×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

09.04.2009 - Een kno-arts van de kliniek van Robert Schoemacher heeft beslag laten leggen op de schoonheidspraktijk. Dat heeft een woordvoerder van het centrum laten weten aan De Telegraaf.

Lees verder

09.04.2009 - Jim Bakkum spreekt de stem in van Barry in de animatiefilm Sunshine Barry en de discowormen. Hij is de zanger en oprichter van de band.

Lees verder

08.04.2009 - De rechtszaak tegen Howard Stern en Dr. Eroshevich is uitgesteld. De vriend en de psychiater van Anna Nicole Smith zouden haar verkeerde medicijnen hebben gegeven.

Lees verder

08.04.2009 - John van den Heuvel maakt kans op De Tegel 2008. Het is een award voor journalisten. De misdaadverslaggever is genomineerd voor zijn artikelen in De Telegraaf over Marlies van der Kouwe, die vermoord werd op Bonaire. Hij volgde het politieonderzoek op het eiland.

Lees verder

08.04.2009 - Mien, de moeder van René Froger, is woensdagochtend overleden. Dat meldt De Telegraaf. De zanger is ontzettend verdrietig.

Lees verder

07.04.2009 - Lucille Werner stapt in het huwelijksbootje met haar liefje Servaas Snoeijers. De twee trouwen op zaterdag 6 juni in Nederhorst de Berg.

Lees verder

07.04.2009 - De ex-bewoner van de Gouden Kooi is vader geworden van een zoontje. Het jongetje kwam vijf weken te vroeg en heeft een bijzondere naam gekregen van zijn ouders.

Lees verder

07.04.2009 - Valerio moet niets hebben van jongere meisjes. “Van die meisjes die rechten studeren, alleen omdat ze niet weten wat ze willen”, vertelt de 25-jarige BNN-presentator in de Cosmopolitan. Hij gaat liever voor een ‘echte dame’ met veel ambitie.

Lees verder

07.04.2009 - Zangeres, actrice, seksbom, zakenvrouw, moeder en echtgenote. Connie Breukhoven is, of was, het allemaal. Maar van haar meest recente rol, die van oma, lijkt ze het meest te genieten. Zozeer zelfs dat de 57-jarige diva geen behoefte meer heeft aan showbizzfeestjes, interviews en televisie-optredens. En waarom zou ze ook? Spelen op straat met kleindochter Soraiya is veel leuker.

Lees verder

07.04.2009 - Niet de flitsende pakken, het briljante nummer of de hysterische grappen van Gordon moeten er voor zorgen dat De Toppers succes hebben in Moskou. Check hier het geheime wapen...

Lees verder

07.04.2009 - Elemieke Vermolen voelde zich zondagmiddag na opnames van Huis te koop! plotseling niet goed. De presentatrice werd naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat ze een blindedarmontsteking had. Ze moest meteen geopereerd worden. Dat meldt Shownieuws.

Lees verder

06.04.2009 - Marit van Bohemen gaat de nieuwe taalquiz De Taalmeester presenteren bij de Teleac. In het programma strijden drie bekende Nederlanders om de titel ‘taalmeester’.

Lees verder

06.04.2009 - Nadat premier Jan Peter Balkenende de AutoRAI in Amsterdam had geopend was hij verder de hele avond tussen de bolides te vinden. In een razend tempo beende de autoliefhebber de vele hallen door, rondgeleid langs allerhande prijzige autotypes. Voor alle verkopers had hij een luisterend oor en men wist de premier zelfs te verleiden mee te doen aan een zuinig-rijden-test, de Fuel Save Challenge. In een witte Porsche, waarvan de achterwielen boven de grond bungelden, moest de premier zo veel mogelijk meters zien te maken op een kleine hoeveelheid brandstof. Maar de premier gaf teveel gas, waardoor het zuinig rijden niet zo best lukte. Een tweede poging leverde geen beter resultaat op. Hij eindigde onderaan de lijst met prominenten.

Lees verder

03.04.2009 - Het bedrijf van Joop van den Ende, Stage Entertainment werkt samen met Whoopie Goldberg in Londen. Als co-producenten verzorgen ze samen de musical Sister Act in Londen. De show wordt opgevoerd in het Palladium-theater.

Lees verder

02.04.2009 - Afgelopen woensdag leverde een door koningin Beatrix gemaakte paardenkop drie duizend euro op. De veiling vond plaats in Christie’s Amsterdam.

Lees verder

02.04.2009 - Vorige week werd aangekondigd dat Hans van der Togt terug zou keren op de Nederlandse televisie. Hij werd het nieuwe gezicht van Comedy Central. Gisteren bleek het echter om een 1 aprilgrap te gaan. Dat meldde Mediacourant.nl.

Lees verder

02.04.2009 - Katja Schuurman en Thijs Römer verloren afgelopen dinsdag hun kindje. Dat meldde Albert Verlinde woensdag bij RTL Boulevard. Hij was ook degene die het nieuws over de zwangerschap vorige week naar buiten bracht.

Lees verder

01.04.2009 - Wie een leuk cadeautje zoekt voor Ilse DeLange moet eens denken aan een computerspelletje. En dan het liefst een oorloggame. "In Call of Duty maai ik iedereen neer en laat ik me helemaal gaa", vertelt de zangeres.

Lees verder

01.04.2009 - Op vijf april ligt het langverwachte boek Máxima, de Argentijnse jaren eindelijk in de winkel. In dit boek staan veel onthullingen over de jonge jaren van onze prinses: haar liefdes, de relatie met haar ouders en de geschiedenis van haar voorouders komen uitgebreid aan de orde.

Lees verder

01.04.2009 - Gordon maakt waarschijnlijk een remake maken van de show Glamourland uit de jaren ’90. Toen presenteerde Gert Jan Dröge de show. Dat meldde Evert Santegoeds bij Radio 538.

Lees verder
| 1 | ... | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | ... | 1406 |