×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

29.09.2008 - De 31-jarige Sandra K. uit Heerhugowaard zegt zwanger te zijn van de 73-jarige clown Bassie, oftewel Bas van Toor. Dat meldt ShowbiZnewZ.nl.

Lees verder

25.09.2008 - Valerio is maandagavond te zien in een gastrol in de ziekenhuisserie De co-assistant. De TMF-presentator speelt zichzelf en wordt met stemproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Dit gaat gepaard met een hoop media-aandacht.

Lees verder

24.09.2008 - Het zijn roerige tijden voor actrice Jasmine Sendar. In april liep haar huwelijk met Rutger Fahrner stuk en nu stopt ze ook bij de soap ONM. Dat meldt De Telegraaf.  

Lees verder

24.09.2008 - Yolanthe kwam afgelopen week in het nieuws met de mededeling dat ze ooit met een vrouw het bed had gedeeld. En Jan vertelde op zijn beurt tijdens de presentatie van zijn cd tegenover het publiek dat hij elke dag met Yolanthe vrijt. Zijn vriendin heeft er geen probleem mee om dergelijke intieme details met het publiek te delen.  

Lees verder

24.09.2008 - In de familie Römer-Schuurman hadden de tegenstellingen niet groter kunnen zijn. Uitgerekend de schoonmoeder van sekssymbool Katja is een non in een streng Russisch-orthodox klooster. Het laat zich raden dat zij erg moest wennen aan Katja’s komst in de familie. Toch is het ook voor Thijs niet makkelijk. Hij ziet zijn moeder nauwelijks, want zij mag het klooster alleen verlaten bij geboorte en sterfte.    

Lees verder

23.09.2008 - Het gerucht gaat dat RTL4-coryfee Robert ten Brink niet meer te gast wil zijn in het programma De wereld draait door.  

Lees verder

23.09.2008 - Peter R. de Vries heeft voor zijn uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway een Emmy gewonnen. Hij nam de prijs samen met Beth Holloway in ontvangst.

Lees verder

23.09.2008 - Ze was ooit een topmodel, speelde in een James Bondfilm, schrijft geen onverdienstelijke boeken en maakt nu ook nog een succesvol tv-programma: De Naakte Waarheid. Toch valt het presenteren van het programma haar zwaar. “Het verdriet van de deelneemsters raakt me diep.”  

Lees verder

22.09.2008 - Het eerste deel van de animatiefilm Madagascar was in 2005 een groot succes, genoeg reden dus voor een vervolg. En bij een tekenfilm hoort natuurlijk een Nederlandse versie. De nieuwe stemmen worden onder anderen ingesproken door Ivo Niehe, Nelly Frijda en John Williams.  

Lees verder

19.09.2008 - De nodige geruchten deden al de ronde, maar het is eindelijk zeker: de Toppers gaan naar het Eurovisie Songfestival!

Lees verder

18.09.2008 - Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het bed gedeeld met een vrouw. Dat vertelde zij in een interview met Sascha Visser voor TMF.    

Lees verder

18.09.2008 - Chantal Janzen is de komende tijd niet meer te zien in de musical Tarzan. De blonde musical-ster kan door haar zwangerschap de rol van Jane niet meer spelen. Tijdens haar afwezigheid wordt Chantal vervangen door Bente van den Brand.    

Lees verder

17.09.2008 - Linda de Mol weet als geen ander hoe vervelend het is veel kritiek te krijgen. De presentatrice voelt erg mee met Wendy van Dijk, die door de slechte kijkcijfers van Million dollar wedding veel negatieve aandacht krijgt. Dat meldt Novum Nieuws.

Lees verder

17.09.2008 - Nicolette van Dam maakt kans op een niet al te eervolle prijs. Ze is genomineerd voor Het Lelijk Ding, een award voor de slechtste presentatrice van het jaar.

Lees verder

17.09.2008 - Do gaat met de billen bloot voor het kerstnummer van de Playboy. Radio Dj Lindo Duvall probeert de zangeres al sinds april in het mannenblad te krijgen en het is gelukt. Do onthulde in zijn programma dat ze uit de kleren gaat.

Lees verder

17.09.2008 - Speciaal voor zijn liefde Harriët keerde acteur Ferri Somogyi Hollywood de rug toe, en besloot hij om weer een bestaan in Nederland op te bouwen. Maar helaas liep deze relatie op de klippen. De acteur vond nieuw liefdesgeluk toen hij Ellen tegen het lijf liep. Maar ook zij blijkt niet de ware. In Weekend onthult de acteur dat hij met zijn vriendin Ellen heeft gebroken.

Lees verder

16.09.2008 - Kim Feenstra, verloor op 9 augustus haar grote liefde Joshua. Het model praat voor het eerst over het grote verlies met RTL Boulevard.

Lees verder

16.09.2008 - Christophe Haddad kan niet alleen acteren, maar ook zingen. De GTST-ster heeft een plaat opgenomen voor SOS-Kinderdorpen. De opbrengst gaat naar kinderen in Ghana.

Lees verder

16.09.2008 - Voor het eerst sinds haar mislukte Hollywood avontuur verscheen Estelle Gullit weer op een Nederlands feestje. En hoe! Toen ze op het modegala van Mart Visser verscheen, in het Amsterdamse Hilton Hotel, werd er spontaan voor haar geapplaudisseerd door de vele BN-ers. Estelle kreeg het er warm van. ’Hier hoor ik thuis. Pas nu besef ik hoe gelukkig we hier zijn’

Lees verder

15.09.2008 - Frans Bauer treedt in de voetsporen van Ralph Inbar, als presentator van het programma Bananasplit. De zanger houdt thuis ook van een lolletje. Niet zijn grote liefde Mariska hoeft te vrezen voor Frans, maar zijn schoenmoeder.

Lees verder
| 1 | ... | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | ... | 1437 |