×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

11.08.2008 - Kim Feenstra bereidt de begrafenis voor van haar vriend Joshua Bathoorn, die zaterdagnacht is doodgestoken. Dat vertelt Jeffrey, de broer van het slachtoffer, in Het Dagblad van het Noorden. "We zoeken muziek uit voor de begrafenis en zoeken elkaars steun”, vertelt hij.

Lees verder

11.08.2008 - De zwangerschap van Daniëlle Frederiks-van Aalderen, de vrouw van rapper Lange Frans is vreselijk zwaar. Ze was mogelijk zwanger van een tweeling en is een van de twee kindjes kwijtgeraakt. Dat meldt De Telegraaf.

Lees verder

11.08.2008 - Louis van Gaal is al veertien jaar samen met zijn Truus. Op 08-08-08 gaven zij elkaar eindelijk het ja-woord in Portugal. Het was een superromantische dag en Weekend was erbij!

Lees verder

11.08.2008 - De vriend van Kim Feenstra is op de nacht van zaterdag op zondag overleden bij een ruzie. Het model is kapot van het grote verlies. Op haar hyvessite laat ze weten dat ze met Josh wilde ‘trouwen en kindjes krijgen’.

Lees verder

08.08.2008 - Nog nooit was Jim Bakkum zo verliefd als op zijn tegenspeelster Bettina Holwerda. Samen een liefdespaar in Grease en in Fame, maar ook privé onafscheidelijk. "Eindelijk is hij zijn wilde haren kwijt," zegt een vriend van de musicalster, die in het verleden een tamelijk wild liefdesleven had.  

Lees verder

07.08.2008 - Op liefdesgebied lijkt Micky Hoogendijk weinig bespaard te blijven. Na haar bijna fataal afgelopen huwelijk met kunstenaar Rob Scholte en het verlies van twee baby’s, liepen al haar relaties met mannen uit op een fiasco. Alleen societymakelaar Sander Wiegers lijkt haar nog gelukkig te maken. Ze zijn onafscheidelijk, behalve dan in bed.  

Lees verder

07.08.2008 -   De Avro had plannen om op 19 augustus, de sterfdag van Jos Brink, de presentator te herdenken met een televisieshow. Het programma is echter om onverklaarbare redenen geschrapt. Dat meldt Shownieuws.    

Lees verder

06.08.2008 - Het is duidelijk dat niet alleen de Amerikanen vallen voor de sexy Sylvie van der Vaart. Vorige maand gebruikte een seksclub uit de Verenigde Staten haar nog voor een advertentie. Nu is de Hollandse schone ook te zien op het uithangbord van een Spaans bordeel. Dat meldt De Telegraaf.

Lees verder

06.08.2008 - Even shoppen in de chique P.C. Hoofstraat, kreeg een onaangename wending voor Daan Schuurmans en zijn geliefde, Bracha van Doesburgh. De 24 jaar oude Jaguar van de acteur hield ermee op voor het oog van jetset-Nederland. In de liefde hebben de twee echter meer geluk. Een baby is zelfs welkom...

Lees verder

06.08.2008 - Weekblad Weekend voorspelde het al, maar toch komt het eerste schandaal rond de Afrikaanse vakantievilla van Willem-Alexander en Máxima eerder dan verwacht. De projectontwikkelaar waarmee de kroonprins in zee zou zijn gegaan, zou betrokken zijn bij een omkoopschandaal. Grote vraag: dwingt Balkenende de kroonprins straks om af te zien van het bouwen van zijn droomhuis?

Lees verder

05.08.2008 - Ben je gek op showbizz en entertainment? Voor de website van www.heleweekweekend.nl zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair. Op onze site waan je je in de wereld van de sterren. Als stagiair schrijf je de nieuwsberichten op de site en ga je op pad als verslaggever.

Lees verder

05.08.2008 - Hoewel Henkjan Smits geregeld te zien is als deskundige in het SBS-programma Shownieuws, kijkt hij zelf liever naar de concurrent RTL Boulevard.

Lees verder

05.08.2008 - Nu Rob de Nijs hertrouwd is en Belinda verloofd is met haar vriend Thierry Duval, moet zij het huis waar zij 25 jaar lang woonde, verlaten. Samen met haar autistische zoon Yoshi en een complete dierentuin. “Ik zie bijna geen andere mogelijkheid,” onthult de schrijfster. “Waarschijnlijk emigreren we naar Spanje!”

Lees verder

05.08.2008 - Nu de liefde met haar voetballer Evgeniy Levchenko voorbij is, haalt Victoria Koblenko haar plannen om te emigreren weer uit de kast. Ze koestert al een tijdje de wens om terug te keren naar haar geboorteland Oekraïne. Volgens geruchten zou ze serieus overwegen om er een tijdje heen te gaan.

Lees verder

05.08.2008 - Zo'n acht jaar geleden werd Robine van der Meer landelijk bekend als Meike in GTST. Had ze in de soap een solide relatie met Robert Alberts, haar eigen liefdesleven was veel spannender. Aan Weekend onthult Robine namelijk dat de ideale relatievorm voor haar destijds de 'vrije' relatie was.

Lees verder

04.08.2008 - Froukje de Both verwacht met haar negen jaar jongere vriend Jeroen Rehorst begin december haar eerste kindje. "We hebben net de 20 weken-echo gehad en we weten nu wat het geslacht van ons kindje is", vertelt de presentatrice in De Telegraaf. "Maar dat houden Jeroen en ik voor onszelf. Leuk, zo’n geheimpje.”

Lees verder

01.08.2008 - Zware en hectische weken waren het voor Frans Bauer en zijn vrouw Mariska. Trouwen, op huwelijksreis en verder nog hard werken ook. Vandaar dat het pasgetrouwde paar samen met hun zoons Christiaan, Jan en Frans jr. uitkeken naar hun jaarlijkse vakantie op Gran Canaria.

Lees verder

01.08.2008 - Harald van der Lubbe, de partner van actrice Loes Luca is plotseling overleden. Hij is 52 jaar geworden.

Lees verder

31.07.2008 - Musical-ster René van Kooten is Feijenoorder in hart en nieren. Voor hem kwam woensdag een grote wens uit. Ter gelegenheid van de honderdste voorstelling van Les Misérables en het honderd jarig bestaan van Feyenoord ontmoette de cast van de beroemde musical de spelers van Feyenoord.  

Lees verder

30.07.2008 - RTL heeft in z'n verjongingsdrift een nieuw slachtoffer gemaakt. Chazia Mourali (44) wordt binnenkort opgevolgd door de meer dan twintig jaar jongere Nicolette van Dam (23), die De Achmea Kennisquiz daarmee inpikt. Het nieuws sloeg dan ook als een bom in.  

Lees verder
| 1 | ... | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | ... | 1421 |