×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

12.10.2007 - Zanger en Bekende Nederlander Johan Vlemmix is één van de negen personen die heeft gesolliciteerd op de burgemeestersvacature in Eindhoven.

Lees verder

12.10.2007 - Adam Curry beweert een affaire te hebben gehad met Caroline Tensen. En dat niet alleen: als we de voormalige dj moeten geloven, is hij in het bezit van naaktfoto's van de presentatrice.

Lees verder

11.10.2007 - Na het overweldigende succes van Elvis and more, waarbij maar liefst 7500 fans aanwezig waren, presenteren artiesten René Shuman & Angel-Eye een uniek Kerstfeest. In samenwerking met het supermarktketen Jan Linders.

Lees verder

11.10.2007 - Het liedje Mijn vaderland van Frans Bauer is gekozen tot het 'nieuwe Nederlandse volkslied'. De VPRO had woensdag een wedstrijd uitgeschreven waarin artiesten een lied konden inzenden om het Wilhelmus mee te vervangen. De VPRO had de verkiezing uitgeroepen in het kader van de Week van de Democratie.

Lees verder

11.10.2007 - Christine van der Horst gaat trouwen met haar vriend Dave Post. Het stel is acht maanden samen, maar wist al snel dat ze elkaar het jawoord wilden geven.

Lees verder

10.10.2007 - Koken is geen kunst', aldus Alwin onze Weekend-kok. Iedere week verzorgt hij een nieuw recept dat naast erg lekker ook nog eens betaalbaar en makkelijk te bereiden is. Het filmpje waarin Alwin het recept van de week klaarmaakt kun je iedere week op de pagina koken bekijken.Kijk onderaan de pagina voor het gerecht van deze week!

Lees verder

10.10.2007 - In het appartementencomplex waar Georgina Verbaan en Jort Kelder samenwonen is in de gemeenschappelijke tuin een lijk gevonden.

Lees verder

10.10.2007 - Weekend treft Georgina zonder haar vriend Jort Kelder aan na afloop van de uitreiking van de Gouden Kalveren in Utrecht. Denken Jort en Georgina al na over kinderen?

Lees verder

10.10.2007 - Vorige week bracht Weekend een exclusieve fotoreportage van Connie, Hans en hun drie maanden jonge kleindochter Soraiya uit. Deze week kunnen wij melden dat Constanza weer in verwachting is!

Lees verder

10.10.2007 - Wat een timing! Volgens de opiniepeilingen van Maurice de Hond heeft de PvdA een historisch dieptepunt bereikt. Ik vrees dat Wouter Bos momenteel dan ook niet in een al te beste stemming verkeert. En dat terwijl we elkaar deze week in de rechtbank zullen treffen... De minister is nog steeds boos over een door ons in alle onschuld geplaatste foto van hem en zijn dochtertje.

Lees verder

10.10.2007 - Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh zijn officieel een stel. Op de rode loper van de film Alles is Liefde verscheen het koppel maandag voor het eerst samen in het openbaar.

Lees verder

09.10.2007 - Prins Floris, de jongste zoon van prinses Margriet, is vader geworden. Zijn vrouw Aimée is dinsdag om 04.37 uur in het VU ziekenhuis in Amsterdam bevallen van een kerngezonde dochter: Magali.

Lees verder

09.10.2007 - Humberto Tan is door luisteraars van radiozender Q-music verkozen tot knapste kale BN'er. De sportpresentator kreeg dinsdag de Kaal Is Het Helemaal Bokaal uitgereikt.

Lees verder

09.10.2007 - Fans van Jan Smit hebben maar mazzel. Ze kunnen alles over hem te weten komen tijdens zijn reality soaps, bijna ieder weekend treedt hij wel ergens op in het land, ze weten hoe hij er in zijn onderbroek uitziet én ze kunnen een hele garderobe à la Jan bij elkaar shoppen in de C&A!

Lees verder

09.10.2007 - Robert Jensen heeft de prijs voor Het Lelijk Ding geweigerd. De talkshowhost had de eer de eerste winnaar te zijn van de prijs voor de slechtste televisiepresentator van Nederland. Ook Holland's Next Top Model-presentatrice Yfke Sturm, die is uitgeroepen tot slechtste televisiepresentatrice van Nederland, wilde het beeldje niet.

Lees verder

09.10.2007 - Ruud de Wild is al maanden niet meer op Radio 538 te horen. Ruud ging op 30 juli voor 4 weken op vakantie, maar de radio-dj meldde zich na zijn vakantie op 27 augustus ziek. Momenteel gaan er steeds meer geruchten dat Giel Beelen de overstap van 3FM naar 538 gaat maken.

Lees verder

08.10.2007 - Velen sites dachten vandaag dat ze een echte scoop over Nicolette van Dam hadden. Eindelijk, de nieuwe vriend van Nicolette is ontmaskerd! Weekend-lezers waren hier allang van op de hoogte, want laten wij dat nou al drie weken terug in het blad bekend gemaakt hebben...

Lees verder

04.10.2007 - 'Finally' presenteerde de 36-jarige soulzangeres Berget Lewis afgelopen maandag haar debuutalbum in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Weekend TV was ook van de partij en vroeg aan verschillende BN’ers wat zij van de zangeres vonden.Bekijk hieronder het filmpje!

Lees verder

04.10.2007 - Van Dobben gaat het presteren om de grootste croquet ooit te maken.  Het is alleen nog niet duidelijk welke vulling de croquet krijgt. Wordt het een originele rundvlees- of een bier-, appeltaart, erwtensoep- of haringcroquet?

Lees verder

04.10.2007 - Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan zijn al zeven jaar een stel. Dat is voor Winston aanleiding om het aanstaande huwelijk aan te kondigen.

Lees verder
| 1 | ... | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 |