×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

18.08.2008 - Christophe-fans opgelet! Na zeven jaar samen te zijn geweest, hebben GTST-acteur Christophe Haddad en musicalactrice Annemieke van der Veer besloten uit elkaar te gaan.

Lees verder

18.08.2008 - Nog een week en dan krijgt een van Nederlands favoriete soapseries, GTST, zijn plekje weer terug op de televisie. Maar of de soapies met al dat ontslagrumoer goed van hun welverdiende zomerstop hebben kunnen genieten, is de vraag.

Lees verder

18.08.2008 - Nog even en Yolanthe Cabau van Kasbergen is weer te bewonderen in de rol van presentatrice. Op 11 Oktober gaat bij de Tros namelijk het nieuwe homevideoprogramma ‘Te leuk om waar te zijn’ in première. En Yolanthe staat aan het roer.

Lees verder

15.08.2008 - Het zit de Volendamse keeltjes niet mee. Na Jan en Monique Smit heeft nu ook Simon keizer problemen met zijn goudmijntje.

Lees verder

15.08.2008 - Onwaarschijnlijk en onverwacht, zo wordt het nieuws over de dood van Percy Irausquin opgevat. Het stoffelijk overschot van de beroemde couturier werd donderdagmiddag in de badkamer van zijn huis gevonden.

Lees verder

13.08.2008 - Voor Catherine Keyl is 2008 allesbehalve een leuk jaar aan het worden. Na de zakelijke problemen rondom haar eigen tijdschrift, maakt ze ook privé een verdrietige tijd door. De 61-jarige tv-presentatrice en haar vriend hebben besloten om uit elkaar te gaan. ’We gaan nu naar een LAT-relatie,’ aldus Catherine.  

Lees verder

13.08.2008 - Willem-Alexander en Máxima lijken niet op te zien tegen het beruchte zevende huwelijksjaar. In een periode waar het in andere huwelijken juist wat minder gaat, ook wel de ’seven year itch’ genoemd, lijken de prins en de prinses alleen maar verliefder te worden. En dat laten ze overal zien.  

Lees verder

11.08.2008 - Kim Feenstra bereidt de begrafenis voor van haar vriend Joshua Bathoorn, die zaterdagnacht is doodgestoken. Dat vertelt Jeffrey, de broer van het slachtoffer, in Het Dagblad van het Noorden. "We zoeken muziek uit voor de begrafenis en zoeken elkaars steun”, vertelt hij.

Lees verder

11.08.2008 - De zwangerschap van Daniëlle Frederiks-van Aalderen, de vrouw van rapper Lange Frans is vreselijk zwaar. Ze was mogelijk zwanger van een tweeling en is een van de twee kindjes kwijtgeraakt. Dat meldt De Telegraaf.

Lees verder

11.08.2008 - Louis van Gaal is al veertien jaar samen met zijn Truus. Op 08-08-08 gaven zij elkaar eindelijk het ja-woord in Portugal. Het was een superromantische dag en Weekend was erbij!

Lees verder

11.08.2008 - De vriend van Kim Feenstra is op de nacht van zaterdag op zondag overleden bij een ruzie. Het model is kapot van het grote verlies. Op haar hyvessite laat ze weten dat ze met Josh wilde ‘trouwen en kindjes krijgen’.

Lees verder

08.08.2008 - Nog nooit was Jim Bakkum zo verliefd als op zijn tegenspeelster Bettina Holwerda. Samen een liefdespaar in Grease en in Fame, maar ook privé onafscheidelijk. "Eindelijk is hij zijn wilde haren kwijt," zegt een vriend van de musicalster, die in het verleden een tamelijk wild liefdesleven had.  

Lees verder

07.08.2008 - Op liefdesgebied lijkt Micky Hoogendijk weinig bespaard te blijven. Na haar bijna fataal afgelopen huwelijk met kunstenaar Rob Scholte en het verlies van twee baby’s, liepen al haar relaties met mannen uit op een fiasco. Alleen societymakelaar Sander Wiegers lijkt haar nog gelukkig te maken. Ze zijn onafscheidelijk, behalve dan in bed.  

Lees verder

07.08.2008 -   De Avro had plannen om op 19 augustus, de sterfdag van Jos Brink, de presentator te herdenken met een televisieshow. Het programma is echter om onverklaarbare redenen geschrapt. Dat meldt Shownieuws.    

Lees verder

06.08.2008 - Het is duidelijk dat niet alleen de Amerikanen vallen voor de sexy Sylvie van der Vaart. Vorige maand gebruikte een seksclub uit de Verenigde Staten haar nog voor een advertentie. Nu is de Hollandse schone ook te zien op het uithangbord van een Spaans bordeel. Dat meldt De Telegraaf.

Lees verder

06.08.2008 - Even shoppen in de chique P.C. Hoofstraat, kreeg een onaangename wending voor Daan Schuurmans en zijn geliefde, Bracha van Doesburgh. De 24 jaar oude Jaguar van de acteur hield ermee op voor het oog van jetset-Nederland. In de liefde hebben de twee echter meer geluk. Een baby is zelfs welkom...

Lees verder

06.08.2008 - Weekblad Weekend voorspelde het al, maar toch komt het eerste schandaal rond de Afrikaanse vakantievilla van Willem-Alexander en Máxima eerder dan verwacht. De projectontwikkelaar waarmee de kroonprins in zee zou zijn gegaan, zou betrokken zijn bij een omkoopschandaal. Grote vraag: dwingt Balkenende de kroonprins straks om af te zien van het bouwen van zijn droomhuis?

Lees verder

05.08.2008 - Ben je gek op showbizz en entertainment? Voor de website van www.heleweekweekend.nl zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair. Op onze site waan je je in de wereld van de sterren. Als stagiair schrijf je de nieuwsberichten op de site en ga je op pad als verslaggever.

Lees verder

05.08.2008 - Hoewel Henkjan Smits geregeld te zien is als deskundige in het SBS-programma Shownieuws, kijkt hij zelf liever naar de concurrent RTL Boulevard.

Lees verder

05.08.2008 - Nu Rob de Nijs hertrouwd is en Belinda verloofd is met haar vriend Thierry Duval, moet zij het huis waar zij 25 jaar lang woonde, verlaten. Samen met haar autistische zoon Yoshi en een complete dierentuin. “Ik zie bijna geen andere mogelijkheid,” onthult de schrijfster. “Waarschijnlijk emigreren we naar Spanje!”

Lees verder
| 1 | ... | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | ... | 1409 |