×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Marc de Hond zegt optredens af vanwege kanker

25.12.2018 - Presentator, cabaretier en rolstoelsporter Marc de Hond cancelt de tournee van zijn theatershow. De Hond heeft een kwaadaardige tumor in zijn blaas en moet zo snel mogelijk worden behandeld. Dat meldt hij op eerste kerstdag in een filmpje op zijn website.

Lees verder
 Koning: Nederland een van de beste plekken

25.12.2018 - Nederland is anno 2018 een van de beste plekken ter wereld om te wonen, te werken en te leven. Dat zei koning Willem-Alexander op eerste kerstdag in zijn kerstrede.

Lees verder
 Ellie Lust: 'Sorry zeggen had politie niet misstaan'

25.12.2018 - Het vertrek van Ellie Lust bij de politie verdiende geen schoonheidsprijs. En het had de politie gesierd als dat ook was uitgesproken.

Lees verder
'Lil' Kleine krijgt een kleine'

25.12.2018 - Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zouden in verwachting zijn van hun eerste kind! In een video die op Instagram is verspreid is te zien dat Jamie op een diner met vrienden de foto’s van een echo omhoog houdt.

Lees verder
Heidi Klum gaat trouwen

24.12.2018 - Heidi Klum gaat trouwen met haar vriend Tom Kaulitz. De 45-jarige heeft op kerstavond een foto gedeeld op Twitter waarop ze, met een ring om haar vinger, lachend te zien is samen met haar aanstaande man.

Klik voor de tweet van Heidi Klum
 'Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd'

24.12.2018 - Miley Cyrus en Liam Hemsworth zouden in het diepste geheim zijn getrouwd. Althans, als we de Instagram-story van een goede vriend van het stel mogen geloven.

Lees verder
Dit gebeurt er vanavond in de All You Need Is Love Kerstspecial

24.12.2018 - De All You Need Is Love-kerstspecial is maandagavond niet alleen maar doordrenkt met liefde. 'Dit jaar trappen we ook wel veel lol', beloofde Robert 'Dr. Love' ten Brink in Koffietijd op RTL 4.

Lees verder
Dennis Weening kijkt liefst naar toekomst

24.12.2018 - Dennis Weening wil niet te lang stil staan bij zijn gedwongen vertrek bij RTL. De voormalig presentator van Expeditie Robinson wil liever vooruitkijken, nu hij kan doen wat hij wil.

Lees verder
 Romy Monteiro cancelt tournee

24.12.2018 - Romy Monteiro moet vanwege gezondheidsproblemen afzien van de tournee van haar eerste solovoorstelling All At Once. Vanwege een infectie is de 26-jarige zangeres niet in staat om aan de repetities van de show, die vanaf februari te zien zou zijn, te beginnen.

Lees verder
Ozzy Osbourne denkt nog lang niet aan stoppen

24.12.2018 - Hoewel hij onlangs 70 jaar is geworden, is Ozzy Osbourne geenszins van plan zijn microfoon aan de wilgen te hangen. De Britse rocker heeft zijn fans laten weten dat hij nog wel een poosje doorgaat, ondanks het feit dat zijn huidige tour de naam No More Tours draagt. Dit meldt The Pasadena Star-News.

Lees verder
Workaholic Joop van den Ende is aan het afkicken

24.12.2018 - Joop van den Ende heeft zijn handen nu enkele maanden zo goed als vrij. Na de verkoop van zijn musicalbedrijf Stage Entertainment kan de theatertycoon het echt wat rustiger aandoen maar makkelijk is dat nog niet, zegt hij.

Lees verder
Halfzus Meghan smeekt om einde familieruzie

24.12.2018 - Samantha Markle, de halfzus van Meghan, heeft wederom van zich laten horen. Via een emotionele kerstkaart, die geplaatst is in The Mirror, vraagt Samantha haar halfzusje 'om de ruzie met papa te beëindigen'.

