×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

23.04.2009 - De Toppers Rene Froger, Gordon en Jeroen van der Boom zijn op vakantie in Marbella. Omdat de drie in Moskou lange tijd met elkaar moeten doorbrengen werken ze nu aan ‘teambuilding’.

Lees verder

23.04.2009 - De Echte Gooische Meisjes zaten een maand in de bijstand. Dat viel niet altijd mee, aangezien de dames normaal gesproken alleen maar met hun creditcards hoeven te zwaaien.

Lees verder

22.04.2009 - Xander de Buisonjé gaat trouwen. Afgelopen dinsdag vroeg de zanger zijn vriendin Sophie ten huwelijk. Een datum is nog niet vastgesteld. Dat meldt RTL Boulevard op de website.

Lees verder

22.04.2009 - Hind Laroussi weet zeker dat ze in haar nieuwe vriend Eddy de ware gevonden heeft. De twee zijn weliswaar nog maar drieënhalve maand samen, maar het is méér dan dik aan. "We wonen zelfs al samen," aldus een glunderende Hind. 

Lees verder

22.04.2009 - Bijna vijf jaar na de dood van prins Bernhard gaan oude geruchten ineens een nieuw leven leiden en lijkt koningin Beatrix tóch een halfbroer te hebben. De voormalige Britse minister Jonathan Aitken zou in de oorlogsjaren zijn geboren uit de affaire die zijn moeder had met prins Bernhard. Hij ontkent, maar zijn eigen dochter denkt dat het wel waar is....

Lees verder

22.04.2009 - Woensdag kreeg Keukenhof in Lisse Koninklijk bezoek. In de ochtend waren koningin Silvia van Zweden en prinses Máxima te vinden in de bloementuin.

Lees verder

22.04.2009 - Esmée Denters is hard op weg de top te bereiken. Op 5 mei is de zangeres te zien in het voorprogramma van Enrique Iglesias in Ahoy! Rotterdam. 

Lees verder

22.04.2009 - Bijna drie maanden na de geboorte van zoontje James heeft Chantal Janzen zichzelf getrakteerd op een prijzige sportwagen. De musicalster heeft een Porsche 911 Carrera Coupé op de kop getikt, die maar liefst 140 duizend euro kost. In Amsterdam maakt ze er met vriend Marco de blits mee.

Lees verder

22.04.2009 - Wolter Kroes was genoodzaakt zijn optredens voor dit weekend af te zeggen. Vrijdag ondergaat de zanger een kleine operatie aan zijn been.

Lees verder

22.04.2009 - Iedere week stelt Weekend vijf vragen aan een bekende Nederlander die niemand durft te stellen. Deze week is het de beurt aan Edvard Niessing...

Lees verder

21.04.2009 - Nu Do getrouwd is, vragen velen zich af of ze soms ook in verwachting is. “Vroeger ging je trouwen omdat je anders geen baby’s mocht krijgen. Wij zijn allebei nog heel erg ambitieus en druk bezig met ons werk, onze carrières. We zijn nu zes jaar samen, maar hebben heel hard gewerkt en dat maakt dat we nog veel tijd met elkaar en onze vrienden willen doorbrengen,” vertelt de zangeres. “Dat wordt een ander verhaal als je een kindje krijgt. Het staat echt op mijn verlanglijstje hoor, en als het per ongeluk komt, is het natuurlijk welkom, maar als we er een beetje invloed op uit kunnen oefenen, blijven we nog heel even met zijn tweeën.”

Lees verder

21.04.2009 - Arie Boomsma vindt zijn fotoshoot in Linda de Mol's blad L'HOMO een mooi signaal en staat er nog steeds achter. "God maakt geen onderscheid tussen mensen, die houdt net zoveel van homo's als van hetero's," aldus de presentator. De keus om de shoot door te zetten kwam ook een beetje door zijn ijdelheid en de drang om te provoceren.

Lees verder

21.04.2009 - Ilse DeLange heeft dinsdagochtend in het radioprogramma van Giel Beelen uit handen van Paul de Leeuw de Schaal van Rigter ontvangen. Haar nummer 'So Incredible' is het afgelopen jaar de meest gedraaide single van een Nederlandse artiest op 3FM.

Lees verder

21.04.2009 - Floortje Dessing gaat haar programma 3 op Reis voor de jongerenzender BNN maken. Eerder werd bekend dat de presentatrice wegmoest bij Llink. De twee omroepen werken samen voor het reisprogramma.

Lees verder

21.04.2009 - De lezers van Veronica Magazine stemden massaal op Jan Smit in de ultieme Nederlander-verkiezing. Hij ontving dertig procent van de stemmen, vooral voor zijn nuchterheid. De volkszanger schoot hiermee Linda de Mol en Frans Bauer voorbij.

Lees verder

20.04.2009 - Eigen Huis & Tuin-tuinman is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vriendin Kristel is zaterdag bevallen van hun zoon Mels.

Lees verder

20.04.2009 - Iedere week zet Weekend een aantal mode, beauty, lifestyle of gezondheids-weetjes op een rijtje..

Lees verder

20.04.2009 - Elle van Rijn is zwanger van een vierde kind. In oktober wordt de kleine verwacht. Het is haar tweede kindje uit haar huwelijk met Kaja Wolffers. In 2005 werd hun dochter Helena geboren.

Lees verder

17.04.2009 - Sascha Visser presenteert vrijdagavond de backstageshow van de X Factor. Het programma is live te volgen via internet.

Lees verder

17.04.2009 - EliZe heeft tijdens de première van He's just not that into you laten weten dat ze niks van mannen begrijpt. Hopelijk snapt ze na het kijken van deze film wat meer van het mannelijk brein...

Lees verder
| 1 | ... | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | ... | 1419 |