×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

04.08.2008 - Froukje de Both verwacht met haar negen jaar jongere vriend Jeroen Rehorst begin december haar eerste kindje. "We hebben net de 20 weken-echo gehad en we weten nu wat het geslacht van ons kindje is", vertelt de presentatrice in De Telegraaf. "Maar dat houden Jeroen en ik voor onszelf. Leuk, zo’n geheimpje.”

Lees verder

01.08.2008 - Zware en hectische weken waren het voor Frans Bauer en zijn vrouw Mariska. Trouwen, op huwelijksreis en verder nog hard werken ook. Vandaar dat het pasgetrouwde paar samen met hun zoons Christiaan, Jan en Frans jr. uitkeken naar hun jaarlijkse vakantie op Gran Canaria.

Lees verder

01.08.2008 - Harald van der Lubbe, de partner van actrice Loes Luca is plotseling overleden. Hij is 52 jaar geworden.

Lees verder

31.07.2008 - Musical-ster René van Kooten is Feijenoorder in hart en nieren. Voor hem kwam woensdag een grote wens uit. Ter gelegenheid van de honderdste voorstelling van Les Misérables en het honderd jarig bestaan van Feyenoord ontmoette de cast van de beroemde musical de spelers van Feyenoord.  

Lees verder

30.07.2008 - RTL heeft in z'n verjongingsdrift een nieuw slachtoffer gemaakt. Chazia Mourali (44) wordt binnenkort opgevolgd door de meer dan twintig jaar jongere Nicolette van Dam (23), die De Achmea Kennisquiz daarmee inpikt. Het nieuws sloeg dan ook als een bom in.  

Lees verder

29.07.2008 - BNN-presentatrice Nicolette Kluijver vertelt in het programma Wat Keek, dat zij een eetprobleem heeft gehad.  

Lees verder

29.07.2008 - Advocaat Bram Moszkowicz heeft een zwak voor mooie auto’s. Op 17 mei kocht hij een Aston Martin V8 uit 1978. Maar uit onderzoek van Weekend blijkt dat deze wagen al sinds 28 april niet meer APK gekeurd is. Terwijl de strafpleiter het wetboek praktisch uit zijn hoofd kent en weet dat het strafbaar is om zonder APK te rijden.    

Lees verder

29.07.2008 - Topmodel Doutzen Kroes verblijft meestal in een huurwoning in New York, maar wilde ook in Amsterdam een prettig verblijfadres. Daarom kocht ze onlangs een luxueus appartement in de hoofdstad, net buiten de grachtengordel. Ze betaalde er maar liefst 885.000 euro voor. Dat ontdekte Weekend op basis van hypothecaire documenten.  

Lees verder

28.07.2008 - Beau van Erven Dorens speelt samen met Rebecca 'The Beckhams hate me' Loos in de film Mijn vader is een detective! Het geheimzinnige forteiland. Andere sterren die hun opwachting maken zijn Cees Geel, Bas Muijs, Ellen ten Dame en Tygo Gernandt.

Lees verder

28.07.2008 - Guitarist Spike (26) van de band Di-rect is in het geheim getrouwd met zijn Josje (28). Dat laat hij weten op zijn MySpace-pagina. 

Lees verder

21.07.2008 - Nu Ruud en Estelle Gullit naar Los Angeles zijn vertrokken, betekent dat niet dat hun villa in Amsterdam drie jaar leeg zal staan. Maar het optrekje wordt daarentegen ook niet verkocht. ’We gaan het niet verkopen, want mijn huis is mijn haard. Dat blijft onze basis,’ vertelt Estelle. ’Mijn zus gaat nu in ons huis wonen, zodat het bewoond blijft. Als ze het niet afbreekt, tenminste.’  

Lees verder

18.07.2008 - Het gaat goed met de carrière van Sylvie van der Vaart. De Duitsers zijn dol op het liefje van Rafaël. De voetbalvrouw neemt plaats in de jury van het programma Das Super Talent, de Duitse versie van Holland’s got talent. Dat meldt Shownieuws.  

Lees verder

16.07.2008 - Prins Willem-Alexander maakte afgelopen week zelf bekend dat hij een vakantievilla in Mozambique laat bouwen. Máxima en hij zijn al meer dan twee jaar bezig met het geheime project, waar ook de plaatselijke bevolking van moet profiteren. Maar betaalt de kroonprins echt alles zelf?

Lees verder

16.07.2008 - "Eigenlijk is het heel griezelig!" Enkele dagen voordat het gezin Oerlemans naar Amerika emigreert, maakt Reinout de balans op. Exclusief aan Weekend vertelt hij over zijn goede vrienden hier, die hem op z’n trouwdag zo ontroerden, en over zijn ultieme droom: Amerika veroveren.

Lees verder

15.07.2008 - Volgens Victoria Koblenko is haar ex-vriend Yevgeni Levchenko vreemdgegaan. Zij schoof hem dan ook de schuld van hun breuk in de schoenen. ’Ik ben wat trager van begrip en het duurde een aantal maanden om hem door te hebben,’ schreef ze zielig in een column.

Lees verder

15.07.2008 - Ruud en Estelle zitten er al, en over een week vertrekken ook Reinout en Daniëlle naar Los Angeles. Voor de kinderen van de sterren is de grote oversteek echter wel even wennen.

Lees verder

11.07.2008 - Katja Schuurman is gelukkig getrouwd met Thijs Römer en houdt het ook bij een man. In de nieuwe Net 5-serie Singles is ze echter niet vies van de mannen. De actrice moet dan ook moeite doen om de versierder in haar naar boven te halen. “Ik speel wel een beetje een mannenverslindster, dus daar moet ik me wel weer heel erg in in gaan leven”, vertelt Katja aan Weekend.

Lees verder

11.07.2008 - Ellemieke Vermolen begon haar carrière bij een soap. Nu heeft zij een glansrijke loopbaan als presentatrice bij SBS 6. Toch wil de blondine ook graag acteren.“Ik heb ooit natuurlijk in Goudkust gespeeld. Daar ben ik begonnen, toen was ik een piep piep inie-meisje”, vertelt ze aan Weekend. “En als het goed is loopt Johan Nijenhuis hier, die ga ik zo wel even aan zijn arm trekken.”

Lees verder

11.07.2008 - Johnny de Mol bezoekt samen met zijn tante Linda een camping in Italië, waar de blonde presentarice als klein meisje met vakantie ging. De twee de molletjes gingen niet zozeer voor hun plezier kamperen, maar voor Johnny’s programma Waar is de Mol?

Lees verder

10.07.2008 - Thom Hoffman gaat de rol van Billy Flynn spelen in de musical Chicago. Ook Mariska van Kolck en Doris Baaten zijn vanaf november 2009 te zien in het stuk. Wie de andere rollen spelen wordt in de loop van dit jaar bekend gemaakt.

Lees verder
| 1 | ... | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | ... | 1382 |