Lees verder
Ex-man Mel B openhartig over seksleven

24.12.2018 - Er blijft Mel B weinig bespaard in de afhandeling met haar ex-man Stephen Belafonte. In een interview met Dylan Howard voor diens podcast All Rise klapte Belafonte uit de school over hun vroegere seksleven. Volgens hem maakten de twee regelmatig pikante filmpjes met hun telefoon.

Lees verder
 Justin Bieber verwelkomt hondje Oscar

24.12.2018 - Het worden slapeloze nachten de komende maanden in huize Bieber. Justin en Hailey hebben namelijk een pupje in hun gezin opgenomen. Dat luistert naar de naam Oscar. De viervoeter is nu al een ster op Instagram en bovendien de lieveling van zijn 'ouders'.

Lees verder
Meghan Trainor is getrouwd!

23.12.2018 - Popster Meghan Trainor vierde twee mijlpalen op zaterdag: haar vijfentwintigste verjaardag en haar huwelijk met acteur Daryl Sabara. De twee trouwden in hun eigen achtertuin en schreven hun eigen geloften. 'Dit is het begin van een geweldig nieuw leven,' vertelde Trainor aan tijdschrift People. 'Ik heb meer gekregen dan ik ooit kon wensen'.

Lees verder
Ali B maakt jaloers met dure Rolex

23.12.2018 - Rapper Ali B maakt veel reacties los bij fans met een Instagram-post waarin hij met zijn peperdure Rolex pronkt. Volgens een ochtendkrant krijgt hij kritische reacties, maar ook lof, voor de foto waarin hij het uurwerkje van minstens vijftienduizend euro laat zien.

Lees verder
Dave en Donny nemen afscheid van oma

23.12.2018 - Dave en Donny Roelvink nemen op Instagram afscheid van hun oma, Dien. Ze overleed in november op 90-jarige leeftijd.

Lees verder
Koning en koningin leven mee met Indonesië

23.12.2018 - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hun medeleven betuigd na de dodelijke tsunami zaterdagavond in Indonesië. 'Wij leven mee met alle getroffen families en zijn in gedachten bij hen en bij de hulpverleners die levens trachten te redden', laat het koninklijk paar zondag weten.

Lees verder
Column Patty Brard

23.12.2018 - ’Goooooooi jeeeeee schoonmoeder uit het raam en de ijskast erachteraan...’ Het is een klassieker van volkszanger Robbie Ronalds, waarin hij de relatie met zijn schoonmoeder beschrijft. In het liedje vertelt hij dat -ie op zaterdagavond in de kroeg al met angst en beven uitkijkt naar het wekelijkse bezoek van schoonmama op zondagmiddag en hoe dat voelt als vrijheidsberoving. Tja, je kan de liefde van je leven ontmoet hebben, maar je krijgt er wel een hele familie bij waar je niet om gevraagd hebt. Dit geldt natuurlijk ook voor je eigen familie. Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen: ’Vrienden kies je, familie krijg je!’ Uit onderzoek is ook nog eens gebleken dat goede vrienden je gelukkiger maken dan je familie. Hoe dat kan? Volgens de Amerikaanse professor in de psychologie William Chopik komt dat juist omdat vrienden een bewuste keuze zijn. Familierelaties zijn bovendien veelal te serieus, soms zelfs negatief en heel monotoon. Met vrienden onderneem je veel meer, met familie zit je vaak alleen maar met koffie rond de tafel. Het schijnt zelfs zo te zijn dat je met goede vrienden om je heen meer zelfvertrouwen krijgt en je minder gevoelig bent voor stress. Je zou je door hen meer gesteund voelen en minder last hebben van ziektes. Maar goed, die keuze heb je met familie niet, die heb je nu eenmaal en daar heb je het mee te doen. En je schoonfamilie idem dito. Bovendien is je schoonmoeder uit het raam gooien in het echte leven geen optie.

Lees verder
Nieuw album Rihanna in 2019

23.12.2018 - Het langverwachte album van Rihanna komt eraan. De zangeres liet haar fans vrijdag op Instagram weten dat er volgend jaar een nieuwe plaat verschijnt.

Lees verder
| 1 | ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 1436 |