

Lees verder

05.09.2007 - Afgelopen week was er zo eentje. Een week waarin ik het liefst een paar dagen met mijn hoofd verstopt onder het kussen in bed had willen blijven liggen. Je mag het slap of zwak vinden, maar ik ben nou eenmaal niet goed in, zoals ze dat in ziekenhuizen zo subtiel noemen, ’slecht nieuws berichten’.

Lees verder

05.09.2007 - 'Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

04.09.2007 - Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zijn een stel. De hockeyster en de tennisser kenden elkaar al langer, maar vorige maand sloeg de vonk pas echt over. Dit tot groot ongenoegen van de ex-vriend van Fatima, de Canadees Rob Short, met wie ze tot enkele dagen geleden samenwoonde en verloofd was.

Lees verder

03.09.2007 - 'Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

03.09.2007 - Djumbo krijgt een reality-soap. De camera's volgen Lindsy, Lotte en Svenja onder meer bij de voorbereidingen op optredens en bij de opnames van een videoclip. De meidengroep, die hits scoorde met nummers als Eyahe en Boya boya bay, is vanaf 9 september elke zondag te zien bij Tros Z@ppelin op Nederland 3. Weekend-fotograaf Mario Nap spotte de drie meiden afgelopen zaterdag tijdens het shoppen in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Weekend heeft dus zijn eigen korte reality-soap over Djumbo! Bekijk onderaan de pagina de online video.

Lees verder

03.09.2007 - Gerard Joling is als favoriet uit de bus gekomen om Nederland op het Eurovisie Songfestival in 2008 te vertegenwoordigen. Dat blijkt uit een poll op de website songfestival.web-log.nl, waar de afgelopen maanden kon worden gestemd op dertig potentiële songfestivalkandidaten. Gerard is met vijftien procent van de stemmen de favoriet op de Songfestival-fansite. Zangeres Hind werd tweede. Zij kreeg twaalf procent van de stemmen.

Lees verder

03.09.2007 - Xavier Cabau, de vader van actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, is op 53-jarige leeftijd overleden. Jan Smit, de vriend van Yolanthe, maakte dit zondag op zijn website bekend.

Lees verder

31.08.2007 - Acteur Roef Ragas, de broer van Bastiaan Ragas, is overleden. Donderdagavond kreeg hij tijdens het eten een hartstilstand. De acteur is 42 jaar geworden.

Lees verder
| 1 | ... | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 |