×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
'Relatie Zayn Malik en Gigi Hadid weer op de klippen'

28.12.2018 - Het lijkt erop dat Gigi Hadid en Zayn Malik weer ieder hun eigen weg zijn gegaan en een einde aan hun relatie hebben gemaakt. Volgens Amerikaanse media vierden de twee de feestdagen zonder elkaar.

Lees verder
Nu in de winkel!

28.12.2018 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
Lil' Kleine zet zwangere vriendin in het zonnetje!

28.12.2018 - Lil' Kleine is maar wat blij met zijn verloofde Jaimie Vaes. Via een bericht op Instagram laat hij weten hoe trots hij op haar is.

Lees verder
Ralf Mackenbach weer vrijgezel

28.12.2018 - Ralf Mackenbach gaat alleen het nieuwe jaar in. De zanger en zijn vriendin Imke hebben onlangs besloten om na drie jaar een punt achter hun relatie te zetten.

Lees verder
Milika en dochter verbreken contact

28.12.2018 - Milika Peterzon en haar dochter Kiki hebben al enkele maanden geen contact meer. Sinds haar dochter afgelopen zomer naar Griekenland vertrok, heeft de presentatrice haar oogappeltje niet meer gesproken. ’Ik mis haar vreselijk.’, vertelt Milika in een openhartig gesprek met Weekend deze week.

'Het is allemaal niet makkelijk geweest'
Kim en Kanye kopen luxe appartement in Miami

28.12.2018 - Kim Kardashian en Kanye West hebben zichzelf een leuk kerstcadeautje gegeven. Het stel heeft een appartement ter waarde van 12,5 miljoen euro in Miami gekocht.

Lees verder
Rihanna eert aan kanker overleden fan

28.12.2018 - Rihanna heeft in een emotionele post op Instagram haar fan Monia de laatste eer bewezen. De zangeres postte een foto van hen die gemaakt is in juni. Op 25 december overleed Monia aan de gevolgen van kanker. Het was de derde keer dat de ziekte bij de vrouw terugkwam.

Lees verder
Forest Whitaker gaat scheiden

28.12.2018 - Het jaar 2018 eindigt voor Forest Whitaker en zijn vrouw Keisha Nash niet bepaald vrolijk. Na 22 jaar huwelijk heeft Whitaker een scheiding van Keisha aangevraagd, wegens 'onoverbrugbare verschillen'.

Lees verder
Boer Tom wordt vader

28.12.2018 - Tulpenkweker, tv-tuinman en Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Tom kan zijn geluk niet op, hij wordt voor het eerst vader. Zijn vriendin Marieke is in juni uitgerekend.

Lees verder
Goodfellas-acteur Frank Adonis (83) overleden

27.12.2018 - De Amerikaanse acteur Frank Adonis is woensdagnacht op 83-jarige leeftijd in Las Vegas overleden. Dat meldt TMZ. De Goodfellas-acteur kampte met gezondheidsproblemen.

Lees verder
Zieke Max van Weezel krijgt documentaire

27.12.2018 - De ongeneeslijk zieke politiek commentator en Radio 1-presentator Max van Weezel krijgt een eigen documentaire bij Omroep Max. Met presentatrice Dionne Stax praat hij over zijn werk, leven en de politiek. Ook halen (oud) politici herinneringen aan hem op.

Lees verder
Kim Kardashian onder vuur om kerstfoto

27.12.2018 - Blijkbaar niet alles wat Kim Kardashian doet wordt door de fans geslikt als zoete koek. Het kerstkiekje van Kim en haar gezin heeft wat boze tongen losgemaakt, critici vonden het echt niet kunnen dat de kleuter North rode lippenstift draagt.

Lees verder
Dochter eert Carry Fisher op muzikale wijze

27.12.2018 - Billie Lourd heeft haar moeder Carrie Fisher twee jaar na haar dood een muzikaal eerbetoon gegeven. In een video op Instagram zingt de 26-jarige actrice achter de piano een liedje voor haar.

Lees verder
Jandino Asporaat gaat grens over met Bon Bini Holland 2

27.12.2018 - De Nederlandse bioscoophit Bon Bini Holland 2 gaat de grens over. Na de release van de succesvolle komedie in België, beleeft de film begin januari ook haar première op de ABC-eilanden en in Suriname. Dat heeft distributeur Entertainment One donderdag bekendgemaakt. De film trok in Nederland binnen twee weken bijna 300.000 bezoekers.

Lees verder
Zo vierden de BN'ers kerst

27.12.2018 - Cadeautjes onder de boom, uitgebreid tafelen en spelletjes spelen met de hele familie. Veel Nederlanders hebben genoten van de kerstdagen. Zo ook de bekende Nederlanders!

Lees verder
Twan Huys VK-mediapersoonlijkheid van het jaar

27.12.2018 - Twan Huys is door De Volkskrant uitgeroepen tot mediapersoonlijkheid van het jaar. De presentator nam na de zomer de presentatie van RTL Late Night over van Humberto Tan en lag daarna voortdurend onder een vergrootglas wegens tegenvallende kijkcijfers. 'Een twanprestatie van formaat', aldus De Volkskrant.

Lees verder
Presentator Max van Weezel ongeneeslijk ziek

27.12.2018 - Voormalig journalist en Radio 1-presentator Max van Weezel is ongeneeslijk ziek. Hij heeft volgens artsen nog maar enkele maanden te leven, vertelde hij in het VPRO-programma Het Marathoninterview op Radio 1.

Lees verder
Slachtoffer Kevin Spacey heeft video-opname

27.12.2018 - In de zaak tegen Kevin Spacey, waarin hij een 18-jarige jongen onzedelijk zou hebben betast, is een Snapchat video opgedoken. Het vermeende slachtoffer heeft het filmpje zelf gemaakt ten tijde van hun samenzijn in de bar waar Spacey de voorkant van zijn broek zou hebben aangeraakt. Hij stuurde dit naar zijn vriendin, om zo aan te tonen wat hem was overkomen. Dit staat in het onderzoeksrapport van de Massachusetts State Police.

Lees verder
Ariana Grande bouwt band met vader weer op

26.12.2018 - Ariana Grande bouwt de band met haar vader, Edward Butera, weer op. De popster deelde eerste kerstdag een foto op Instagram waarop ze met hem aan het facetimen is. Ze heeft het kiekje daarna wel verwijderd van haar sociale media.

Lees verder
Vriendin André Hazes vandaag jarig!

26.12.2018 - Hiep hiep hoera! Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, viert vandaag haar verjaardag en mag 41 kaarsjes uitblazen. Op Instagram zet André zijn liefje in het zonnetje.

Lees verder
| 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | ... | 1436 |