×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

19.10.2007 - Zanger en presentator Gordon schrijft sinds afgelopen week een column in het weekblad Privé. In de eerste bijdrage zorgt Gordon al voor een fikse rel. Hij haalt namelijk genadeloos uit naar collega Dries Roelvink.

Lees verder

19.10.2007 - RTL4 zendt zaterdag bij de start van Idols 4 toch het veelbesproken citaat uit van het nieuwe jurylid Gordon. Gisteren was er nog sprake dat de quote eruit zou worden geknipt in de montage.

Lees verder

18.10.2007 - RTL4 heeft tijdens de montage van de eerste uitzending van Idols 4 een uitspraak van jurylid Gordon weggelaten. Volgens de populaire zanger verdiende een jonge kandidate 'een nekschot' voor haar valse gezang.

Lees verder

18.10.2007 - Onze Leipe Mocro Yes-R krijgt een eigen online reallife soap op MSN Video. De Amsterdamse rapper is heel erg trots, want hij speelt natuurlijk de hoofdrol. "Het is echt dope dat wij de eerste online docusoap maken met Helemaal Leipoez", aldus Yes-R.

Lees verder

18.10.2007 - Gerard Joling vertegenwoordigt Nederland in mei tijdens het Eurovisie Songfestival in Servië. Dat onthulde de zanger vanmorgen in het radioprogramma Evers Staat Op.

Lees verder

18.10.2007 - Ellemieke Vermolen gaat trouwen met haar vriend Sergio Herman. De presentatrice werd zaterdag, toen ze jarig was, ten huwelijk gevraagd.

Lees verder

18.10.2007 - De liefde voor Pamela Anderson is over. Hans Klok is in Las Vegas eindelijk uit de kast gekomen, tot grote opluchting van zijn vriend Frank.

Lees verder

17.10.2007 - Tygo staat in de showbizz bekend als een echte rokkenjager. Zijn nieuwe vriendin Eva van de Wijdeven blijkt Tygo's honger naar nieuwe avontuurtjes te kunnen stillen. Tygo zweert: “Ik ben nog nooit zo verliefd geweest, met haar ga ik trouwen!"

Lees verder

17.10.2007 - Jeroen Pauw heeft zijn nieuwe vriendin goed verborgen weten te houden. Lange tijd was alleen op de redactie van Pauw & Witteman bekend dat de presentator een serieuze relatie heeft met de veertien jaar jongere Margot. Nu ze zijn gaan samenwonen is het geheim echter toch uitgelekt.Het hele verhaal is te lezen in de Weekend van deze week!

Lees verder

17.10.2007 - Deze week gaat Idols 4 van start. Met maar liefst 20.842 kandidaten  en twee nieuwe juryleden belooft het weer een spannende zoektocht te worden naar het nieuwe idool van Nederland. De vraag is volgens Jerney Kaagman alleen of het nieuwe jurylid Gordon wel in staat is om talent te onderscheiden...

Lees verder

17.10.2007 - Antonie Kamerling krijgt een belangrijke bijrol in het tweede seizoen van de serie Voetbalvrouwen. Hij gaat de minnaar spelen van Liz, de rol van Leontine Borsato.

Lees verder

17.10.2007 - Afgelopen vrijdag presenteerde Jim Bakkum zijn vierde cd, genaamd Vrij, in Haarlem. Dit is het eerste Nederlandstalige album van de zanger. Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

17.10.2007 - BNN-presentatrice Nicolette Kluijver moet zich later deze week melden bij de spoorwegpolitie voor verhoor. Ze trok onlangs aan de noodrem van een trein en moet zich daarvoor verantwoorden.

Lees verder

17.10.2007 - Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

16.10.2007 - Gisteravond mocht Katja in het programma Try before you die! Van BNN zich eens lekker uitleven. Even lekker tongzoenen met Sophie Hilbrand. De eerste poging zag er een beetje fake uit, dus moesten ze het de tweede keer eens echt laten zien...Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

16.10.2007 - Yolanthe Cabau van Kasbergen verschijnt over een jaar misschien wel als blondine op de rode lopers van Nederland. De brunette is erg blij met haar haarkleur, maar zou het best spannend vinden om eens een ander kleurtje uit te proberen. "Wie weet zie je me over een jaar wel met blonde krullen. À la Shakira", lacht Yolanthe.

Lees verder

16.10.2007 - Jan Smit is nog steeds niet helemaal de oude. Nadat de Volendamse zanger eerder geveld werd door een zware griep, moet hij nu van zijn arts al zijn optredens tot en met donderdag afzeggen.

Lees verder

16.10.2007 - Na weken van speculatie is bevestigd dat Ruud de Wild weggaat bij radiozender 538. Dat meldde RTL Boulevard gisteravond.

Lees verder

15.10.2007 - Anouk heeft voor haar nieuwe videoclip Jonas Ackerlund weten te strikken. Een onbekende naam zal je denken, maar deze regisseur heeft in het verleden videoclips geregisseerd voor Madonna en Maroon 5. Anouk wil zich onderscheiden in Nederland als het om videoclips gaat.

Lees verder

12.10.2007 - Chantal Janzen, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Paulien Huizinga zijn de winnaressen geworden van de Beau Monde Awards 2007. De prijzen van het tijdschrift werden donderdagavond uitgereikt in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Lees verder
| 1 | ... | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | ... | 1370 |