×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

11.09.2008 - De scheiding met Remon Stotijn is Anouk niet in de koude kleren gaan zitten. Op een donderdagmiddag in de PC Hooftstraat maakt de zangeres een nogal verwaarloosde indruk.

Lees verder

11.09.2008 - Soms horen we een gerucht op de redactie, waar zelfs wij onze wenkbrauwen bij fronsen. Wat vindt u van het volgende verhaal?

Lees verder

10.09.2008 - De nieuwste tv-show van Gerard Joling, Popstars, is met 1,4 miljoen kijkers een groot succes. Dat betekent dat Joling zijn geld waard is. Maar hoeveel is dat precies? In een openhartig interview met Weekend vertelt Joling dat hij het meest van de hele tv-wereld verdient. En volgens de entertainer is dat niet meer dan terecht.

Lees verder

10.09.2008 - Beau van Erven Dorens is boos op Rick Engelkes. Dat meldt Shownieuws. De voormalig RTL Boulevard-presentator zou een rol spelen in het toneelstuk Romeo over Julia, dat Rick produceert. Beau is echter boos weggelopen op de eerste repetitiedag.

Lees verder

10.09.2008 - Fajah Lourens staat voor de tweede keer in vier jaar met een pikante fotoshoot in de FHM. De voormalig GTST-ster beleefde veel plezier aan het maken van de foto’s waarin zij onder meer in lingerie te zien is. De Playboy gaat haar echter te ver.

Lees verder

09.09.2008 - Tijdens het modegala van couturier Jos van Raak, in de Amsterdamse Westerkerk, regende het sterren. Onder hen de zwangere Froukje de Both, die in een witte bruidsjapon op de catwalk verscheen. Zelf ervaarde ze het als de try-out voor haar eigen huwelijk. "Het wachten is op een aanzoek van Jeroen", vertelt ze aan Weekend.

Lees verder

08.09.2008 - Het programma Million dollar wedding van Wendy van Dijk scoorde vorige week al teleurstellend. Ook dit weekend wist de blondine niet het gewenste aantal Nederlanders aan de buis te kluisteren.

Lees verder

04.09.2008 - Prinses Margarita de Bourbon de Parme is bevallen van een dochter. De kleine heeft de naam Julia Carolina Catharina gekregen van haar ouders.  

Lees verder

03.09.2008 - Iedere week stelt Weekend vijf vragen die niemand durft te stellen aan een bekende Nederlander. Deze keer is het de beurt aan Robert Leroy...

Lees verder

03.09.2008 - Kort geleden verbaasde Victoria Koblenko de showbizz met de mededeling na vijf jaar te hebben gebroken met haar geliefde, Evgeniy Levchenko. Meteen daarna vertrok ze naar het buitenland en repte ze met geen woord meer over de opzienbarende breuk. Tot nu. Exclusief aan Weekend doet ze haar verhaal.

Lees verder

02.09.2008 - Ondanks de ferme taal van minister Verhagen van Buitenlandse Zaken hoeft Eveline Herfkens geen cent terug te betalen van de tonnen aan huursubsidie die ze onterecht opstreek. Maar ook aan de deal die de bewindsman met de PvdA-politica maakte, hangt een luchtje...

Lees verder

02.09.2008 - Marjolein Keuning krijgt een vaste rol in de soap Goede tijden slechte tijden. Haar personage krijgt een belangrijke verhaallijn. RTL maakt de precieze invulling van haar rol nog niet bekend. De zender laat wel weten zeer blij te zijn met de komst van Marjolein.

Lees verder

02.09.2008 - Daphne Bunskoek gaat werken voor het nieuwe bedrijf van Paul de Leeuw en Joop van Den Ende. Dat vertelde de presentatrice maandag in de talkshow De wereld draait door.

Lees verder

01.09.2008 - Het programma Million Dollar Wedding van Wendy van Dijk scoorde zaterdagavond minder goed dan verwacht. De show werd door 601.000 kijkers bekeken.

Lees verder

01.09.2008 - Binnen een paar weken hoopt Bridget Maasland te bevallen van haar eerste kindje, maar buurtgenoot Jack Spijkerman dacht kennelijk dat de presentatrice al bevallen was – ondanks haar dikke buik. Belangstellend keek hij in haar kinderwagen, maar ontdekte dat er niets in lag, waarop Bridget hem uitlegde wat er aan de hand was en Jack in de lach schoot.

Lees verder

01.09.2008 - Rossana Kluivert Lima is zondagmiddag uitgeroepen tot voetbalvrouw van het jaar op de Miljonair Summer Fair in Noordwijk.

Lees verder

29.08.2008 - Wendy van Dijk heeft vrijdag een Amsterdams koppel in de echt verbonden. De presentatrice was voor een dag beëdigd door de rechter tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Lees verder

29.08.2008 - Nina Brink en voormalig Breekijzer-presentator Pieter Storms zijn in het huwelijksbootje gestapt. De twee gaven elkaar donderdagmiddag het ja-woord in Monaco.

Lees verder

29.08.2008 - Het geluk tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit straalde er woensdag vanaf. De actrice was aanwezig bij de cd-presentatie van haar Volendamse liefje in Paradiso en ze straalde vol trots.

Lees verder

28.08.2008 - Het nieuwe album ‘Stilte in de storm’ van Jan Smit ligt pas morgen in de winkels, maar is nu al dubbelplatina. De Volendamse zanger kreeg de prijs donderdag uit handen van radio dj Edwin Evers tijdens de presentatie van zijn cd in Paradiso.

Lees verder
| 1 | ... | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | ... | 1396 |